Erken faul problemi yaşıyor agaSavunma bu maç çöp Lasme erken faul yapınca. Adam her maç erken faul bir çözemedi şu işi.
Erken faul problemi yaşıyor agaSavunma bu maç çöp Lasme erken faul yapınca. Adam her maç erken faul bir çözemedi şu işi.
senide gördük @MEnes gs li arkadaşın gelince selam bile vermiyon haErken faul problemi yaşıyor aga
Niye vermeyeyim aga ayıp ediyon istiyon mu link ben sen izliyon sanıyorum ?senide gördük @MEnes gs li arkadaşın gelince selam bile vermiyon ha
aga konuyu niye açmıyon yav buralar kirlenmesin
izliyom agaNiye vermeyeyim aga ayıp ediyon istiyon mu link ben sen izliyon sanıyorum ?
Konuyu salla zaten üçüncü çeyrek oynanıyor. Serinin diğer maçlarının konusunu açarız 😉izliyom aga
Köpek herif ya zorla küfür ettiricekler. Net basket foul vermediler. 4 sayılık hücumu yediler şimdi de 12 oldu fark.Konuyu salla zaten üçüncü çeyrek oynanıyor. Serinin diğer maçlarının konusunu açarız 😉
Fark eridi. Hakemler eyyama başladı şerefsizler. @MEnes
Resmen maça etki ettiler şuan. Fark kapanıp eriyecekti. Biçtiler emekleri.4 sayımızı yedi harunun itleri
5 sayıya düşecekken bu köpek yüzünden fark şuan 15. Allah belasını versin bu itin.Şu hale bak Allahsız şerefsizler
Kanka rakip sadece fener değil sen de biliyorsun. Futbolu katlettiler bari basketbolu zehir etmesinler. Ah ulan Ünal Aysal olacaktı.5 sayıya düşecekken bu köpek yüzünden fark şuan 15. Allah belasını versin bu itin.
Lanet olsun sinirim zıpladı yine şuraya bak. Antic de 2 üçlük attı yalandan. Onu atmasa belki dönerdi ama şuan gitti maç.Kanka rakip sadece fener değil sen de biliyorsun. Futbolu katlettiler bari basketbolu zehir etmesinler. Ah ulan Ünal Aysal olacaktı.
Damir Javor göreveLanet olsun sinirim zıpladı yine şuraya bak. Antic de 2 üçlük attı yalandan. Onu atmasa belki dönerdi ama şuan gitti maç.
Yazık günah ya. Maç belki de zevkli olacakken bu köpek hakem direk bitirdi orada maçı. Bu sene de o 7 maçlık serinin olduğu sene gibi olmaz bu hakemler umarım. Ama ilk maçtan sınıfta kaldılar bile. Önümüzdeki maçları da bu şekil yönetmezler inşallah. 93-79 bitti şuraya bak.Damir Javor göreve
Ülkerspor İpekçi'ye gelecek kanka rahat ol Aziz yine ağlamış el kol yapmış Ulan bi maçı da hakkınızla kazanın.Yazık günah ya. Maç belki de zevkli olacakken bu köpek hakem direk bitirdi orada maçı. Bu sene de o 7 maçlık serinin olduğu sene gibi olmaz bu hakemler umarım. Ama ilk maçtan sınıfta kaldılar bile. Önümüzdeki maçları da bu şekil yönetmezler inşallah. 93-79 bitti şuraya bak.
Hele bir gelsinler bakalım. Gereken İpekçi'de yapılacak.Ülkerspor İpekçi'ye gelecek kanka rahat ol Aziz yine ağlamış el kol yapmış Ulan bi maçı da hakkınızla kazanın.