aa beni bıçaklıcaktın bir ara beeohooo ciddiye almak mı kaldı kızz senin şakalarını biliyorum
ben artık ciddiye alınırmı hiç
aa beni bıçaklıcaktın bir ara beeohooo ciddiye almak mı kaldı kızz senin şakalarını biliyorum
ben artık ciddiye alınırmı hiç
aa beni bıçaklıcaktın bir ara bee
Bence Polat ve Asya evlensin, Elif ve Yusuf'u da yanlarına alıp ayrı eve çıksınlar. Sonra Yusuf gazeteci kıza aşık olsun. Gazeteci kız ilerde Asya'nın öldü bildiği kardeşi çıksın. Azra Cahit'e aşık olsun. Safiye Suriye'ye yerleşsin. Güllü Mankenlik ajansı kursun. Anadolu Selçuklu Hanım Elif'in Fen Proje dönem ödevini hazırlasın. Pusat Rascoln ile kumarhane kursun içinde at koştursun... Polat menemenden zehirlensin hastaneye kaldırılsın, sonra hastanede güvenlik en üst seviyeye çıkartılsın, gölge Polat'ı hastaneden insansız hava aracı ile kaçırsın. Sonra uydudan Polat'ın yerini Cahit bulsun, yandex navigasyonla yol tarifi alsın. Yolda giderken trafik kazası geçirsin... Deli Hüsnü artık akıllansın, kumarı deliliği bıraksın, tedavi olsun. Yusuf'un erkek kardeşi Cahit'in ölen dayısının oğlu çıksın. Mete Aymar'ın annesi ölsün artık, yaşlandı kadın. Yasin komutan siyah sancağı bıraksın, sigortalı bir işe girsin çalışsın....
An itibariyle yazılan senaryodan daha mantıklı benceBunu Youtube yorumlarında gördüm kesin Cahit yazmıştır
Vay be Pusudan kimler gelip kimler geçmiş. Daha hepsi dün gibi aklımda, şimdiki bölümlere bakınca gerçekten kabullenmek mümkün bile değil Herkese iyi geceler.
Kurtlar Vadisi Pusu, ne zaman sezon finali yapıyor?
Kanal D ekranında 13'üncü sezonuna başlayan Pana Film'in ekran fenomeni draması Kurtlar
Vadisi Pusu, sezon finaline hazırlanıyor. Çok araştırmamıza rağmen dizinin sezon finali
hakkında hiçbir ipucuna ulaşamadık. Lakin, seyircisine yine bir sürpriz yapacağından emin
olduğumuz dizi, 300. bölümüyle 13. sezonu kapatacak.
Bütün ekibe iyi tatiller, yeni sezonda başarılar dileriz. Ne yapmaya çalışıyorlar bir anlasam
Kurtlar Vadisi Pusu, ne zaman sezon finali yapıyor?
Kanal D ekranında 13'üncü sezonuna başlayan Pana Film'in ekran fenomeni draması Kurtlar
Vadisi Pusu, sezon finaline hazırlanıyor. Çok araştırmamıza rağmen dizinin sezon finali
hakkında hiçbir ipucuna ulaşamadık. Lakin, seyircisine yine bir sürpriz yapacağından emin
Bütün ekibe iyi tatiller, yeni sezonda başarılar dileriz. Ne yapmaya çalışıyorlar bir anlasam
ciddi güldüm la baya komiksin bu aralar estağfurullah senin boş yapmış halin bile bazılarının en dolu halinden daha dolu ve değerlidir bizim içinGüldüm derken ciddi anlamda mı yoksa "totomla güldüm boş yapma" anlamında mı aga ?
dibi nasıl görürüz diye deneme yapıyorlar küfür edecem en sonunda bu kadar olmaz ya yemin ediyorum bunlardan adam olmazKurtlar Vadisi Pusu, ne zaman sezon finali yapıyor?
Bütün ekibe iyi tatiller, yeni sezonda başarılar dileriz.
Ne yapmaya çalışıyorlar bir anlasam
he niye öyle diyorlarBeyaz tv de mala bağladı dünkü bölümü veriyor avel oğlu aveller
neden dün verdikleri bölümü veriyolar diyorum 😀Nasıl aga?
Bilmiyorum belki Beyaz Tv yönetimine de bir Kayaoğlu atanmıştır Bu espri çok bayatladı ama yapmasam bu gece uyuyamazdımneden dün verdikleri bölümü veriyolar diyorum 😀
46 nın da fragmanı çıkmadıBilmiyorum belki Beyaz Tv yönetimine de bir Kayaoğlu atanmıştır Bu espri çok bayatladı ama yapmasam bu gece uyuyamazdım
Bugün çıkar aga genelde daha erken çıkıyordu. Bizim sosyal medya fragmanı yarın mı çıkıyor ?46 nın da fragmanı çıkmadı