Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Kanka bizde Dursun gitse dertler bitecek aslında çok da umutsuz değiliz. Vadi'nin üzerindeki kara bulutlar asla dağılmaz taa ki Lannisterlar'ın Puslu Vadi'deki temsilcisi Kayaoğlu Hanedanlığı düşene kadar :A
Bence de Galatasaray zaten şuan ki durumda bir kaç hamleyle düzlüğe çıkar. :A Ama Vadi'nin düzlüğe çıkması için çok fazla radikal karar alınması lazım. O da şu şartlar içerisinde çok mu çok zor gözüküyor. :)

Kanka bizde Dursun gitse dertler bitecek aslında çok da umutsuz değiliz. Vadi'nin üzerindeki kara bulutlar asla dağılmaz taa ki Lannisterlar'ın Puslu Vadi'deki temsilcisi Kayaoğlu Hanedanlığı düşene kadar :A

Pana'yı mesaj yağmuruna tutalım, parayla TT yaptıralım #KadirAtamaBekliyor :A
hacı ne ataması anlamadım 😀

hacı ne ataması anlamadım 😀
Aga ben Necati Şaşmaz olsam seni PanaFilm'in resmi avukatı yapardım pardon Cahit olsam :A Çünkü artık karar mercii Kayaoğlu Hanedanlığı'nın kanaat önderi Cahit :A

İyice maskeliye benzemeye başlamışsın şu mesaja bak hele hele hele sanki içine maskeli kaçmış :ppp: Bu maskeliden korkulur arkadaş zamaninda beni raydan çikaramadi Allahtan :D
Ooo @Maskeli Fedai'ye cevap hakkı doğdu :A Salla onu onun bu konuda işi yok artık gitsin Survivor konularında Semih abisini sıvasın :A

Aga ben Necati Şaşmaz olsam seni PanaFilm'in resmi avukatı yapardım pardon Cahit olsam :A Çünkü artık karar mercii Kayaoğlu Hanedanlığı'nın kanaat önderi Cahit :A

Ooo @Maskeli Fedai'ye cevap hakkı doğdu :A Salla onu onun bu konuda işi yok artık gitsin Survivor konularında Semih abisini sıvasın :A
O melaune bana cevap mı veriyo la :D

cahit falan gelip geçici oda ölecek nasılsa necati şaşmaz istesin öce hukuk fakültesini kazanıp bitirmek hareketiyle yanına gideriz tabi 😀

cahit falan gelip geçici oda ölecek nasılsa necati şaşmaz istesin öce hukuk fakültesini kazanıp bitirmek hareketiyle yanına gideriz tabi 😀
Aga gelip geçici diye diye adam kanser hücresi gibi yayıldı :A Geçen baktım 46'da da bir adet Kayaoğlu var :A Hatta bugün kabine listesinde bile gözlerim Kayaoğlu soy ismini aradı :F Allah'tan daha o kadar yayılmamışlar :A

Aga gelip geçici diye diye adam kanser hücresi gibi yayıldı :A Geçen baktım 46'da da bir adet Kayaoğlu var :A Hatta bugün kabine listesinde bile gözlerim Kayaoğlu soy ismini aradı :F Allah'tan daha o kadar yayılmamışlar :A
La bizim surada bina yapılıyor o binanın yapımi da Kayaoğlu İnşaat :A Bunlar yavaş yavaş ülkeye sirayet etmeye başlamış daha neler görecez bakalım :A

cahit ve kayaoğullarını onları büyütmeyin sıkıntıyı yanlış yerde arıyorsunuz hata pana filmde bizim bildiğimiz kadarıyla patronuda necati şaşmaz isyanıda hezayanıda ona bildirmek gerekir @Polat Şaşmaz @Doğu

La bizim surada bina yapılıyor o binanın yapımi da Kayaoğlu İnşaat :A Bunlar yavaş yavaş ülkeye sirayet etmeye başlamış daha neler görecez bakalım :A
Ooo sana mesaj göndermişler "diziyi eleştirme aklını alırız" mesajı bu :A İrdelenmeli :A

cahit ve kayaoğullarını onları büyütmeyin sıkıntıyı yanlış yerde arıyorsunuz hata pana filmde bizim bildiğimiz kadarıyla patronuda necati şaşmaz isyanıda hezayanıda ona bildirmek gerekir @Polat Şaşmaz @Doğu
Aga bildirsek ne olur adam şirketi devretmiş sadece resmi lideri kendisi. Fiilen Kayaoğlu Hanedanlığı yönetiyor :A

Necati Şaşmaz'ı kişilik olarak cok ama çok seviyorum ama asla iyi bir yönetici değil. Raci kadar olamadı, olamaz.

Tecrübe çok başka bişey :) insan yaşlandıkça olgunlaşıyor olgunlaştıkça geçmişiyle daha kolay yüzleşiyor :) ben bu eleştirileninizi @-KADİR- in foruma üye olduğu günden itibaren bas bas yazıyorum :) hepiniz bana şiddetle karşı çıktınız başta @takas @Master.1000 ve @-KADİR- olmak üzere . Kadir'e lafım yok hiç çizgisini bozmadı o günde beğenirdi bugünde beğeniyor :) bu sayfa daki yazdığım eski yazıları çıkarıp kopyalayın . Bugün ki eleştirdiğiniz bütün noktaları o Zaman'lar söyledim . Hatta bütün yorumlarımın sonunda da şu notu iliştirdim inşallah siz haklı ben de haksız çıkarım , ne yazık ki üzülerek görüyorum ki durum içler acısı . He şunu yazmadan edemiyecem bşr de @Çiğdem- vardı bu eleştirileri yapan

Şimdi eleştirmek işin kolayı o Zaman'lar bu çüküşü görüp eleştirmek daha anlamlı ve itibarlı olsa gerek :)
abi sana katılmadığım noktalar var. senin şahsınla alakalı yazdıklarına %100 katılıyorum söylediklerin hepsi tutmuştur ama sürekli eleştiri yapan adamlar haklı falan çıkmamıştır vadiyi en iyi zamanlarında bile eleştiren yerden yere vuran şimdi tekrar izleyince ağzı açık izleyen insanlarda mı haklı çıktı o zaman öyle bişey söz konusu değil. biz her zaman daha iyisi olması için görüşlerimizi yazdık daha ne yapabiliriz. şuan benim kızdığım nokta hiçbirşey yapılmaması çaba gösterilmemesi sanki herşey süpermiş gibi aynı çizgide gidilmesi birşeyleri değiştirmek için gerçekten kendilerini parçalasalar o zaman eyvallah derim ama bunu göremiyoruz. yani diyeceğim şu 3 sene önce beğenip yaptığımızı yorumları sürekli aynı şekilde yapacak halimiz yok durum neyse onu söylüyoruz. seni hariç tutuyorum 3 sene önce eleştirenler haklı falan çıkmamıştır

@Doğu aga mesajlarına baya güldüm cahit görse o da güler :kiki:
cahit ölmemeli eskilerden kim kalmış o kadar da değil :D

Son düzenleme:
abi sana katılmadığım noktalar var. senin şahsınla alakalı yazdıklarına %100 katılıyorum söylediklerin hepsi tutmuştur ama sürekli eleştiri yapan adamlar haklı falan çıkmamıştır vadiyi en iyi zamanlarında bile eleştiren yerden yere vuran şimdi tekrar izleyince ağzı açık izleyen insanlarda mı haklı çıktı o zaman öyle bişey söz konusu değil. biz her zaman daha iyisi olması için görüşlerimizi yazdık daha ne yapabiliriz. şuan benim kızdığım nokta hiçbirşey yapılmaması çaba gösterilmemesi sanki herşey süpermiş gibi aynı çizgide gidilmesi birşeyleri değiştirmek için gerçekten kendilerini parçalasalar o zaman eyvallah derim ama bunu göremiyoruz. yani diyeceğim şu 3 sene önce beğenip yaptığımızı yorumları sürekli aynı şekilde yapacak halimiz yok durum neyse onu söylüyoruz. seni hariç tutuyorum 3 sene önce eleştirenler haklı falan çıkmamıştır

@Doğu aga mesajlarına baya güldüm cahit görse o da güler :kiki:
cahit ölmemeli eskilerden kim kalmış o kadar da değil :D
Güldüm derken ciddi anlamda mı yoksa "totomla güldüm boş yapma" anlamında mı aga ? :A

aaa evet şimdi çöktükten sonra eleştirsen ne değişir geçen sezondan beridir tvrımı hiç bozmadım ben hatta ben millet bir ara uçuyordu geçen yıl 9 reytinglerle süperiz öyleyiz böyleyiz diye millet uçarken çok uzun bir yazı paylaştım bu böyle devam ederse görüceksiniz totelde 6 abde 3 reytingini görüceksiniz diye sen hariç herkes tepki göstermiştir bana oan abişkom totel 6 oan için milletin gülüceği bir reytinggen bu yıl 6 reytinge alıştık hatta 5 reytingede alıştıkki 4 reytingide gördük ab zaten 3 alışmıştık 2 de gördük:F ben sevdiğim kişiler hata yaparken kulaklarını çekmeyi uygun gören birisiyim bence yanlış yapan birisine destek vermek sevgi gösterişi değildir o yanlıştan çevirmeye çalısıcaksın 2 senedir bunu yapmaya çalıştım ama pes ettim artık izleyen izlesin izlemeyen izlemesin kimler ölücek konusunda veda yazımıda yazdım bu sezon finalinde noktayı koyucam artık yeni sezonların hiçbiriyle ilgilenmicem tabi vadiyi bırakmıyorum eski vadi ve 10.yıla akdar pusu onları netten tvden izlemeye devam edicem gerisini hatırlamaya gerek yok 🙂 aa tabi yeni sezonları takip etmicem diye selamı sabahıda kesmeyelim tabi eskilerden gerçek vadiden sohbet etmeye devam ederiz birkaç kişi ve özellikle senin sohbetinden mahrum kalmak istemem abişkom:bhr:

kızz o bir kaç kişi içinde bende varım demi:D