Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bence Polat ve Asya evlensin, Elif ve Yusuf'u da yanlarına alıp ayrı eve çıksınlar. Sonra Yusuf gazeteci kıza aşık olsun. Gazeteci kız ilerde Asya'nın öldü bildiği kardeşi çıksın. Azra Cahit'e aşık olsun. Safiye Suriye'ye yerleşsin. Güllü Mankenlik ajansı kursun. Anadolu Selçuklu Hanım Elif'in Fen Proje dönem ödevini hazırlasın. Pusat Rascoln ile kumarhane kursun içinde at koştursun... Polat menemenden zehirlensin hastaneye kaldırılsın, sonra hastanede güvenlik en üst seviyeye çıkartılsın, gölge Polat'ı hastaneden insansız hava aracı ile kaçırsın. Sonra uydudan Polat'ın yerini Cahit bulsun, yandex navigasyonla yol tarifi alsın. Yolda giderken trafik kazası geçirsin... Deli Hüsnü artık akıllansın, kumarı deliliği bıraksın, tedavi olsun. Yusuf'un erkek kardeşi Cahit'in ölen dayısının oğlu çıksın. Mete Aymar'ın annesi ölsün artık, yaşlandı kadın. Yasin komutan siyah sancağı bıraksın, sigortalı bir işe girsin çalışsın....

Bunu Youtube yorumlarında gördüm kesin Cahit yazmıştır :F :F

Vay be Pusudan kimler gelip kimler geçmiş. Daha hepsi dün gibi aklımda, şimdiki bölümlere bakınca gerçekten kabullenmek mümkün bile değil :( Herkese iyi geceler.

Son düzenleme:
Bunu Youtube yorumlarında gördüm kesin Cahit yazmıştır :F :F

Vay be Pusudan kimler gelip kimler geçmiş. Daha hepsi dün gibi aklımda, şimdiki bölümlere bakınca gerçekten kabullenmek mümkün bile değil :( Herkese iyi geceler.
An itibariyle yazılan senaryodan daha mantıklı bence :A

Kurtlar Vadisi Pusu, ne zaman sezon finali yapıyor?
Kanal D ekranında 13'üncü sezonuna başlayan Pana Film'in ekran fenomeni draması Kurtlar
Vadisi Pusu, sezon finaline hazırlanıyor. Çok araştırmamıza rağmen dizinin sezon finali
hakkında hiçbir ipucuna ulaşamadık. Lakin, seyircisine yine bir sürpriz yapacağından emin
olduğumuz dizi, 300. bölümüyle 13. sezonu kapatacak.
Bütün ekibe iyi tatiller, yeni sezonda başarılar dileriz.

Ne yapmaya çalışıyorlar bir anlasam

Son düzenleme:
Kanal D ekranında 13'üncü sezonuna başlayan Pana Film'in ekran fenomeni draması Kurtlar
Vadisi Pusu, sezon finaline hazırlanıyor. Çok araştırmamıza rağmen dizinin sezon finali
hakkında hiçbir ipucuna ulaşamadık. Lakin, seyircisine yine bir sürpriz yapacağından emin
Bütün ekibe iyi tatiller, yeni sezonda başarılar dileriz. Ne yapmaya çalışıyorlar bir anlasam

Bende anlamadım valla

Bütün ekibe iyi tatiller, yeni sezonda başarılar dileriz. Ne yapmaya çalışıyorlar bir anlasam

Bende anlamadım valla

Güldüm derken ciddi anlamda mı yoksa "totomla güldüm boş yapma" anlamında mı aga ? :A
ciddi güldüm la baya komiksin bu aralar :D estağfurullah senin boş yapmış halin bile bazılarının en dolu halinden daha dolu ve değerlidir bizim için :D

Bütün ekibe iyi tatiller, yeni sezonda başarılar dileriz.

Ne yapmaya çalışıyorlar bir anlasam
dibi nasıl görürüz diye deneme yapıyorlar küfür edecem en sonunda bu kadar olmaz ya yemin ediyorum bunlardan adam olmaz

KESİN VE NET BİLGİ!

Kurtlar Vadisi,nefesleri kesecek 300.Bölümü ile "16 Haziran Perşembe" Sezon Finali yapacak!!
03fcd695373f20c005101f14bb36d12a.jpg

geçmiş olsun vadi haziran ortasına kadar devam ediyorsa kanalıda bellidir

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan