Aga Cahit de güvenlikti ona bakarsanYazıklar olsun beni yapa yapa çaycı yapti adam![]()
Aga Cahit de güvenlikti ona bakarsanYazıklar olsun beni yapa yapa çaycı yapti adam![]()
Beni yerine koyduğun kişiye bakAga Cahit de güvenlikti ona bakarsanSen de aklını kullanırsan diziyi ele geçirirsin
Bizi kapının önüne koyarsın
![]()
Aga senden muazzam avukat olur. Anlattığımız hikayelerden rahatsız olan şer odaklarına karşı hukuki mücadelemizde en efektif eleman olurdun tırnak içinde söylüyorum yanlış anlama![]()
bak pusatta çaycılıktan geldi dikkat edersen kendimi de koymadım biz sonradan müdahale edecez senleYazıklar olsun beni yapa yapa çaycı yapti adam![]()
Aga çok girdaplı olmuş vadideyiz akşama doğru mu anladımmalesef vadi agamaçı nasıl izleyecez ya final maçı hemde
tabi vadideyiz aga ama maçı da çok merak ediyorum reklam arasında bu sefer kanal değiştirecem normalde reklamda da değiştirmezdimAga çok girdaplı olmuş vadideyiz akşama doğru mu anladım![]()
Gol oldukça maça döneriz ; bakalim bölümde ölen olacak mıtabi vadideyiz aga ama maçı da çok merak ediyorum reklam arasında bu sefer kanal değiştirecem normalde reklamda da değiştirmezdimo değilde yarın ki reyting tablosu keşke yayınlanmasa felaket olacak
vadiyi internetten izlesem ihanet etmiş hissedeceğim için her zaman tv den izlerim aga yoksa maçı daha çok merak ediyorumGol oldukça maça döneriz ; bakalim bölümde ölen olacak mı
Ya gol olayı var ya olunca bak tamam yeter zaten süper kalitede bir maç olacağı söylenemezvadiyi internetten izlesem ihanet etmiş hissedeceğim için her zaman tv den izlerim aga yoksa maçı daha çok merak ediyorum![]()
aga gol olduğunu nerden anlayacam ikide bir gol var mı diye kanal değiştiremem reklamda açarım maç sonu özetini izlerim tamamYa gol olayı var ya olunca bak tamam yeter zaten süper kalitede bir maç olacağı söylenemez
Telefon , leptop vbaga gol olduğunu nerden anlayacam ikide bir gol var mı diye kanal değiştiremem reklamda açarım maç sonu özetini izlerim tamamzaten büyük ihtimal yenilecez yenilirsek hiç takmam
![]()
aga vadi izlerken o tür şeylerle nadir uğraşırımTelefon , leptop vb![]()
Herhalde kendi için final olmuş
İnşallah abi. Meryem'in ahı tutsun bu da tez zamanda tahtalı köye postalansınHerhalde kendi için final olmuş)))