Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

davutoğlu karekterli bir insandır zarar vermeden kriz çıkmadan bu süreç yaşanacaktır
Kesinlikle ben de senin gibi düşünüyorum. Davaya zarar vermez, kirli ihtiraslara prim vermez. Zaten ılımlı tavırlarıyla muhalif kesimden bile tam not alan adam gibi adamdır. Arkasından kötü anmıyoruz Allah'a çok şükür. Fikir ayrılıkları olacaktır illa ki ama makam-mevki hırsı güdenler doğru kapının önüne koyulmalıdır Bülent Arınç ve yancıları gibi.

Gül kim ya? O paralelci soytarının artık bu davada yeri yok. Gitsin Bülent Arınçla kumda oynasın. Benim merak ettiğim şey şu Davutoğlu partide kalacak mı ? Yoksa onların izinden mi gidecek ? İnşallah onurlu duruşundan taviz vermez.
Sanal alemde konuştuğumuz için yaşını bilmediğim için bilmiyorsun gibi var sayarak cevap veriyorum; Gül dediğin kişi bu Erdoğanla beraber bu partinin üçüncü kurucusu, Başbakan olması beklenirken olmadığı halde kongreye davet olmadığı halde mektup yollayan insan, Türkiye Cumhuriyetine Başbakanlık ve Dışişleri Bakanlığı yapan ve vatanına milletine bağlı bir insandır. Keşke başbakanlığa onu getirseler. Yoksa iki kelime yan yana getiren adamları ne halk başbakan yaptırır ne de Erdoğan buna izin verir.

Sanal alemde konuştuğumuz için yaşını bilmediğim için bilmiyorsun gibi var sayarak cevap veriyorum; Gül dediğin kişi bu Erdoğanla beraber bu partinin üçüncü kurucusu, Başbakan olması beklenirken olmadığı halde kongreye davet olmadığı halde mektup yollayan insan, Türkiye Cumhuriyetine Başbakanlık ve Dışişleri Bakanlığı yapan ve vatanına milletine bağlı bir insandır. Keşke başbakanlığa onu getirseler. Yoksa iki kelime yan yana getiren adamları ne halk başbakan yaptırır ne de Erdoğan buna izin verir.
Ya biz de biliyoruz bunları da bu yolu kendisi seçti. Paralel yapıya tek kelime demeyen adamın bu davada yeri olamaz, olmamalıdır. Bu adamın karısı değil miydi ''intifadayı başlatıyorum'' diyen. Kim ulan bunlar sen kimsin de ayaklanma başlatıyorsun ? Keza Bülent Arınç da ''paralel için cübbemi giyerim'' diyecek kadar izansızlaşmış ve kendini her daim üstün gören üslubundan zerre taviz vermemiştir. Gitsin ikisi üçü kaç kişilerse toplansı Paralel İhanet Partisini kursunlar bakalım %3 oy alırlarsa forumu bırakırım.

Ya biz de biliyoruz bunları da bu yolu kendisi seçti. Paralel yapıya tek kelime demeyen adamın bu davada yeri olamaz, olmamalıdır. Bu adamın karısı değil miydi ''intifadayı başlatıyorum'' diyen. Kim ulan bunlar sen kimsin de ayaklanma başlatıyorsun ? Keza Bülent Arınç da ''paralel için cübbemi giyerim'' diyecek kadar izansızlaşmış ve kendini her daim üstün gören üslubundan zerre taviz vermemiştir. Gitsin ikisi üçü kaç kişilerse toplansı Paralel İhanet Partisini kursunlar bakalım %3 oy alırlarsa forumu bırakırım.
Kendisi seçti diye bir şey yok. Adam AKPlinin kralı sen kalkmış bana eşinden, Bülent Arınçtan bahsediyorsun yemişim bunları herkes kendi yaptığıyla imtihan olur. İyi günde herkes yanında olur ama kötü gününde ise dost dediğin insan gibi insan yanında olur. Eğer Erdoğan, Güle gel partinin başına geç derse bak bakalım geliyor mu gelmiyor mu? Adım gibi eminim gelir.

Kendisi seçti diye bir şey yok. Adam AKPlinin kralı sen kalkmış bana eşinden, Bülent Arınçtan bahsediyorsun yemişim bunları herkes kendi yaptığıyla imtihan olur. İyi günde herkes yanında olur ama kötü gününde ise dost dediğin insan gibi insan yanında olur. Eğer Erdoğan, Güle gel partinin başına geç derse bak bakalım geliyor mu gelmiyor mu? Adım gibi eminim gelir.
Öyle bir şey demeyeceği için bir problem yok 😉 Gül siyasi tarihin çöplüğüne paralelcilerle birlikte gömülmüştür.

Öyle bir şey demeyeceği için bir problem yok 😉 Gül siyasi tarihin çöplüğüne paralelcilerle birlikte gömülmüştür.
Bir şeyin ülke için faydalı olacağını öğrenmek için yapılabilecek en önemli unsurlardan biri de iyi yöneticidir. Ki bunu Davutoğlu çok iyi yapıyordu, Gülde yapıyordu. Ama olmadı.

Sana bir arkadaş tavsiyesi sonuç odaklı olmak yerine sonucun faydasına bakmakta yarar var. Bakalım Davutoğlunun istifasından sonra kimden çatlak çıkacak kimden çıkmayacak. Ki ben Gülden çıkmaz diyorum bu kadar da NET diyorum. Çünkü ülkesini seven ve sevmeyen burada ortaya çıkacak.

Neyse diğer konudaki yorumlara küfür basıp ceza almaktansa ben çekileyim. Size iyi geceler...

face de ki admine taktım sosyal medya fragmanı 24 saat olmadan 180 bin izlenirken normal fragman 370 binde kaldı işin kötüü hala fragmanı izlememiş olanlar var bu nasıl bir kafadır

Bazı Facebook sayfalarında,hatta gazetelerde Kurtlar Vadisi Pusu'nun birdahaki sezonda da Kanal D'de yayınlanacağı hakkında haberler yayınlandı.Ancak bu ve benzeri haberler tamamen gerçek dışıdır. Kanal ile ilgili görüşmeler bu ayın ortasında yapılacak,ve kesin bir karara varılacaktır.Bilginize!

OYUNCU ÇİFT EBRU ÖZKAN VE ERTAN SABAN'DAN EVLİLİK AÇIKLAMASI
53764.jpg

Ebru Özkan ile Ertan Saban'ın ilişkisi çiftin sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraf sonrasında ortaya çıkmıştı...

Sözcü'den Mustafa Deryahan'ın haberine göre ‘Paramparça' dizisinin Dilara'sı Ebru Özkan ile ‘Kurtlar Vadisi'nde Gölge karakterini oynayan Ertan Saban önceki akşam ilk kez birlikte görüntülendi.

‘MUTLUYUZ'

Birlikte yaşayan çift, ilişkilerini sosyal medyada paylaştıkları fotoğrafla duyurmuştu.

Yaz ayında evlenecekleri iddia edilen ikili, “Önümüzdeki günlerde evleneceğiniz iddiaları doğru mu?” sorusuna “Mutluyuz” yanıtını vermekle yetindi.

Bazı Facebook sayfalarında,hatta gazetelerde Kurtlar Vadisi Pusu'nun birdahaki sezonda da Kanal D'de yayınlanacağı hakkında haberler yayınlandı.Ancak bu ve benzeri haberler tamamen gerçek dışıdır. Kanal ile ilgili görüşmeler bu ayın ortasında yapılacak,ve kesin bir karara varılacaktır.Bilginize!
Günün en güzel haberi.

images

A Y R I L I K

Senaryo
Raci Şaşmaz
Bahadır Özdener
Cüneyt Aysan
Sönmez Atasoy
Ahmet Turgut

5. Bölüm

Yönetmen
Zübeyr Şaşmaz

Haber
Sanırım Ayrılık 'tan ayrılamayacağız
img

20 Mart 2007
Diziler ancak duyguları izleyicilere aktarabilirler ise başarılı olurlar. Bir komedi dizisi bile samimi olamazsa o etkiyi izleyicilere aktaramaz ise başarısız olacaktır. Bu dizinin müzikleri konusu oyuncuları çekimi etkisi ekrandan ruha hitap ediyor. Pana Film bu dizide kendine tek dizilik ve tesadüflerle izah edilebilecek bir başarıya sahip olmadığını kanıtlıyor. Sanırım bu mücadeleyi kendi içinde hissetikleri için son derece başarılı bir yapıt çıkmış. Tek eleştirimiz diyaloglarda şairane yaklaşımların tekrarının samimiyete gölge düşürmesi. Başarılar dileriz. Ayrılık hayırlı olmaz ama varsın bu Ayrılık hayırlı olsun.

images

A Y R I L I K

Senaryo
Raci Şaşmaz
Bahadır Özdener
Cüneyt Aysan
Sönmez Atasoy
Ahmet Turgut

1. Bölüm

Yönetmen
Zübeyr Şaşmaz

ÖZET

Ayrılık dizisinin ilk bölümü, akıllara ASALA Terörü olarak kazınan saldırıların ilki olan Los Angeles cinayetiyle başlıyor. İşte 1973 yılında yaşanan ve AYRILIK dizisinin ilk sahnelerinde ekrana gelecek olan gerçek hikaye:

“Takvimler, 27 Ocak 1973 tarihini gösteriyordu. Los Angeles’ta Türkiye Cumhuriyeti’ni temsilen görev yapan iki Türk diplomat, Konsolos Bahadır Demir ve Başkonsolos Mehmet Baydar, Santa Barbara kentindeki Baltimore Oteli’nde öldürüldü. İki diplomat, otele, Osmanlı padişahına ait bir tabloyu Türk makamlarına hediye etmek istediğini belirten ve kendini “Bir Osmanlı Ermenisi” olarak tanıtan Gurgen (Karakin) Yanikiyan tarafından çağırılmışlardı. 78 yaşındaki Yanikiyan, iki diplomatı otel odasında beklemiş, içeri girer girmez de silahının tetiğini çekmişti... Cinayeti itiraf eden Yanikiyan, cezaevinde geçirdiği 10 yılın ardından yaş haddi ve sağlık sorunları nedeniyle affedildi. Cezaevinden çıktıktan kısa bir süre sonra da öldü.”

Bu olay, ASALA terörü olarak anılan saldırıların ilki oldu. Türkiye diplomatlarını hedef seçen ASALA, 1986 yılına kadar 21 ülkenin 38 kentinde, değişik türde 110 saldırı eylemi gerçekleştirdi. Bu saldırılardan 39'u silahlı, 70'i bombalı, biri de işgal şeklindeydi. Saldırılarda 42 Türk diplomat ile 4 yabancı hayatını kaybetti. 15 Türk ve 66 yabancı da yaralandı.

Ayrılık dizisinin ilk bölümüyle ekrana taşınacak bu gerçek olayda Gurgen Yanikiyan’ı Oktay Aytekin canlandırdı.

Basından Haberler
‘KURTLAR VADİSİ’NDEN DAHA ÇOK REYTİNG ALACAK’

Pana Film tarafından 13 bölümlük “Ayrılık” adlı dizinin Bartın’a bağlı Amasra İlçesi’nde süren çekimleri tamamlandı. 60 kişilik ekibin çalıştığı dizinin çekimlerine, Amasra haricinde Bolu’nun Göynük İlçesi ve İstanbul illerinde devam edilecek.

Dizi oyuncuları dizinin Kurtlar Vadisi’nden fazla reyting alacağını belirtirken, Radyo Televizyon Üst Kurulu, TBMM ve sivil toplum kuruluşları tarafından tüm dikkatleri üzerine çeken Pana Film ekibi, basın mensuplarının çekim yapmasına izin vermiyor.

‘ERMENİ DİASPORASI ANLATILACAK’

1970′lerin Türkiye’sinde Ermeni kızı Maria ile Türk genci Yunus arasında yaşanan sevdanın Erivan-Los Angeles hattında bir hasret hikayesine dönüşmesini anlatan filmde, Ermeni diasporanın beyin takımı tarafından büyütülen Yunus ve Maria’nın kızı Aslı, yıllar sonra geçmişini ve aslını aramak için geldiği İstanbul’da babasından önce Kerem’ini bulacaktır. Filmde Asala cinayetleri, Ermeni diasporası ile Türkiye arasındaki gerilim de yer alıyor.

AYRILIK TA HOLLYWOOD İMZASI

Harry Potter, Troy ve Batman gibi filmlerde baş makyajcı olarak çalışan Lynda Armstrong, Pana Film’in yeni dizisi Ayrılık’ın makyajlarına da imza attı. Pana Film’in 15 Mart Perşembe akşamı Show TV’de başlayacak yeni dizisi Ayrılık, dünyanın en önemli makyaj artistlerinden birinin elinden çıkan işlerle, sadece bir bölümde 30 yıllık bir öyküyü anlattı.Kurtlar Vadisi’nde Sharon Stone ve Andy Garcia’yı oynatarak Hollywood ile Türkiye dizi sektörü arasında ilk köprüyü kuran Pana Film, yeni dizisi Ayrılık için de dünyanın sayılı makyaj artistlerinden Lynda Armstrong ile çalıştı. Armstrong daha önce de, Pana’nın ilk sinema filmi Kurtlar Vadisi Irak’ın makyaj sorumluluğunu üstlenmişti.

@MEnes bizim vadi ekibin bu 'Ayrılık' dizisini izledin mi bilmiyorum ama bir gün 1. Bölüme kesinlikle bir göz atmalısın. Kitab gibi senaryo dedikleri bu olsa gerek. Gerçekten çok güzel bir İş çıkmış. Özelikle ilk üç bölümle dramında kalitenin de tepesine vurmuşlar.

Son düzenleme:
@MEnes bizim vadi ekibin bu 'Ayrılık' dizisini izledin mi bilmiyorum ama bir gün 1. Bölüme kesinlikle bir göz atmalısın. Kitab gibi senaryo dedikleri bu olsa gerek. Gerçekten çok güzel bir İş çıkmış. Özelikle ilk üç bölümle dramında kalitenin de tepesine vurmuşlar.
İzlemedim bakmaya çalışırım bu hafta sonu süresi kısaysa. Çok övdün sen o diziyi fark ettim. Merak ettim ben de. :)

İzlemedim bakmaya çalışırım bu hafta sonu süresi kısaysa. Çok övdün sen o diziyi fark ettim. Merak ettim ben de. :)

Eyvallah. 🙂 Beğenmezsen bana herkesin adına iyi bir eleştiri geçirebilirsin. ;-) İlk bölümün süresi 70 dakika.. diğer bölümlerde 60-65 dakika kalıyor.

Son düzenleme: