Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga bence herşey kitabına uygun ben birbirinin devamı olarak görüüp o şekilde değerlendiriyorum olması gerektiği gibi zaten komplo teorilerine olağanüstü planlara inanmayan bir has vadici olduğunu sanmıyorum vadinin en başından beri bu tarz hep vardı bence güzel de oluyor
Ben kesinlikle birbirinin devamı olarak görmüyorum, görmeyeceğim. Özellikle son 2 sezondan jeneriği ve alttaki "Kurtlar Vadisi Pusu" yazısını kaldır devam niteliğinde tek bir unsur yok. :T:

aga bu dediğine katılmak söz konusu olmaz
Daha ağırını söyleyeyim mi? Bazen bu iki kardeş kavgasında ceketini alp çıkan kişi Necati Şaşmaz mı olmalıydı, böylesi Vadinin hayrına mı olurdu -ki zaten yoruldum falan demişti-, efsanevi bir finalle hala akıllarda mı kalırdı diye düşünmüyor değilim. :T:

Daha ağırını söyleyeyim mi? Bazen bu iki kardeş kavgasında ceketini alp çıkan kişi Necati Şaşmaz mı olmalıydı, böylesi Vadinin hayrına mı olurdu -ki zaten yoruldum falan demişti-, efsanevi bir finalle hala akıllarda mı kalırdı diye düşünmüyor değilim. :T:
hayatımda duyduğum yıllardır duyduğum en saçma gerekçe bu zaten herkesşn elinde olan birşey isteyen istediği zaman vadiyi bitirme şansına sahip izlemezsen biter senin için ; yıllardan beri aynı şeyi dinliyorum hatta babam 94.95 . bölümlerde ilk vadiden bahsediyorum artık bitmesi lazım diyordu yıl oldu 2016 hala aynı şekilde konuşur hala da izler

hayatımda duyduğum yıllardır duyduğum en saçma gerekçe bu zaten herkesşn elinde olan birşey isteyen istediği zaman vadiyi bitirme şansına sahip izlemezsen biter senin için yıllardan beri aynı şeyi dinliyorum hatta babam 94.95 . bölümler ilk vadiden bahsediyorum artık bitmesi lazım diyordu yıl oldu 2016 hala aynı şekilde konuşur hala da izler
Aga ben de aynılarını duyuyorum ama son 2 sezondur ciddi anlamda zevk almamaya başladım. Şimdi "zevk almıyorsan izleme kardeşim bu kadar basit" diyeceksin ki haklısın. Ama bırakılmıyor ki sigara tiryakiliği gibi birşey bu :) Bu haliyle bile Perşembe yayılanmadığı zaman özlüyorum. Vadi her dönem eleştirilmiştir hatta Çakır öldükten sonra bile.. Ama artık kabullenmek lazım Vadinin ruhunu öldürdüler el birliğiyle. Yani neresinden kıyaslarsan kıyasla arada uçurum var. Müzik,oyunculuk,senaryo, teknik ekibin özenerek çalışması, seyircinin fikirlerine verilen önem, kurgu, efekt vs. her alanda inanılmaz gerileme var bunu kabul etmek lazım artık.

Aga ben de aynılarını duyuyorum ama son 2 sezondur ciddi anlamda zevk almamaya başladım. Şimdi "zevk almıyorsan izleme kardeşim bu kadar basit" diyeceksin ki haklısın. Ama bırakılmıyor ki sigara tiryakiliği gibi birşey bu :) Bu haliyle bile Perşembe yayılanmadığı zaman özlüyorum. Vadi her dönem eleştirilmiştir hatta Çakır öldükten sonra bile.. Ama artık kabullenmek lazım Vadinin ruhunu öldürdüler el birliğiyle. Yani neresinden kıyaslarsan kıyasla arada uçurum var. Müzik,oyunculuk,senaryo, teknik ekibin özenerek çalışması, seyircinin fikirlerine verilen önem, kurgu, efekt vs. her alanda inanılmaz gerileme var bunu kabul etmek lazım artık.
kısmen katılıyorum aslında tümden katılıyorum ama daha da özünde tümden buna katılmıyorum

Berat Albayrak 2.20
Binali Yıldırım 3.30
Numan Kurtulmuş 2.40
Yalçın Akdoğan 4.00

şaka bir yana hiç beklemezdim böyle bir olayın cereyan edeceğini. Allah devletimize zeval vermesin...

Berat Albayrak 2.20
Binali Yıldırım 3.30
Numan Kurtulmuş 2.40
Yalçın Akdoğan 4.00

şaka bir yana hiç beklemezdim böyle bir olayın cereyan edeceğini. Allah devletimize zeval vermesin...
Bunların başbakanlığından bir cacık olmaz. Zaten ben haberin yanlış olması taraftarıyım. Yoksa Davutoğlunun koltuğunu dolduracak başka bir kişi şu an için AKP de yok bu açık ve net. Adam hem dış işlerde bilgiliydi hemde diplomasiyi biliyordu umarım yalan haberdir yoksa yazık olacak o kadar emeğe.

Berat Albayrak 2.20
Binali Yıldırım 3.30
Numan Kurtulmuş 2.40
Yalçın Akdoğan 4.00

bence bekir bozdağ yok eğer bunlardan birisi ise
binali ıldırım
numan kurtulmuş

Bunların başbakanlığından bir cacık olmaz. Zaten ben haberin yanlış olması taraftarıyım. Yoksa Davutoğlunun koltuğunu dolduracak başka bir kişi şu an için AKP de yok bu açık ve net. Adam hem dış işlerde bilgiliydi hemde diplomasiyi biliyordu umarım yalan haberdir yoksa yazık olacak o kadar emeğe.
Haber net doğru. Davutoğlu dönemi bitmiştir. Başbakan büyük ihtimalle damat Albayrak olacak.

bence bekir bozdağ yok eğer bunlardan birisi ise
binali ıldırım
numan kurtulmuş
Numan Kurtulmuş geçmişi itibariyle olamaz.

Haber net doğru. Davutoğlu dönemi bitmiştir. Başbakan büyük ihtimalle damat Albayrak olacak.

Numan Kurtulmuş geçmişi itibariyle olamaz.
Eğer doğruysa ki doğru deniyor yazık gerçekten çok yazık. Davutoğlu gibi bir başbakan zor gelir. Belki Gül diyeceğim ama o da gelmez. Allah sonumuzu hayır etsin [emoji17]

Eğer doğruysa ki doğru deniyor yazık gerçekten çok yazık. Davutoğlu gibi bir başbakan zor gelir. Belki Gül diyeceğim ama o da gelmez. Allah sonumuzu hayır etsin [emoji17]
Gül kim ya? O paralelci soytarının artık bu davada yeri yok. Gitsin Bülent Arınçla kumda oynasın. Benim merak ettiğim şey şu Davutoğlu partide kalacak mı ? Yoksa onların izinden mi gidecek ? İnşallah onurlu duruşundan taviz vermez.

Gül kim ya? O paralelci soytarının artık bu davada yeri yok. Gitsin Bülent Arınçla kumda oynasın. Benim merak ettiğim şey şu Davutoğlu partide kalacak mı ? Yoksa onların izinden mi gidecek ? İnşallah onurlu duruşundan taviz vermez.
davutoğlu karekterli bir insandır zarar vermeden kriz çıkmadan bu süreç yaşanacaktır