de aga herşey ortada niye demiyorsunYeni senaristler o kadar isi karistirdi ki Ömer Baba, Sır Katibi olduğu için Aksaçlıyla görüşüyordu diyemiyoruz
Racilerle yazsaydı derdim ama olayları bağlayamadılar en azından benim için oylede aga herşey ortada niye demiyorsun
senin için benim için diye birşey yok ne aslan beyle ne de adil beyle tanışıklığının tesadüf olmadığı belli; bunlar açıklandı izleyici olarak senin bu çıkarımı yapman lazımRacilerle yazsaydı derdim ama olayları bağlayamadılar en azından benim için oyle
Peki aynı senaristler Yusuf'u Polatın oğlu yaptı bu hususta da aynı çıkarımı yapabilir miyiz?senin için benim için diye birşey yok ne aslan beyle ne de adil beyle tanışıklığının tesadüf olmadığı belli; bunlar açıklandı izleyici olarak senin bu çıkarımı yapman lazım
neyin çıkarımını yapacan aga ortada muallak olan birşey yok herşey belli ta-kıldığın neyse sor cevap vermeye çalışalım 😀Peki aynı senaristler Yusuf'u Polatın oğlu yaptı bu hususta da aynı çıkarımı yapabilir miyiz?
Yani sen şimdi bu BeyazTv'deki bölümleri izlerken şu kafada mısın ? "Vah vah vah zamanında Polatın başında bin türlü dert varmış ama bilmiyorki hiç bilmediği bir yerde de başka bir oğlu var" Bu mudur yani?neyin çıkarımını yapacan aga ortada muallak olan birşey yok herşey belli ta-kıldığın neyse sor cevap vermeye çalışalım 😀
aga af buyur nasıl bir bağlantı kurdun anlayamadım Ç.D. nin sorusuyla senin söylediklerinin arasında hiç alaka kuramadımYani sen şimdi bu BeyazTv'deki bölümleri izlerken şu kafada mısın ? "Vah vah vah zamanında Polatın başında bin türlü dert varmış ama bilmiyorki hiç bilmediği bir yerde de başka bir oğlu var" Bu mudur yani?
aga af buyur nasıl bir bağlantı kurdun anlayamadım Ç.D. nin sorusuyla senin söylediklerinin arasında hiç alaka kuramadım
Diyor ki eski senaristler bu sahneleri Ömer Babanın sır katibi olduğunu düşünerek mi çekti ? Eski bölümleri izlerken böyle mi düşünelim yoksa yeni senarist bozuntularının sonradan uydurduğu bir şey olduğu için arada bağlantı kurmayalım mı? Aradaki ince çizgiyi ben çok net anladım, hak verdim.Yeni senaristler o kadar isi karistirdi ki Ömer Baba, Sır Katibi olduğu için Aksaçlıyla görüşüyordu diyemiyoruz
bundan doğal olan ne var ? bu şartlarda daha farklı bir durumun olması imkansız; ben sana şöyle söyleyeyim senaristler doğu bey karekterini yazarken adil bey diye bir abisi olduğunu düşünerek mi yazdı tabi ki hayır bu doğal bir süreç hikayenin nereye kayacağına bağlı yeri geldiğinde farklı olaylar durumlar tabi ki ortaya çıkacak tabi ki bunlar sonradan eklenmiş olacak eski karekterlerle ilgili her olayda bu yaşanacakDiyor ki eski senaristler bu sahneleri Ömer Babanın sır katibi olduğunu düşünerek mi çekti ? Eski bölümleri izlerken böyle mi düşünelim yoksa yeni senarist bozuntularının sonradan uydurduğu bir şey olduğu için arada bağlantı kurmayalım mı? Aradaki ince çizgiyi ben çok net anladım, hak verdim.
Benim sorduğum soru da şu. Şimdi zamanda yolculuk yaptığımızı düşün. O bölümlere gidip senin bi oğlun var desek Polat "yav bi yürü git" der Yani bu bölümü izlerken gelecekteki bölümler hakkında şunu mu düşünelim "Polatın başındaki dertlere bak zamanında Aksaçlıyla vs. Uğraşmış, şimdi de hiç ummadığı bir yerden oğlu fırladı acaba öğrense ne olur" Yani konu yone RÖ RS'ya (Raciden önce, Raciden sonra) geliyor.
Adil bey olayında kesinlikle katılmıyorum. Bence kurgulanmış bir karakterdi. Hatta bunu sana çok net ispatlardım ama Adil Eşrefoğlunun geldiği sezon jenerik değişti ve karakterlerin ismi yazmamaya başladı jenerikte Ama o sezonun oyuncu listesini araştırsak buluruzbundan doğal olan ne var ? bu şartlarda daha farklı bir durumun olması imkansız; ben sana şöyle söyleyeyim senaristler doğu bey karekterini yazarken adil bey diye bir abisi olduğunu düşünerek mi yazdı tabi ki hayır bu doğal bir süreç hikayenin nereye kayacağına bağlı yeri geldiğinde farklı olaylar durumlar tabi ki ortaya çıkacak tabi ki bunlar sonradan eklenmiş olacak eski karekterlerle ilgili her olayda bu yaşanacak
yav dalga mı geçiyon aga o zaman tabi ki düşünülmüştü ben 2003 yılından bahsediyorum yani ömer baba olayında da aynısı o satıcı heriflerin ne düşündüğü önemli değil kendileride olsa senin değiminle sallayacaktı hayır burada problem olan ne? hepsi gayet bu işin doğasına uygunAdil bey olayında kesinlikle katılmıyorum. Bence kurgulanmış bir karakterdi. Hatta bunu sana çok net ispatlardım ama Adil Eşrefoğlunun geldiği sezon jenerik değişti ve karakterlerin ismi yazmamaya başladı jenerikte Ama o sezonun oyuncu listesini araştırsak buluruz
Aga tamam dediğini anladım da yani demek istediğin şu mu bunlar ayrılmadan önce "Ömer Babayı sır katibi yapın, zaten eski bölümlerde buna dair emareler var hadi eyvallah" mı dedi? Tamam Ömer baba olayında yüzeysel bakarsak doku uyuştu, ikna olduk da Aslan Amca ile hala uğraşmaları hiç ama hiç doğal değil. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Eski bölümleri izlerken bugün değiştirilmeye çalışılan bir takım şeyleri düşünerek mi izleyelim yoksa iki farklı dizi gibi mi izleyelim soru buyav dalga mı geçiyon aga o zaman tabi ki düşünülmüştü ben 2003 yılından bahsediyorum yani ömer baba olayında da aynısı o satıcı heriflerin ne düşündüğü önemli değil kendileride olsa senin değiminle sallayacaktı hayır burada problem olan ne? hepsi gayet bu işin doğasına uygun
Şöyle izle zıçtık sıvadık sıvmaya devam ediyoruz modunda ))Aga tamam dediğini anladım da yani demek istediğin şu mu bunlar ayrılmadan önce "Ömer Babayı sır katibi yapın, zaten eski bölümlerde buna dair emareler var hadi eyvallah" mı dedi? Tamam Ömer baba olayında yüzeysel bakarsak doku uyuştu, ikna olduk da Aslan Amca ile hala uğraşmaları hiç ama hiç doğal değil. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Eski bölümleri izlerken bugün değiştirilmeye çalışılan bir takım şeyleri düşünerek mi izleyelim yoksa iki farklı dizi gibi mi izleyelim soru bu
Hahaha aynen abi zaten o modda izliyoruz özellikle bu sezonuŞöyle izle zıçtık sıvadık sıvmaya devam ediyoruz modunda ))
aga bence herşey kitabına uygun ben birbirinin devamı olarak görüüp o şekilde değerlendiriyorum olması gerektiği gibi zaten komplo teorilerine olağanüstü planlara inanmayan bir has vadici olduğunu sanmıyorum vadinin en başından beri bu tarz hep vardı bence güzel de oluyorAga tamam dediğini anladım da yani demek istediğin şu mu bunlar ayrılmadan önce "Ömer Babayı sır katibi yapın, zaten eski bölümlerde buna dair emareler var hadi eyvallah" mı dedi? Tamam Ömer baba olayında yüzeysel bakarsak doku uyuştu, ikna olduk da Aslan Amca ile hala uğraşmaları hiç ama hiç doğal değil. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Eski bölümleri izlerken bugün değiştirilmeye çalışılan bir takım şeyleri düşünerek mi izleyelim yoksa iki farklı dizi gibi mi izleyelim soru bu