La maçı izlemiyonmu niye tepki yok.Çok güzel agaGünde en az 1 kere dinliyorum.
Kanser ya ilk çeyrek 8-7 resmen. Sayı yok.
evet abla mükemmel şarkı sözleri zaten işi bitiriyorselamlar herkese kadir şarkı çok güzel ya
La bu rakip takımın taraftarları nerdeLa maçı izlemiyonmu niye tepki yok.
Taraftar var da ses yok tabi ki.La bur rakip takımın taraftarları nerdedhjshdjshs final maçına gelmeyi unutmuşlarŞu takımı yenemiyorsak allah bizi kahretsin
evet abla mükemmel şarkı sözleri zaten işi bitiriyor
Hahaha hepsi kırmızı giyinmiş tvye yaklaşınca fark ettimTaraftar var da ses yok tabi ki.Her yerde Abdi İpekçi göremiyoruz. O da farkımız.
İyi oynuyoruz. Allah bozmasın.Hahaha hepsi kırmızı giyinmiş tvye yaklaşınca fark ettim
O değil de bu nasıl takım lan biz bunları 4 kişiyle yeneriz
Fazla şom ağızlı olmadan gidelim bence.Nazar değdirdik
Biz bunları Abdi İpekçi'de tokat manyağı yaparız yeter ki şurda fark yemeyelimFazla şom ağızlı olmadan gidelim bence.
Aynen maç resmen 24-23 devre arasına girdi.Biz bunları Abdi İpekçi'de tokat manyağı yaparız yeter ki şurda fark yemeyelim
Şu takım nasıl finale çıkmış ben anlamıyorumAynen maç resmen 24-23 devre arasına girdi.Adamlar kendi evinde böyle kısır oynuyorlarsa Abdi İpekçi'de elleri titreyeceği için bu kadar sayı bile atamazlar.
Dediydim size bu takım Gran Canaria ayarında değil daha rahat edeceğiz diye.Şu takım nasıl finale çıkmış ben anlamıyorumBayern Münih falan bunları havada karada yerGran Canaria'yı saymıyorum bile
Aman aman ben konuşmayayım ters totemlere devam edeyimDediydim size bu takım Gran Canaria ayarında değil daha rahat edeceğiz diye.Tabi yine büyük konuşuyoruz, dizilmesin bu kelimeler.
Fazla uçmadan şu durumlarda götürelim maçı yeter.Aman aman ben konuşmayayım ters totemlere devam edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?