La maçı izlemiyonmu niye tepki yok.Çok güzel agaGünde en az 1 kere dinliyorum.
Kanser ya ilk çeyrek 8-7 resmen. Sayı yok.
evet abla mükemmel şarkı sözleri zaten işi bitiriyorselamlar herkese kadir şarkı çok güzel ya
La bu rakip takımın taraftarları nerdeLa maçı izlemiyonmu niye tepki yok.![]()
Taraftar var da ses yok tabi ki.La bur rakip takımın taraftarları nerdedhjshdjshs final maçına gelmeyi unutmuşlar
Şu takımı yenemiyorsak allah bizi kahretsin
![]()
evet abla mükemmel şarkı sözleri zaten işi bitiriyor
Hahaha hepsi kırmızı giyinmiş tvye yaklaşınca fark ettimTaraftar var da ses yok tabi ki.Her yerde Abdi İpekçi göremiyoruz. O da farkımız.
![]()
İyi oynuyoruz. Allah bozmasın.Hahaha hepsi kırmızı giyinmiş tvye yaklaşınca fark ettim
O değil de bu nasıl takım lan biz bunları 4 kişiyle yeneriz![]()
Fazla şom ağızlı olmadan gidelim bence.Nazar değdirdik![]()
Biz bunları Abdi İpekçi'de tokat manyağı yaparız yeter ki şurda fark yemeyelimFazla şom ağızlı olmadan gidelim bence.![]()
Aynen maç resmen 24-23 devre arasına girdi.Biz bunları Abdi İpekçi'de tokat manyağı yaparız yeter ki şurda fark yemeyelim![]()
Şu takım nasıl finale çıkmış ben anlamıyorumAynen maç resmen 24-23 devre arasına girdi.Adamlar kendi evinde böyle kısır oynuyorlarsa Abdi İpekçi'de elleri titreyeceği için bu kadar sayı bile atamazlar.
![]()
Dediydim size bu takım Gran Canaria ayarında değil daha rahat edeceğiz diye.Şu takım nasıl finale çıkmış ben anlamıyorumBayern Münih falan bunları havada karada yer
Gran Canaria'yı saymıyorum bile
![]()
Aman aman ben konuşmayayım ters totemlere devam edeyimDediydim size bu takım Gran Canaria ayarında değil daha rahat edeceğiz diye.Tabi yine büyük konuşuyoruz, dizilmesin bu kelimeler.
![]()
Fazla uçmadan şu durumlarda götürelim maçı yeter.Aman aman ben konuşmayayım ters totemlere devam edeyim![]()