bugün günlerden kurtlar vadisi pusu
kadir pudu ne yahu
bugün günlerden KurtlarVadisiPudu
kadir pudu ne yahu
bugün günlerden KurtlarVadisiPudu
İyi kahkaha attım ya. Canım çekiyor tekrar başlayayım diyorum eski vadiye ama başlarsam duramam 1 ayda 97 bölümü bitiririm diye korkuyorum.
düzenli olarak 1-97 bölümü baştan sona benden çok izleyen yoktur burda vlla son 10 yıldır derlerya 100 defa izledim gerçekten öyle bir sayı çıkabilir karışık değil izleyip seriyi bitiriyorum en fazla 3 ay dayanabiliyorum tekrar başlıyorum yine başlamak düşüncem var eski vadiyi ezbere her bölümünü geç her sahnesini biliyorum artık mesala ben bir etkinlik yapmıştım eski vadi pusuda dahil tüm oyuncuları kapsayan bir anket hiç netten bakmadım bile kafadan her sezonda kimler oynamış figuranalra kadar bildiğimi fark ettim öyle yazdım özellikle eski vadiyi oturup bölüm bölüm sahne sahne kafamdan anlatabilirim okadar raci beyden iyi bliyorum artık eski vadiyiİyi kahkaha attım ya. Canım çekiyor tekrar başlayayım diyorum eski vadiye ama başlarsam duramam 1 ayda 97 bölümü bitiririm diye korkuyorum.
O da iyiymiş. Senin kadar olamadım tabi ama 3 kez falan izlemişimdir ben de. Zaman olmuyor o kadar. Tabi açıp efsane sahneleri izlemişliğim çok vardır canım sıkılınca o ayrı. Zamanın ötesinde bir iş sonuçta, kelime yetmez yani övmeye.düzenli olarak 1-97 bölümü baştan sona benden çok izleyen yoktur burda vlla son 10 yıldır derlerya 100 defa izledim gerçekten öyle bir sayı çıkabilir karışık değil izleyip seriyi bitiriyorum en fazla 3 ay dayanabiliyorum tekrar başlıyorum yine başlamak düşüncem var eski vadiyi ezbere her bölümünü geç her sahnesini biliyorum artık mesala ben bir etkinlik yapmıştım eski vadi pusuda dahil tüm oyuncuları kapsayan bir anket hiç netten bakmadım bile kafadan her sezonda kimler oynamış figuranalra kadar bildiğimi fark ettim öyle yazdım özellikle eski vadiyi oturup bölüm bölüm sahne sahne kafamdan anlatabilirim okadar raci beyden iyi bliyorum artık eski vadiyi
ben hep kemal sunal filmlerine benzetiyorum eski vadiyi ayyy işte kemal sunal filmlerini artık ezbere biliyoruz ama tvde çıksa aynı heyecanla izliyoruz eski vadide öyle bölümü geç artık sahneleri ezberledim hala izlerken aynı heyecanla izliyorumO da iyiymiş. Senin kadar olamadım tabi ama 3 kez falan izlemişimdir ben de. Zaman olmuyor o kadar. Tabi açıp efsane sahneleri izlemişliğim çok vardır canım sıkılınca o ayrı. Zamanın ötesinde bir iş sonuçta, kelime yetmez yani övmeye.
Benzetmene hak veriyorum. Tekrar izlerken aynı tadı aldığım sınırlı sayıda iş var benim. Eski Vadi de onların içinde paşalar gibi yerini alır her zaman. Pusu için de bölümleri tekrar tekrar izlemek olmasa bile sağlam sahneleri izler geçerim anca. Bölümleri izlemeye üşenirim. 290 üstü bölüm var kolay mı.ben hep kemal sunal filmlerine benzetiyorum eski vadiyi ayyy işte kemal sunal filmlerini artık ezbere biliyoruz ama tvde çıksa aynı heyecanla izliyoruz eski vadide öyle bölümü geç artık sahneleri ezberledim hala izlerken aynı heyecanla izliyorum
ama pusuyu netten izleyemiyorum ben yaaa tvde çıkarsa beyaz tv çok veriyor kaçırmıyorum ama netten bıkmadan tek izleyebildiğim dizi eski vadi diğerleri pusuda dahil netten öyle seri şekilde izlenmiyor izleyemiyorum
Abi sen rolleri karıştırdın herhalde. Senin arayı bulman gerekmez mi? [emoji56]hayırsız, vefasız insanların dili çok uzamış ((( teşbihte hata olmaz )))
köpeğin hatırı yoksa sahibinin hatırı vardır ))))
Benim maskeliye sitemim vadiyle alaka değil ister seyretsin ister seyretmesin umrumda bile değil kaldı ki bu forumda vadiyi benden fazla acımazsızca eleştiren bir @Çiğdem- var başka da yok ;( benim ona sitemim başka bana özelden ulaşırsa ancak onunla paylaşırım tabi bu tartışmaların üstüne bu mesajı yazınca doğal olarak yanlış anladınız halbuki benim sitemim vadiyle alakalı değildi . Tabi senin de bu konu Hakkı'nda bilgi sahibi olmadan fikir yürütmen ayrıca üzdü beni en azından özelden durumu bana sorup ona göre yorum yapsaydın keşkeAbi sen rolleri karıştırdın herhalde. Senin arayı bulman gerekmez mi? [emoji56]
aaa vlla yusufun polatın oğlu olduğunu öğrendiğimde ilk defa bırakmayı düşündüm ama vadi bitmeden hep izlemeye devam edecem gibi bırakamıyorsun ama o olay yaşandıktan sonra bırakanlarıda kıskanıyorum aslında imreniyorum yaniBenim maskeliye sitemim vadiyle alaka değil ister seyretsin ister seyretmesin umrumda bile değil kaldı ki bu forumda vadiyi benden fazla acımazsızca eleştiren bir @Çiğdem- var başka da yok ;( benim ona sitemim başka bana özelden ulaşırsa ancak onunla paylaşırım tabi bu tartışmaların üstüne bu mesajı yazınca doğal olarak yanlış anladınız halbuki benim sitemim vadiyle alakalı değildi . Tabi senin de bu konu Hakkı'nda bilgi sahibi olmadan fikir yürütmen ayrıca üzdü beni en azından özelden durumu bana sorup ona göre yorum yapsaydın keşke
Ben eleştirmek için yazmadım. Ama senin de bahsettiğin gibi konu konu üzerine gelince bende sorunca biraz laubalilik gibi oldu herhalde . Affola.Benim maskeliye sitemim vadiyle alaka değil ister seyretsin ister seyretmesin umrumda bile değil kaldı ki bu forumda vadiyi benden fazla acımazsızca eleştiren bir @Çiğdem- var başka da yok ;( benim ona sitemim başka bana özelden ulaşırsa ancak onunla paylaşırım tabi bu tartışmaların üstüne bu mesajı yazınca doğal olarak yanlış anladınız halbuki benim sitemim vadiyle alakalı değildi . Tabi senin de bu konu Hakkı'nda bilgi sahibi olmadan fikir yürütmen ayrıca üzdü beni en azından özelden durumu bana sorup ona göre yorum yapsaydın keşke
Estağfirullah . Ben kim affetmek kim Bizi yaradan herkesi affederim derken biz de kim oluyoruz zaten ortada affedilecek konu da yok yanlış anlaşılma varBen eleştirmek için yazmadım. Ama senin de bahsettiğin gibi konu konu üzerine gelince bende sorunca biraz laubalilik gibi oldu herhalde . Affola.
Keşke herkes senin gibi mütevazi ve anlayışlı olabilse. Gıpta ile örnek aldığım birisin.Estağfirullah . Ben kim affetmek kim Bizi yaradan herkesi affederim derken biz de kim oluyoruz zaten ortada affedilecek konu da yok yanlış anlaşılma var
zamanla aga birde abinin gençliğini bilsek herşey bir yana tecrübe görüp geçirme çok önemli bir olayKeşke herkes senin gibi mütevazi ve anlayışlı olabilse. Gıpta ile örnek aldığım birisin.
Kesinlikle tecrübe çok önemli.zamanla aga birde abinin gençliğini bilsek herşey bir yana tecrübe görüp geçirme çok önemli bir olay