Maskeli Fedai
Favori Üye
Aynen kardeş Konusmayalım bakalım ne olacak bu konunun haliBilmiyorum ki Zaten boş konuşuyormuşuz artık hiç konuşmayız kardeş sıkıntı yapma
Aynen kardeş Konusmayalım bakalım ne olacak bu konunun haliBilmiyorum ki Zaten boş konuşuyormuşuz artık hiç konuşmayız kardeş sıkıntı yapma
Nerenden cikariyon bu dusunceleriBilmiyorum ki Zaten boş konuşuyormuşuz artık hiç konuşmayız kardeş sıkıntı yapma
aga bu laflar kime banaysa öyle bişey yok siz takılın konu sizindirBilmiyorum ki Zaten boş konuşuyormuşuz artık hiç konuşmayız kardeş sıkıntı yapma
Olabilir Bizim gibi cıvıklar zaten konunun ciddiyetini kaçırıyorAynen kardeş Konusmayalım bakalım ne olacak bu konunun hali
Sana değil niye üstüne alınıyon agaaga bu laflar kime banaysa öyle bişey yok siz takılın konu sizindir
Çeyrek troll işte aga takma boş konusuyoaga bu laflar kime banaysa öyle bişey yok siz takılın konu sizindir
Hem cıvığız hemde boş yorum yapıyoruzOlabilir Bizim gibi cıvıklar zaten konunun ciddiyetini kaçırıyor
Sana değil niye üstüne alınıyon aga
Adama madam değiliz (yine cıvıklaştım galiba )Hem cıvığız hemde boş yorum yapıyoruz
bu kelimelerden hoşlanmıyorum agaÇeyrek troll işte aga takma boş konusuyo
Benle takıla takıla bulaştı galiba sana daAdama madam değiliz (yine cıvıklaştım galiba )
La ben de goygoycuydum önceden ama sen tüy dikmiş olabilirsin inkar edememBenle takıla takıla bulaştı galiba sana da
Neyse göndermeyi yaptık artık dan dan dan diye ben gidiyorumLa ben de goygoycuydum önceden ama sen tüy dikmiş olabilirsin inkar edemem
Bas git lan bu konudan daha da buraya gelmeNeyse göndermeyi yaptık artık dan dan dan diye ben gidiyorum
göndermeni yesinlerNeyse göndermeyi yaptık artık dan dan dan diye ben gidiyorum
Sabahtandır abi nerdesin diye söyleyen kuzenindi sanırım
Hem iftiracı hem cıvıkSabahtandır abi nerdesin diye söyleyen kuzenindi sanırım
Sabahtandır abi nerdesin diye söyleyen kuzenindi sanırım
İyiyim ablacım sen ?