Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

valla sıktığım kadar sıktım zaten sıkacak canda kalmadı hayır suçumu söyle ne yaptım
diyorum yok bin kere mesaj yazdım yok
Abla zaten dengesizin teki gelip burda boş yapıp gidiyor :A Ben de öyle olmuşum yani öyle düşünüyorlar bilemem :A Bizle konuşup bize benzeme bence :)

Abla zaten dengesizin teki gelip burda boş yapıp gidiyor :A Ben de öyle olmuşum yani öyle düşünüyorlar bilemem :A Bizle konuşup bize benzeme bence :)

sen onun gibi olamazsın ki sende saygı olduktan sonra onlara benzemezsin
ablacım bende size benzemem merak etme ben çıkıyorum iyi geceler ablacım
:)

Aha @destere de geldi iyice sıvadık :A

Bas git lan bu konudan daha da buraya gelme :A
yok la buraya uğrayacağım yoktu ama yandaki son mesajlarda bir ara baktım @Maskeli Fedai mesajında dan dan dan diye bir kelime sarfetmiş :) aha dedim gülşenin klibi paylaştılar benden habersiz :) koşturarak geldim tabi hayal kırıklığı çıktı :) meğersem maskeli çevreye kurşun sıkıyormuş dandunlayarak :) ne gülşeni gördük nede başka bişeyi :))

yok la buraya uğrayacağım yoktu ama yandaki son mesajlarda bir ara baktım @Maskeli Fedai mesajında dan dan dan diye bir kelime sarfetmiş :) aha dedim gülşenin klibi paylaştılar benden habersiz :) koşturarak geldim tabi hayal kırıklığı çıktı :) meğersem maskeli çevreye kurşun sıkıyormuş dandunlayarak :) ne gülşeni gördük nede başka bişeyi :))
Ulan :F Burda öyle klipler paylaşılmaz buranın bir ağırlığı var :A Kösem konusu mu sandın burayı :A