Maskeli Fedai
Favori Üye
Neyse ben gideyim Semih Öztürk Dom Dom Kurşunu goygoyunu izliyeyimHem iftiracı hem cıvık
Neyse ben gideyim Semih Öztürk Dom Dom Kurşunu goygoyunu izliyeyimHem iftiracı hem cıvık
Boş yapıyoruz abla @Maskeli Fedai ilesana bin kere mesaj yazdım neden cevap vermiyosun
iyim ablacım dolanıyorum nette sen ne yapıyosun
Hahaha ona ben de yarıldım la dünNeyse ben gideyim Semih Öztürk Dom Dom Kurşunu goygoyunu izliyeyim
Ama güzel söyledi Atakanla birlikte gönüllüler Adasını ayar salatasına döndürdüler
Bizi de adamdan saymıyorlar ablane güzel @Maskeli Fedai bey bizi adamdan saymıyor
Atakan ben Semih sen Adanın goygoycularıAma güzel söyledi Atakanla birlikte gönüllüler Adasını ayar salatasına döndürdüler
Ama güzel söyledi Atakanla birlikte gönüllüler Adasını ayar salatasına döndürdüler
Bizi de adamdan saymıyorlar abla
Atakan ben Semih sen Adanın goygoycuları
Kadına cevap ver lan ''saygısız'' @Maskeli Fedai@Maskeli Fedai yaptığın şu an çok ayıp saygısın önde gidenisin
@Maskeli Fedai seni adamdan sayıp cevap veriyor işte
Ben konuşurum abla sıkma canınıben burdayım ya yazmaz sana şimdi özelden yazar
Ben konuşurum abla sıkma canını
Abla zaten dengesizin teki gelip burda boş yapıp gidiyor Ben de öyle olmuşum yani öyle düşünüyorlar bilemem Bizle konuşup bize benzeme bencevalla sıktığım kadar sıktım zaten sıkacak canda kalmadı hayır suçumu söyle ne yaptım
diyorum yok bin kere mesaj yazdım yok
Abla zaten dengesizin teki gelip burda boş yapıp gidiyor Ben de öyle olmuşum yani öyle düşünüyorlar bilemem Bizle konuşup bize benzeme bence
Eyvallah ablacım Allah rahatlık versin iyi gecelersen onun gibi olamazsın ki sende saygı olduktan sonra onlara benzemezsin
ablacım bende size benzemem merak etme ben çıkıyorum iyi geceler ablacım
yok la buraya uğrayacağım yoktu ama yandaki son mesajlarda bir ara baktım @Maskeli Fedai mesajında dan dan dan diye bir kelime sarfetmiş aha dedim gülşenin klibi paylaştılar benden habersiz koşturarak geldim tabi hayal kırıklığı çıktı meğersem maskeli çevreye kurşun sıkıyormuş dandunlayarak ne gülşeni gördük nede başka bişeyi )
Ulan Burda öyle klipler paylaşılmaz buranın bir ağırlığı var Kösem konusu mu sandın burayıyok la buraya uğrayacağım yoktu ama yandaki son mesajlarda bir ara baktım @Maskeli Fedai mesajında dan dan dan diye bir kelime sarfetmiş aha dedim gülşenin klibi paylaştılar benden habersiz koşturarak geldim tabi hayal kırıklığı çıktı meğersem maskeli çevreye kurşun sıkıyormuş dandunlayarak ne gülşeni gördük nede başka bişeyi )
biliyoruzda? yinede insan bazen umuyor tabi )Ulan Burda öyle klipler paylaşılmaz buranın bir ağırlığı var Kösem konusu mu sandın burayı
Umduğunu değil bulduğunu yemeden bence konudan koşarak uzaklaş Yarın buralar karışacakbiliyoruzda? yinede insan bazen umuyor tabi )