oooo senenin tavuğu varmış .Şaka bir yana özlemişim aga sana tavuk diye hitap etmeyiooooo ayın en favori üyesi gelmiş
Kanka biz bunlara gözümüz kapalı fark atarız D:Pardon kuzenim yazmış Aynen 4v5 çıksak kupayı alırız 😉
oooo senenin tavuğu varmış .Şaka bir yana özlemişim aga sana tavuk diye hitap etmeyiooooo ayın en favori üyesi gelmiş
Kanka biz bunlara gözümüz kapalı fark atarız D:Pardon kuzenim yazmış Aynen 4v5 çıksak kupayı alırız 😉
Çok da gaza gelme aga tarihi bir fark yeriz foruma giremezsin sonra utancından ben dahiloooo senenin tavuğu varmış .Şaka bir yana özlemişim aga sana tavuk diye hitap etmeyi
Kanka biz bunlara gözümüz kapalı fark atarız D:
tavuk dedinde saatte geç olmuş bir banyo yapıp yatayım nörüyon la nerdesin yine kayboldunoooo senenin tavuğu varmış .Şaka bir yana özlemişim aga sana tavuk diye hitap etmeyi
Kanka biz bunlara gözümüz kapalı fark atarız D:
Geldim işte sen nörüyon asıl .Millet şikayetçi sende aktif değilsin diyetavuk dedinde saatte geç olmuş bir banyo yapıp yatayım nörüyon la nerdesin yine kayboldun
aktif olup ne yapacam bikaç değerli insan dışında kimse yokGeldim işte sen nörüyon asıl .Millet şikayetçi sende aktif değilsin diye
Değer ölçülürken miktarına bakmamak lazım maneviyatına bakmak lazımaktif olup ne yapacam bikaç değerli insan dışında kimse yok
yine kitabın orta yerinden konuştunDeğer ölçülürken miktarına bakmamak lazım maneviyatına bakmak lazım
Sözün Bittiqi An yazmasını özlemşim unutmamak lazımyine kitabın orta yerinden konuştun
sözün bittiqi an
unutma unutturma AlemToSözün Bittiqi An yazmasını özlemşim unutmamak lazım
niye uyuycan ne varHadi ben yattara 29 saattir uyumadım şekerlemeler hariç
Aga üzerimde yeni bir şey deniyorum Yazın kendi rekorumu egale etmeye çalışacağım tabii ölmezsekniye uyuycan ne var
Erdal B gibi kendi üstünde deneyler yapıyor.Aga üzerimde yeni bir şey deniyorum Yazın kendi rekorumu egale etmeye çalışacağım tabii ölmezsek
46'yı da özledim haa Az kaldı yeni bölüme. Bu hafta bir çıkış bekliyorum reytinglerdeErdal B gibi kendi üstünde deneyler yapıyor.
Her hafta bekle bekle bir hal olduk. Artık gelsin şu yükseliş.46'yı da özledim haa Az kaldı yeni bölüme. Bu hafta bir çıkış bekliyorum reytinglerde
e kinayeŞansa bak, bu ne biçim soru?
Ekli dosyayı görüntüle 50103
@Harunnn60 @Doğu @xemrexxx @kadir @Polat Şaşmaz @cookies