Niye almış ki?@takas kardeşimiz 2 hafta süre ilen ban yemiş ; 2 hafta onsuz idare edecez oda kafasını dinler dönünce yine bomba gibi devam ederiz
Bizim artık kaybedecek çok şeyimiz var... Bunun canlı örneklerini bizzat gördük artık gün birlik olma günü, gün varlığımızın bitmediğini ispatlama günü. Bunu ispat etmek için yapacağımız ilk adım şahsi fikrim yönetime sevdiğimiz, değer verdiğimiz, doğrudan şaşmayacağını bildiğimiz arkadaşları sokma zamanı geldi. Bütün arkadaşlar destek çıkarsa en azından içeri iki kişi sokabiliriz diyr tahmin ediyorum.Vay arkadaş foruma bir kaç saat girmedik Maskeli gitmiş, @takas ban yemiş..
2 ay önce de böyle bir vaka cereyam etmişti yine en son benim haberim olmuştu
Takasın ban yeme sebebini öğrendim hiç üzülmedim iyi etmiş kardeşim benim. Ben olsam ben de söverdim aha burdan söyluyorum. Helal olsun. Neyse ki iki hafta sonra dönecekmiş..
Maskeliye gelince.. Uyanır uyanmaz şok oldum. Bana diyordu gideceğim diye ama her zamanki gibi goygoy sanıyordum Bana bir hoşçakal demeden gittiği için onu hiç unutmayacağım yazıklar olsun.. Dün zaten beni kırmıştı bugün iki kat üzdü. Yolu açık olsun ne diyeyim...
Ya aga bunlar boş işler kardeşlerimiz gitmiş şimdi onu mu düşüneceğiz. Bak şeref yoksunları tahrik etmeye devam ediyor bu halde bile.. Boşver, ama dediğin doğru birlik olma zamanımız geldi.Bizim artık kaybedecek çok şeyimiz var... Bunun canlı örneklerini bizzat gördük artık gün birlik olma günü, gün varlığımızın bitmediğini ispatlama günü. Bunu ispat etmek için yapacağımız ilk adım şahsi fikrim yönetime sevdiğimiz, değer verdiğimiz, doğrudan şaşmayacağını bildiğimiz arkadaşları sokma zamanı geldi. Bütün arkadaşlar destek çıkarsa en azından içeri iki kişi sokabiliriz diyr tahmin ediyorum.
Giden kardeşimize çare olamayız giden gitmiştir. O kadar dil döktük sonuçta herkesin kararı kendini bağlar saygı duymaktan başka çaremiz mi var?Ya aga bunlar boş işler kardeşlerimiz gitmiş şimdi onu mu düşüneceğiz. Bak şeref yoksunları tahrik etmeye devam ediyor bu halde bile.. Boşver, ama dediğin doğru birlik olma zamanımız geldim
Aga bir dur da [emoji35] takas sadece ban yemiş yakında yine aramıza katılır. Bizim derdimiz başka kayıplar olmasın ama sen kalkıp bende giderim diyorsun. Bırakıp gitmek çare olsa kepenk indirip hepimiz gidelim olur mu? Sana uyarsa bana da uyar, kadirede uyar doğuya ve diğer vadicilere de uyacağından adım gibi eminim.@takas ile @Maskeli Fedai dönmezse bende forumu birakırım NET. Forumda zaten gram zevk kalmadı
Ben saygı duymuyorum. Yazıklar olsun maskeliye ulan mantıklı bir sebep bulaydın bariGiden kardeşimize çare olamayız giden gitmiştir. O kadar dil döktük sonuçta herkesin kararı kendini bağlar saygı duymaktan başka çaremiz mi var?
Benim kast ettiğim takasa verilen ceza. Yönetimdeki çoğu arkadaş kafalarına göre iş yapıyor ve sonucu en çok bizi etkiliyor umarım aradaki ince noktayı anlamışsındır.
Bende Maskeli konusuna saygı duymuyorum hatta elimden gelse azını burnunu kıracam ama elden bir şey gelmiyor maalesef [emoji17]Ben saygı duymuyorum. Yazıklar olsun maskeliye ulan mantıklı bir sebep bulaydın bari
Yönetime olayında da haklısın aga 2 kisi hariç alayı objektiflikten nasibini almamış. O iki kişi de kendini biliyor zaten yüzlerine söylemiştim. Bundan sonra da tarafsız olacakları yok zaten.
Gördüm bunu ya yarıldım
bu ne la
Adam resmen kendini bitirmiş [emoji2] o yürüyüş her babayiğidin harcı değildir açık ve net.
V2 Çıkmış aga
Hahahaha Altına doldurmus gibi yuruyoV2 Çıkmış aga