aynen aga burdan ortak nokta çıkmaz vallahi senle abi hatrına yumuşak yazıyorum yoksa fenere çok kötü sallarım normalde sürekli tartışırım da fenerlilerleBen birşey demiyorum bu çıkmaz sokak burdan sulh çıkmaz ben sessiz kalyım.bari
hakaret üstüne hakaret et sonra yanlış anlama de ulan aga az değilsin
La beni lisede okuldan atıyorlardı Kadıköy şampiyonluğunda sınıfta atkı şov yaptık kavga çıktı Benden ala fener düşmanı olamaz kimse bu konuda mütevazi olamam kusura bakma Yarıştığımız şeye bak gece gece Allah affetsinaynen aga burdan ortak nokta çıkmaz vallahi senle abi hatrına yumuşak yazıyorum yoksa fenere çok kötü sallarım normalde sürekli tartışırım da fenerlilerle
@Doğu belli oluyor utanmasan fenerli olacaksın beni tanısan emin ol falan demezdin forumda belli olmuyor demekki fazla
@Polat Şaşmaz sağ kolum gereği ne ise onu yapar aslan parçası
neyse agalar iyi geceler @-KADİR- bana kaymadan uçayım
Çok umuşak yazıyon tabi aga alemsin bazen beni korkutuyon sende şu futbol holiganlarından birisi misin diye düşünüyorum haaynen aga burdan ortak nokta çıkmaz vallahi senle abi hatrına yumuşak yazıyorum yoksa fenere çok kötü sallarım normalde sürekli tartışırım da fenerlilerle
@Doğu belli oluyor utanmasan fenerli olacaksın beni tanısan emin ol falan demezdin forumda belli olmuyor demekki fazla
@Polat Şaşmaz sağ kolum gereği ne ise onu yapar aslan parçası
neyse agalar iyi geceler @-KADİR- bana kaymadan uçayım
lan olum ben o maçta ölüyordum kalbim sıkıştı o maçtan önceki 2 gün heycandan yatamadım kaybetseydik kahrolurdum ama Allah a binlerce şükür hayatımın en mutlu günü olduLa beni lisede okuldan atıyorlardı Kadıköy şampiyonluğunda sınıfta atkı şov yaptık kavga çıktı Benden ala fener düşmanı olamaz kimse bu konuda mütevazi olamam kusura bakma Yarıştığımız şeye bak gece gece Allah affetsin
yok aga holigan değilimÇok umuşak yazıyon tabi aga alemsin bazen beni korkutuyon sende şu futbol holiganlarından birisi misin diye düşünüyorum ha
Aga içinde hatalar barındırsa da nihayete erdiğinde muazzam bir şey olacaktı. Maalesef köküne kibrit suyu döktüler. Örgüt de bunu kullandı. Hükümet uyanık olamadı. Çok derin konular uzun uzun anlatırız da iş işten geçti..Bu çözüm sureci hakkinda fikriniz nedir ?
Ben o gün Ankara'da yer bulamadım küfrede ede eve geldim internetten izledim o zamanlar Ligtv yoktu bende 1 pikselde Kadıköy şampiyonluğu gördüm Efsane bir gündü bee o günleri özlemiyor değilim62.bölümü bitirdim şimdi seyfo dayının ölümü çok basit oldu be acayip koyuyor adama ölmesi keşke ölmeseydi
62.bölümü bitirdim şimdi seyfo dayının ölümü çok basit oldu be acayip koyuyor adama ölmesi keşke ölmeseydi
lan olum ben o maçta ölüyordum kalbim sıkıştı o maçtan önceki 2 gün heycandan yatamadım kaybetseydik kahrolurdum ama Allah a binlerce şükür hayatımın en mutlu günü oldu
yok aga holigan değilim
Ben de bu yonde dusunuyorum bu da bir tecrube oldu bir daha bu hatalara dusulmemesi lazimAga içinde hatalar barındırsa da nihayete erdiğinde muazzam bir şey olacaktı. Maalesef köküne kibrit suyu döktüler. Örgüt de bunu kullandı. Hükümet uyanık olamadı. Çok derin konular uzun uzun anlatırız da iş işten geçti..
Yayın izliyorum twitchte Siz nabıyonuz
Yuh bari yazmaYayın izliyorum twitchte Siz nabıyonuz
Link at ki girmez bende ya mobil hattan giriyomGir bak
LA MÜSTEHCEN BİŞEY DEĞİL YAYIN İZLİYOZYuh bari yazma