Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@Master.1000 Pusuya birlikte başlayalım mı ne dersin birlikte yorumlaşırız? :D

Çok iyi olur.. en kısa zamanda başlamaya düşünüyorum. Uzun bir zaman sonra bu bölümleri izlemek muhteşem olacaktır.

@Maskeli Fedai ilgini çeker mi bilmem ama vadi ekibin çektiği 'Ayrılık' dizisini kesinlikle izlemelisin.Adamlar dramın da kalitenin de tepesine vurmuşlar. Muhteşem bir İş olmuş.

Mematinin jenerikteki sahnesini izleyecez simdi
f355a0889713ae6d04fb2b773d53c275.jpg

Çok iyi olur.. en kısa zamanda başlamaya düşünüyorum. Uzun bir zaman sonra bu bölümleri izlemek muhteşem olacaktır.

@Maskeli Fedai ilgini çeker mi bilmem ama vadi ekibin çektiği 'Ayrılık' dizisini kesinlikle izlemelisin.Adamlar dramın da kalitenin de tepesine vurmuşlar. Muhteşem bir İş olmuş.
Haber verirsin birlikte başlarız :)

Dram dizileri çok kasvetli değil mi ? :D

Polat Alemdar, Türkmenlerin intikamını alacak
Yeni bir sinema için kolları sıvayan Pana Film, Suriye'de Esad ve Rusya'ya karşı direnen Türkmenlerin mücadelesini beyazperdeye taşıyacak.
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı Polat Alemdar karakteriyle ünlenen Necati Şaşmaz, yeni bir sinema filmi için startı verdi. Daha önce Kurtlar Vadisi Irak, Kurtlar Vadisi Filistin ve Kurtlar Vadisi Gladio filmlerinde başrol oynayan ünlü oyuncunun bir sonraki projesinin Suriye meselesiyle ilgili olacağı öne sürüldü.

5135e8c0c52c2a89ce6d702c95406466.jpg

POLAT BU SEFER TÜRKMENLERİN İNTİKAMINI ALACAK

Kurtlar Vadisi dizisi yayınlanmaya başladığı günden bu yana gündemdeki konulara ilişkin göndermeleriyle sık sık haberlere konu oluyor. Sinema filmlerinde de gündemden kopmayan Vadi ekibi, yeni bir proje için kolları sıvadı. Filmde Suriye meselesini işlemesi beklenen Pana Film'in yeni filmde Polat Alemdar'a Türkmenlerin intikamını aldıracağı konuşuluyor.
Kaynak:http://www.yeniakit.com.tr/haber/pol...ak-149307.html

vay arkadaş ne sinema filmiymiş ben böyle birşey görmedim bir tane sinema filmi çekilecek daha resmi açıklaması da yok kaç farklı haber çıktı saymayı unuttum acaba hangisi çıkacak? bir de bu haberler nasıl çıkıyor oda enteresan , şimdiden işlemdiği olay gezmediği ülke kalmadı

Polat Alemdar, Türkmenlerin intikamını alacak
Yeni bir sinema için kolları sıvayan Pana Film, Suriye'de Esad ve Rusya'ya karşı direnen Türkmenlerin mücadelesini beyazperdeye taşıyacak.
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı Polat Alemdar karakteriyle ünlenen Necati Şaşmaz, yeni bir sinema filmi için startı verdi. Daha önce Kurtlar Vadisi Irak, Kurtlar Vadisi Filistin ve Kurtlar Vadisi Gladio filmlerinde başrol oynayan ünlü oyuncunun bir sonraki projesinin Suriye meselesiyle ilgili olacağı öne sürüldü.

5135e8c0c52c2a89ce6d702c95406466.jpg

POLAT BU SEFER TÜRKMENLERİN İNTİKAMINI ALACAK

Kurtlar Vadisi dizisi yayınlanmaya başladığı günden bu yana gündemdeki konulara ilişkin göndermeleriyle sık sık haberlere konu oluyor. Sinema filmlerinde de gündemden kopmayan Vadi ekibi, yeni bir proje için kolları sıvadı. Filmde Suriye meselesini işlemesi beklenen Pana Film'in yeni filmde Polat Alemdar'a Türkmenlerin intikamını aldıracağı konuşuluyor.
Kaynak:http://www.yeniakit.com.tr/haber/pol...ak-149307.html
İnşallah dogrudur. Tarihi film işlerine falan girmesinler en iyi bildiğimiz işi şu anki konseptle yapmak daha mantıklı. Zaten 3 yıldır Suriye ile ilgili film bekleniyordu. Bir an önce netleşir inşallah da kesin olan bilgileri öğreniriz. Gişeleri patlatmaya hazırız :)

Bölüm 1 günde 484.905 kez izlenmiş

sinema filmiyle ilgili her gün farklı bir haber çıkıyor bi tarihi olacak dediler şimdide suriyeyle ilgili olacak deniliyor İnşallah bu haber doğrudur. bizim ne işimiz olur tarihi filmle asıl işimizi yapıp gişeleri patlatalım
yıllardır yeni film bekliyordum çıktığı gün bütün arkadaşları toplayıp götürecem filme :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking