Ne veriyim abime Bu arada avatarımı beğendin mi Derbi ateşini yakalım @Since2011 aga nerdesin derbiye kadar gel ayrılık uzun sürdüee o zaman ver adama birşey uyumasın
Ne veriyim abime Bu arada avatarımı beğendin mi Derbi ateşini yakalım @Since2011 aga nerdesin derbiye kadar gel ayrılık uzun sürdüee o zaman ver adama birşey uyumasın
Allah mesut etsinNe veriyim abime Bu arada avatarımı beğendin mi Derbi ateşini yakalım @Since2011 aga nerdesin derbiye kadar gel ayrılık uzun sürdü
Sen yine uyku duzenini bozdum aferinBu soruyu bana mı soruyorsun
Aga dün Ivan Bebek rüyana girdi mi Şahsen bize öyle bir hakem bizi doğrasa bir hafta rüyama girerdi intikamı rüyalarda alırdımAllah mesut etsin
Senin yüzündenSen yine uyku duzenini bozdum aferin
Ula ben ne yaptim zaten kac seferdir erken yatiyorumAga dün Ivan Bebek rüyana girdi mi Şahsen bize öyle bir hakem bizi doğrasa bir hafta rüyama girerdi intikamı rüyalarda alırdım
Senin yüzünden
ya sorma onun bunun evladı , katkısız ortalık çocuğu,andavalın önde gideni, futbol teröristine en asgari saat başında sövüyorum psikolojimi bozdu ben böyle rezalet görmedimAga dün Ivan Bebek rüyana girdi mi Şahsen bize öyle bir hakem bizi doğrasa bir hafta rüyama girerdi intikamı rüyalarda alırdım
Senin yüzünden
Vallaha aga ülkece birleşmek için Ivan Bebek'e ihtiyacimiz varmış adama sövme konusunda tüm ülke tek yürek oldukya sorma onun bunun evladı , katkısız ortalık çocuğu,andavalın önde gideni, futbol teröristine en asgari saat başında sövüyorum psikolojimi bozdu ben böyle rezalet görmedim
aga ben olayın fb olduğunu düşünmüyorum resmen siyaset devreye girdi Türk takımın tur atlanılması istenilmedi sen ne diyorsun tamam hata falan olurda kardeşim bu adamın doğru çaldığı düdük yok bu kadar skandal karar tek bir maçta verilmesi kasıt olduğunu bariz belli ediyor yani braga lı birisini hakem yap bu kadar yanlışı yapmaya maçası yemez bundan daha adil yönetirdiVallaha aga ülkece birleşmek için Ivan Bebek'e ihtiyacimiz varmış adama sövme konusunda tüm ülke tek yürek olduk
Aga vallaha bu sabaha kadar goygoy yapıyordum ben ama sabah bi spor kanalında denk geldim Hakan Çalhanoğlu'nin dosyası falan açılmış FIFA'da Euro 2106'da oynayamayacak belki. Şimdi ne alakası var diyecen ama ülkemiz şu an her alanda sistematik bir saldırı içinde her noktada. Belki fenerin önü Ivan Bebek tetikçisiyle kesilmiş olabilir. Çünkü dünkü maçı en büyük fener düşmanı yönetse anca bu kadar katledebilirdi. Zaten o çapsız hakem kafasında kurarak gelmiş Semih Şentürk onu Euro 2008'de baya bi üzmüş belli. Şerefsizin kuyruk acısı var.aga ben olayın fb olduğunu düşünmüyorum resmen siyaset devreye girdi Türk takımın tur atlanılması istenilmedi sen ne diyorsun tamam hata falan olurda kardeşim bu adamın doğru çaldığı düdük yok bu kadar skandal karar tek bir maçta verilmesi kasıt olduğunu bariz belli ediyor yani braga lı birisini hakem yap bu kadar yanlışı yapmaya maçası yemez bundan daha adil yönetirdi
Bende öyle düşünüyorum bu adam talimatlı çıkmış Türkiye ye her alanda saldırı var resmen savaş içerisindeyiz buyuk elciler bile cumhurbaskani na sallar hale geldi Allah yardımcımız olsunAga vallaha bu sabaha kadar goygoy yapıyordum ben ama sabah bi spor kanalında denk geldim Hakan Çalhanoğlu'nin dosyası falan açılmış FIFA'da Euro 2106'da oynayamayacak belki. Şimdi ne alakası var diyecen ama ülkemiz şu an her alanda sistematik bir saldırı içinde her noktada. Belki fenerin önü Ivan Bebek tetikçisiyle kesilmiş olabilir. Çünkü dünkü maçı en büyük fener düşmanı yönetse anca bu kadar katledebilirdi. Zaten o çapsız hakem kafasında kurarak gelmiş Semih Şentürk onu Euro 2008'de baya bi üzmüş belli. Şerefsizin kuyruk acısı var.
yok daha neler aga ne dediğinin farkındamısın sen fenerliler dışında söven falan yok sen sövüyorsan bilemem ben gayet memnunum ve fenerin elenmesine acayip sevindimVallaha aga ülkece birleşmek için Ivan Bebek'e ihtiyacimiz varmış adama sövme konusunda tüm ülke tek yürek olduk
Bi de dislike veriyor Seni @-KADİR- 'e havale ediyorum Şaka bir yana ben milliyetçi adamım gelemem böyle şeylereyok daha neler aga ne dediğinin farkındamısın sen fenerliler dışında söven falan yok sen sövüyorsan bilemem ben gayet memnunum ve fenerin elenmesine acayip sevindim
aga kusura bakma öyle bir yorum yapıyorsan kendi adına yazacaksın hiçbir galatasaraylı üzülmez aksine sevinir benim gibi fenerin karşısında hangi takım varsa onu tutarım dünyanın hangi bölgesinden ve ülkesinden olursa olsun nefret ediyorum çünkü bu ayaklara da gelemem şikede de cemaate bağlayıp kendilerini masum ilan etmeye çalıştılar yersen @-KADİR- sözüm meclisten dışarı agaBi de dislike veriyor Seni @-KADİR- 'e havale ediyorum Şaka bir yana ben milliyetçi adamım gelemem böyle şeylere
Takas a bakma Allah ıslah eylesin 🙂 onun tarzı o aslında pek fazla takılmazdım ama bu süreç hassas bu sene avrupada.bir takımımiz olsaydi ts bile olsaydi desteklerdim artık en azından bu konuları halletmemiz lazımBi de dislike veriyor Seni @-KADİR- 'e havale ediyorum Şaka bir yana ben milliyetçi adamım gelemem böyle şeylere
La benim fener nefretim senden daha büyüktür bundan eminim şimdi burda sidik yarıştırmayalım @-KADİR- 'e ayıp olur Benim dediğim Sırp mı Hırvat mı bir tane dallamanın Türk düşmanlığı adı altında katliam yapması fener normal yenilse ben de seviniridim ki bir yanım hala seviniyor orası ayrıaga kusura bakma öyle bir yorum yapıyorsan kendi adına yazacaksın hiçbir galatasaraylı üzülmez aksine sevinir benim gibi fenerin karşısında hangi takım varsa onu tutarım dünyanın hangi bölgesinden ve ülkesinden olursa olsun nefret ediyorum çünkü bu ayaklara da gelemem şikede de cemaate bağlayıp kendilerini masum ilan etmeye çalıştılar yersen @-KADİR- sözüm meclisten dışarı aga
Ben birşey demiyorum bu çıkmaz sokak burdan sulh çıkmaz ben sessiz kalyım.bariLa benim fener nefretim senden daha büyüktür bundan eminim şimdi burda sidik yarıştırmayalım @-KADİR- 'e ayıp olur Benim dediğim Sırp mı Hırvat mı bir tane dallamanın Türk düşmanlığı adı altında katliam yapması fener normal yenilse ben de seviniridim ki bir yanım hala seviniyor orası ayrı