Maskeli Fedai
Favori Üye
Beni niye esgeciyon benimle bir kirginligin varsa soyleEskiden bu saatler forumda ses yoktu şimdi @Doğu işsiz güçsüz bir adam olduğu için sabah akşam forumda![]()
Vallaha foruma geldiğim gün @china_shangai abi senin boş işler müdürü olduğunu beyan etmişti fazla konuşma istersenEskiden bu saatler forumda ses yoktu şimdi @Doğu işsiz güçsüz bir adam olduğu için sabah akşam forumda![]()
Sen @takas ın yancısısınBeni niye esgeciyon benimle bir kirginligin varsa soyle
@china_shangai abi emekli oldu çoktanVallaha foruma geldiğim gün @china_shangai abi senin boş işler müdürü olduğunu beyan etmişti fazla konuşma istersenAma işsiz olduğum doğrudur
![]()
Bak sen şu minik maskeliye hele bu fazla dillenmiş (Ahmet Çakar- Erman Toroğlu videosu geldi aklıma @Polat Şaşmaz
Takas bana geçen sene çok yanlışınddergi görüyorum ki kendisinin de yancısı varBak sen şu minik maskeliye hele bu fazla dillenmiş (Ahmet Çakar- Erman Toroğlu videosu geldi aklıma @Polat Şaşmaz) Konuya uğradığın yok bi de racon kesiyor, yancı Cahit'in sözünden alıntı yapıyor
![]()
En son izlediğinde Safiye'yi Begüm Kütük canlandırıyordu@Maskeli Fedai dun aksam Vadide ne oldu desem tek cift kelam edemezsin la![]()
Ben sana Ben bitti demeden bitmez sözünü ilk kez kim demiş desem nutkun tutulur da hadi neyse@Maskeli Fedai dun aksam Vadide ne oldu desem kelam edemezsin la![]()
En son izlediğinde Safiye'yi Begüm Kütük canlandırıyorduO kadar boşvermiş ki konuya uğramıyor
![]()
eyvallah sağ kolum sana edilmiş hakaret bana edilmiştir
İstediğime laf söylerimeyvallah sağ kolum sana edilmiş hakaret bana edilmiştir
@Maskeli Fedai hayırdır polat şaşmaz a laf söyleme cürretini nerden buluyorsun![]()
akıllı olacaksın agaaaaİstediğime laf söylerim![]()
Aga sabahtandır forumdakilerle uğraşıyorum bir de sen başlamaakıllı olacaksın agaaaapolat şaşmaz a söylenmiş söz bana söylenmiştir ona göre
![]()