Ne yapsam olmuyor .Sistemi çözemedimAga çok adaletsiz bir oyunmuş ilk kez oynuyorum ama sistem çok tuhaf.
Ne yapsam olmuyor .Sistemi çözemedimAga çok adaletsiz bir oyunmuş ilk kez oynuyorum ama sistem çok tuhaf.
Hani sen uyuyodun laBirazdan takas gelip "öyle avatarları Metin Oktay yapmakla olmuyor" diye dalacak ikimizeKi haklı da. Biz yapıyoruz ama bakalım sahada o ruhu görebilecek miyiz
bizim yapmamızla olmaz futbolcuların o ruhla oynaması lazım ama ümidimiz yok tabi neyse takmıyorum zatenBirazdan takas gelip "öyle avatarları Metin Oktay yapmakla olmuyor" diye dalacak ikimizeKi haklı da. Biz yapıyoruz ama bakalım sahada o ruhu görebilecek miyiz
Sen ders çalışsana hacıHani sen uyuyodun la
EEE anlat bakalımbizim yapmamızla olmaz futbolcuların o ruhla oynaması lazım ama ümidimiz yok tabi neyse takmıyorum zaten
iyi geceler agaaa @Since2011
Futbu futbu dedin uykum kaçtı lanHani sen uyuyodun la
bu saatte uyuyon mu sen vay arkadaşFutbu futbu dedin uykum kaçtı lan
Sen uyuma uyuma vucudu alistir gec yatmaya sonrada sucu bana at ne guzel istanbul beFutbu futbu dedin uykum kaçtı lan
Aga birak uyusun ya cocuk sabah 8 de yatip aksam 8 de kalkiyobu saatte uyuyon mu sen vay arkadaş
Uyku düzenime de bomba attılarbu saatte uyuyon mu sen vay arkadaş
öyle iş olmaz öyle düzen olmaz agaaaAga birak uyusun ya cocuk sabah 8 de yatip aksam 8 de kalkiyo
Düzelttim artık yeni bir düzen yeni bir omurgaöyle iş olmaz öyle düzen olmaz agaaa
Yazin beni de o duzene sokacak galiba sabahlara kadar eziyet cektireceköyle iş olmaz öyle düzen olmaz agaaa
en güzeli bu şekil agaDüzelttim artık yeni bir düzen yeni bir omurgaErken kalkacam artık
Sabahtan beri ders calisiyorum daha ne dersiSen ders çalışsana hacı
Yavaş yavaş olur bu işlerSabahtan beri ders calisiyorum daha ne dersiDaha yeni kitabi elimden biraktim 1 saat olmadi
1-1 biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?