Cidden dizinin acilen düzelmesi lazım durumu çok kötü....Ben kurtarmaz demiyorum aga ne kadar bizleri ortada bırakıp gitselerde dünyanın en iyi senaristleri gelse Vadinin belini doğrultamaz sadece ve sadece Raciler doğrultur. Çünkü baba oğul ilişkisi gibi çocuğunu en iyi babası tanır Vadinin de babası Racidir dizinin yaratıcısıdır tabiri caizse. Her türlü dizi yeniden şaha kalkar ama eski kitle yeniden gelir mi orası meçhul..
Aga dizinin düzelmesi için acil ara vermesi gerekir. Çünkü Vadi bir yerden sonra milletin kin beslemeye başladığı bir dizi haline geldi. Bunu anlatmanın tek yolu ara verilip sağlam senaryo ve oyuncularla geri gelmektir. Aksi taktirde durum daha da kötüleşir ve bitirilir [emoji17]Cidden dizinin acilen düzelmesi lazım durumu çok kötü....
adam kral ya eyvallah aga indiriyorum hemen internet biraz yavaş ama idare edecez artık@takas
Kurtlar Vadisi - 1.Bölüm (sinegraf)
http://www.file-upload.net/******-11224402/KurtlarVadisi-1.Blmsinegraf.mp4.html
aga bu şekilde çok yavaş olur biz @Polat Şaşmaz ile bugün hallediyoruz torrenti olan herkes indirebilecek@takas
Kurtlar Vadisi - 1.Bölüm (sinegraf)
http://www.file-upload.net/******-11224402/KurtlarVadisi-1.Blmsinegraf.mp4.html
aga bu şekilde çok yavaş olur biz @Polat Şaşmaz ile bugün hallediyoruz torrenti olan herkes indirebilecek
eyvallah tamamdırTamam.. torrenten pek anlamadigim icin bu sekilde yükledim. Ikinci bölümü de yüklerim gerisi size ait ozaman..
aga internetim çok yavaşladı inmesi uzun sürecek gibi tek tek zor olmuyor mu çok uğraşırsınYüklemesi uzun sürdügü icin malesef iki bölüm paylasabilecegim bügün kusura bakma. Indirdikten sonra bana haber verirsen sevinirim.. linkleri ardindan silecegim.
yok aga öyleyse kaçırmışız malesefadam kral ya eyvallah aga indiriyorum hemen internet biraz yavaş ama idare edecez artık
bu arada bugün saat 17.30 sıralarında bi dükkanda trt haberde ustayı gördüm türkü söylüyordu sanki izleyen var mı? @-KADİR-
aga internetim çok yavaşladı inmesi uzun sürecek gibi tek tek zor olmuyor mu çok uğraşırsın
silebilirsin zaten indirmiyor internete bişeyler oldu çok yavaş daha sonra indiririm sağolasın agaTorrent üzeri size daha uygun olacak herhalde.. @Polat Şaşmaz ile @DoğuEşrefoğlu paylasacaklar..
Linki silelim mi yoksa ilk bölümü indirecek misin?
1 bölüm 550 mb. 55 bölüm 33 gb eder.Yalnız interneti kotalı olanlar indirirse fatura kol gibi gelir afedersiniz şimdiden söyleyeyim1 gb ortalamadan 90-100 gb bölümlerin toplamı. 55ten sonrasını da indirirseniz tabi
öyle mi daha iyi o zaman1 bölüm 550 mb. 55 bölüm 33 gb eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?