Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

adam kral ya :D ee sen ne yapacaksın abi bize yollarsan kusura bakma pek anlamıyorum bu işlerden ondan soruyorum

resim gözükmüyor ne paylaştın
Boş cdye çeker çeker yollar aga. Bu arada Yapımcı Amerikaya gitmiş onun twiti vardı @batuhankaralar onu paylasmis yukarda.

adam kral ya :D ee sen ne yapacaksın abi bize yollarsan kusura bakma pek anlamıyorum bu işlerden ondan soruyorum
Lan olm ben en az 10 defa izledim :) baktım sizde istiyorsunuz ben size yollayayım dedim seyreden diğer arkadaşlara yollayabilir 😉 arkamdan dua etseniz yeter :)

Vadinin son bölümü çok uzunmuş [emoji17] yeni indirdim izlemeye üşeniyorum. Yorumlardan sonrada pek umudum kalmadı ama izleyeceğim mecbur bakalım neler olmuş.

Lan olm ben en az 10 defa izledim :) baktım sizde istiyorsunuz ben size yollayayım dedim seyreden diğer arkadaşlara yollayabilir 😉 arkamdan dua etseniz yeter :)
öyle olmaz abi kabul edemeyiz bence kimseye yollama sende kalsın istediğin an açıp izlersin. açıkçası bende olsa kimseye vermem vadi bölümleri çok değerlidir abi sende kimseye verme
onları bi şekilde aktaracam bilgisayara internet kafeden halledecem mutlaka

artık bu haberler beni heycanlandırmıyor senarist lazım bize radikal hamleler lazım

öyle olmaz abi kabul edemeyiz bence kimseye yollama sende kalsın istediğin an açıp izlersin. açıkçası bende olsa kimseye vermem vadi bölümleri çok değerlidir abi sende kimseye verme
onları bi şekilde aktaracam bilgisayara internet kafeden halledecem mutlaka

artık bu haberler beni heycanlandırmıyor senarist lazım bize radikal hamleler lazım
Al Pacino bile mi? :)

Al Pacino bile mi? :)
3-4 hafta önce çok heycanlanmıştım ama şuan senaryo o kadar vasat ki inan o heycanım yok öncelikle senaryoyu coşturmak yusufu zeynepi öldürüp vadi ruhunu yeniden yakalamak seyirciyi tekrar hareketlendirip reytingleri arttırmak lazım sonra da bombayı patlatıp şaha kalkmamız lazım
tabi bu söylediklerime kendimde inanmıyorum :D

düşünsenize acayip bir psikopat geliyor çok ünlü bir oyuncu zeynep i yusufu yuzuzadeleri alayını temizliyor vadi yeniden coşuyor ah ulan ah :D

Son düzenleme:
dvd ye nasıl çekeceksin aga bende internet kafeden bölümleri bilgisayara taşıyacaktım geçen gittim 10 bölüm flashbelleke attım getirdim bilgisayarda açılmadı açılsaydı hepsini bilgisayara atacaktım başka bi yol bulacaz artık eski vadi ve pusunun tüm bölümlerini indirmemiz lazım vadi arşivi yapmak şart

@batuhankaralar aga vadiyle ilgili bi gelişme yok mu reytingler iyice düştü tüyo falan yok mu hiç
Hacı arşiv yapmak istiyorsan torentten indir uğraşma cafeyle filan :)

Adam gibi torrent bulursak atalım da aktarmayla falan uğraşmayalım herkes ordan indirsin. Yarın bakarım ben.

Valla bende de dvd var ama ne guzel sinegraftan orjinal izliyecektik onlarda pat diye kaldirdilar hayret birsey birak iste insanlar izlesin