2 bölüm mü aga içine ettiler içine ne 2 bölümü zeynep kim yusuf kim kim bunlar kim
senaryoyu yazanlar bu işi bilmiyor vadiyi bilmiyor vadi ruhunu bilmiyor vadi seyircisini bilmiyor sen bu adamlar yol alamazsın aha ortada vadiyi getirdikleri durum ortada o kadar çok insan bıraktı ki vadiyi bu bölümü dehşet yapsan ne olur istikrar olmadıktan radikal değişimler olmadıktan sonra ne olur bırakmış adam geri mi döner sanıyorsun dönmez
1 bölüm süper olsa ne olur adamlar ümit vermiyor ki kendimizi yırtıyoruz raskoln diye yok adam bu adama sahne yazmak çok mu zor Allah ın aşkına yusuf sıçsa bile gösterecekler nerdeyse zeynep denen kadının kedi sevmesini yarım saat izliyoruz raskoln niye yok? şimdi diyeceksin o konuda haklısın ee aga haklıysak bu adam niye yok sevilen tilki pusat niye yok
diziyi yusufla zeynep gibi 2 dandik karakterin üstüne yıktılar %75 bu karakterlerdne oluşuyor bunlar kimse sevmiyor benimsemiyor istemiyor vadi bunlardan oluşuyor artık ve bende istemiyorum sevmiyorum bunları kim ulan bunlar kim bize ne zeynepten yusuftan lanet olsun ya
kış şartları diyorsun bu dizide 13 yıldır kış hiç mi gelmedi bu mu bahane yersen
bu diziye acayip bağlı adamlar bile isyan ediyor artık vadi tüm şansını tüketti senaryo ve teknik ekip rezil durumda Necati abi uyuyor kimse de mi söylemiyor abi durum bu diye
bizim kadar vadiyi sevmeyen düşünmeyen çapsızlar vadiyi ele geçirmiş zerre ümidim yok artık bir an önce vadimiz güzel bir finalle noktalanmalıdır reyting yüzünden bitecek yoksa