Yok aga eklenmiyor. Ekstra çanak alırım da Vadi için ama taşınacam birkaç güne onunla uğraşıyorum.o zaman olmuyor herhalde aga kanal falan ekleyemiyorsun değil mi
Yok aga eklenmiyor. Ekstra çanak alırım da Vadi için ama taşınacam birkaç güne onunla uğraşıyorum.o zaman olmuyor herhalde aga kanal falan ekleyemiyorsun değil mi
yok aga kanal avrupa zaten tırt bir kanal ayrıca int canlı izyebilirsin kanalıYok aga eklenmiyor. Ekstra çanak alırım da Vadi için ama taşınacam birkaç güne onunla uğraşıyorum.
moviemaxte de var orayı da kapatmış digiturk ayda 80 lira veriyoruz bari orayı kitleme aç gözlü bunlaryok aga kanal avrupa zaten tırt bir kanal ayrıca int canlı izyebilirsin kanalı
aynen aga 80 tl veriyorsun hala kanllar kapalımoviemaxte de var orayı da kapatmış digiturk ayda 80 lira veriyoruz bari orayı kitleme aç gözlü bunlar![]()
Normal kanallar bile parali orda bu konuda en iyisi D-Smart benceaynen aga 80 tl veriyorsun hala kanllar kapalı
hepsini salla insanları yoluyorlar işteNormal kanallar bile parali orda bu konuda en iyisi D-Smart bence
aga bu adamdan bir yol olmaz tatile gidiyordur.
alış aga zaman geliyor vadiyle ilgili her paylaştığımız şey eski olmuş olacakEskileri paylasmayin insan üzülüyor![]()
adam fanatikmiş banttan açmış birdeTeknosada Kurtlar Vadisi
![]()
aga resim gözükmüyor bende
ben orda çalışsam herşeyi vadiyle ilgili yaparım aga müzikler vadiden görüntüler vadiden olurdu pasoadam fanatikmiş banttan açmış birde
Simdi sen fragmani heyecanla bekliyon mu fark etmez mi diyorsun 😀aga resim gözükmüyor bende
@-KADİR- aga rekorlarımızın yanından geçebilecek herhangi bir yapım yok herhangi bi kıyaslama da yapılamaz zaten henüz o seviyenin yanına yaklaşabilmiş bir yapım bu topraklara gelmedi gelmesi de imkansız
ben orda çalışsam herşeyi vadiyle ilgili yaparım aga müzikler vadiden görüntüler vadiden olurdu paso
@Master.1000 aga nerelerdesin ya bizi de mi bıraktın