Tamam kanalın ismini link atsana isim olarak görünüyor bu attığın videodaki kanal.@DoğuEşrefoğlu aga kanala baksana benim yükledigim video sende gorunuyor mu ? Adı Fav10.net Favoriforumum45
İstiyorsan 2 dakikaligina acayim videoyu sende izle
Tamam kanalın ismini link atsana isim olarak görünüyor bu attığın videodaki kanal.@DoğuEşrefoğlu aga kanala baksana benim yükledigim video sende gorunuyor mu ? Adı Fav10.net Favoriforumum45
İstiyorsan 2 dakikaligina acayim videoyu sende izle
Yok aga Çınar Diyarbakırın bir ilçesi.Biz merkezde kalıyoruz haliyle yakın değil@Maskeli Fedai çınar size yakın mı ?
Bir eleştiri forumu kapandiVadi forumu açılmıyor çok iyi olmuş siteyi bu haliyle beğendim
umarım hiç açılmaz o hırtlar hem vadiye küfür ediyor hem de para kazanıyorlar hiç adil değilBir eleştiri forumu kapandi![]()
Açılmışumarım hiç açılmaz o hırtlar hem vadiye küfür ediyor hem de para kazanıyorlar hiç adil değil
YakalandınNazımlardan , kazımlardan abbaslara geldik tamam 1 bölüm oynadın dur orada şimdi cahitin sağ kolu falan yaparlar bunu ne diyeyim kazmanın yanına bide kürek lazım)))
bak gör işte aga
şişirmeden yazalım pls.2 Gunde Sadece Youtube da 800.000 izlenme
750 bini gecmis yuvarlarsak 800 bin oluyor ne sisirmesişişirmeden yazalım pls.![]()
arada fark var dirilişe gelince eksik yazıyon.750 bini gecmis yuvarlarsak 800 bin oluyor ne sisirmesi![]()
O 908.000 neresini yuvarlayayim ?arada fark var dirilişe gelince eksik yazıyon.![]()
4 saattir aynı sorun oluyor 1 saat sonra 950bin falan olurO 908.000 neresini yuvarlayayim ?![]()
yuvarla demiyorum olanı yaz.O 908.000 neresini yuvarlayayim ?![]()