Polat Şaşmaz
Favori Üye
Tamam aga sikayet edelimaga Allah aşkına açık konuşalım birçok kişi bıraktım falan diyor bunları diyende çok sıkı vadiciler youtube da orda burda bi ton yorum gördüm forumda da birçok arkadaş dile getiriyor
bu sefer haklılarda eskiden vadiyi bırakanlara falan ne biçim vadicisin vadici falan değilsin derdik şimdi hiçbirşey diyemiyorsak hatta hak veriyorsak iş bitmiş demektir sen hala ne hatasından bahsediyorsun aga ya
doğru yapılan hiçbişey yok neyi değerlendirsek elimizde kalıyor elle tutulu hiçbir yanı kalmadı vadinin artık
dün dedemle izliyoruz adam patladı ya ben olmasam eminim ki izlemezdi haklıda zeynep in bakışlarını 20 dakka yusufun bakışlarını 40 dakka izledik böyle kepazelik olamaz bırakan herkes sonuna kadar haklıdır ve vadinin bu saatten sonra bu isimlerle bu teknik kadroyla toparlanması imkansız tek korktuğum eriye eriye biteceğimiz ihtimali ki bu ihtimal çok yüksek
aga şu kurtlar vadisi eski bölümlerini yükleyen adresi youtube da şikayet edelim adam kafasıan göre müzikler koymuş aralara
bu vadiye zarar verir bölümlerin etkisini azaltır
Bu arada riski alip youtube da video yukleme suresini arttirdim