Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Hac bende sabırsızlıkla bekliyorum içimden bir ses ortaya müthiş ötesi bir iş çıkacak gibime geliyor :).Erdal Beşikçioğlu gibi türkiye standartların çok üzerinde olan usta oyuncuda var :)
Oyuncu kadrosu iyi birde kamera arkasi ve senaryo saglam iyi bir is cikmamasi cok zor

ya abartma şu erdalı Allah aşkına normal bi oyuncu işte bundan iyi onlarca yüzlerce oyuncu var
Abartmıyorum benim düşüncem bu .Her Erdal Beşikçioğlunu övdüğüm yorumu alıntı yapıyorsun bir daha ki sefere sert mesaj yazarım haberin olsun kalbini kırmak istemiyorum :)

Oyuncu kadrosu iyi birde kamera arkasi ve senaryo saglam iyi bir is cikmamasi cok zor
Bence şu kadın başrolü başkası olabilirdi:) .Mesela vadideki Leyla olabilirdi :)

Kurtlar Vadisi forumuna nolmuş? Yoksa Pana fişlerini çekmiş mi ?

Abartmıyorum benim düşüncem bu .Her Erdal Beşikçioğlunu övdüğüm yorumu alıntı yapıyorsun bir daha ki sefere sert mesaj yazarım haberin olsun kalbini kırmak istemiyorum :)

Bence şu kadın başrolü başkası olabilirdi:) .Mesela vadideki Leyla olabilirdi :)
aga vadi bende kalp bırakmadı kırılcak bişey yok yani sana mı kırılacam canın sağolsun :D

aga vadi bu hayatta en çok değer verdiğim şeylerin başında geliyor belki bir dizi takma fazla diyenler olabilir ama vadi benim için diziden çok daha ötesi büyük bir sevgi besliyorum o yüzden canım çok sıkkın keşke final olsa ve daha fazla bu rezillik sürmese

Youtube'da facebookta falan bölümü beğenenleri gördüm kendimden şüphe ettim Allah affetsin :)

aga vadi bu hayatta en çok değer verdiğim şeylerin başında geliyor belki bir dizi takma fazla diyenler olabilir ama vadi benim için diziden çok daha ötesi büyük bir sevgi besliyorum o yüzden canım çok sıkkın keşke final olsa ve daha fazla bu rezillik sürmese
bu sefer teskin etmeyecem bu kadar ümitsiz oluşun kötü tabi seni bu sürece iten önemli doneler var ; bence biten birşey yok yeter ki akıllarını kullansınlar yanlışlarında ısrar etmesinler

bu sefer teskin etmeyecem bu kadar ümitsiz oluşun kötü tabi seni bu sürece iten önemli doneler var ; bence biten birşey yok yeter ki akıllarını kullansınlar yanlışlarında ısrar etmesinler
aga Allah aşkına açık konuşalım birçok kişi bıraktım falan diyor bunları diyende çok sıkı vadiciler youtube da orda burda bi ton yorum gördüm forumda da birçok arkadaş dile getiriyor
bu sefer haklılarda eskiden vadiyi bırakanlara falan ne biçim vadicisin vadici falan değilsin derdik şimdi hiçbirşey diyemiyorsak hatta hak veriyorsak iş bitmiş demektir sen hala ne hatasından bahsediyorsun aga ya
doğru yapılan hiçbişey yok neyi değerlendirsek elimizde kalıyor elle tutulu hiçbir yanı kalmadı vadinin artık
dün dedemle izliyoruz adam patladı ya ben olmasam eminim ki izlemezdi haklıda zeynep in bakışlarını 20 dakka yusufun bakışlarını 40 dakka izledik böyle kepazelik olamaz bırakan herkes sonuna kadar haklıdır ve vadinin bu saatten sonra bu isimlerle bu teknik kadroyla toparlanması imkansız tek korktuğum eriye eriye biteceğimiz ihtimali ki bu ihtimal çok yüksek

Aga youtube da video yukleme suresini uzatmak parali mi @-KADİR- Video yuklenip islendi ama video suresinden dolay red etti ?
aga şu kurtlar vadisi eski bölümlerini yükleyen adresi youtube da şikayet edelim adam kafasıan göre müzikler koymuş aralara
bu vadiye zarar verir bölümlerin etkisini azaltır