Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Fragmanı çıkaracak yüzü bulamadı herhalde KANAL D :F

Ben kurtarmaz demiyorum aga ne kadar bizleri ortada bırakıp gitselerde dünyanın en iyi senaristleri gelse Vadinin belini doğrultamaz sadece ve sadece Raciler doğrultur. Çünkü baba oğul ilişkisi gibi çocuğunu en iyi babası tanır Vadinin de babası Racidir dizinin yaratıcısıdır tabiri caizse. Her türlü dizi yeniden şaha kalkar ama eski kitle yeniden gelir mi orası meçhul..
Cidden dizinin acilen düzelmesi lazım durumu çok kötü....

Cidden dizinin acilen düzelmesi lazım durumu çok kötü....
Aga dizinin düzelmesi için acil ara vermesi gerekir. Çünkü Vadi bir yerden sonra milletin kin beslemeye başladığı bir dizi haline geldi. Bunu anlatmanın tek yolu ara verilip sağlam senaryo ve oyuncularla geri gelmektir. Aksi taktirde durum daha da kötüleşir ve bitirilir [emoji17]

9559fd765d493f19117e60c88ad567ff.jpg

@takas

Kurtlar Vadisi - 1.Bölüm (sinegraf)
http://www.file-upload.net/******-11224402/KurtlarVadisi-1.Blmsinegraf.mp4.html
adam kral ya eyvallah aga indiriyorum hemen internet biraz yavaş ama idare edecez artık :D
bu arada bugün saat 17.30 sıralarında bi dükkanda trt haberde ustayı gördüm türkü söylüyordu sanki izleyen var mı? @-KADİR-

Yüklemesi uzun sürdügü icin malesef iki bölüm paylasabilecegim bügün kusura bakma. Indirdikten sonra bana haber verirsen sevinirim.. linkleri ardindan silecegim.
aga internetim çok yavaşladı inmesi uzun sürecek gibi tek tek zor olmuyor mu çok uğraşırsın

Yalnız interneti kotalı olanlar indirirse fatura kol gibi gelir afedersiniz şimdiden söyleyeyim :D 1 gb ortalamadan 90-100 gb bölümlerin toplamı. 55ten sonrasını da indirirseniz tabi

Şu anda moviemax Türk te 66. Bölüm bitti 😉 muhteşem bir bölümdü ,) ferayenin Nasıl Karahallı'nın evine sokulduğunu Polat çözdü :)