Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

İyi bir şey; Vadide 13 yıl!
Kurtlar Vadisi Pusu (Kanal D) 13 yaşına girdi. Yani hayatımızın 13 yılında iyi günde kötü günde izleme arkadaşımız oldu. O sayede hayatımıza Polat Alemdar diye bir gerçek girdi... Memati, Abdülhey, Halo Dayı, Güllü, İplikçi, Elif, Baron, Cerrahpaşalı, Kara, Ak hepsini onunla sevdik, onunla nefret ettik...

Kurtlar Vadisi Pusu 13’üncü yaşını bir dizi etkinlikle kutlayacak. Bunların içinde Kanal D ile ortak hazırlanan sürprizler de var... 10 yılı geçen eleştirmenlik hayatımda hakkında en çok yazı yazdığım dizinin yeni yaşını kutlar, eleştirilerimle kırdıklarıma “pardon” der, tebessüm ettirdiklerime de “az bile yazmışım” notunu düşerim. Mutlu yıllar dileklerimle...

Mesut Yar - Posta

İyi bir şey; Vadide 13 yıl!
Kurtlar Vadisi Pusu (Kanal D) 13 yaşına girdi. Yani hayatımızın 13 yılında iyi günde kötü günde izleme arkadaşımız oldu. O sayede hayatımıza Polat Alemdar diye bir gerçek girdi... Memati, Abdülhey, Halo Dayı, Güllü, İplikçi, Elif, Baron, Cerrahpaşalı, Kara, Ak hepsini onunla sevdik, onunla nefret ettik...

Kurtlar Vadisi Pusu 13’üncü yaşını bir dizi etkinlikle kutlayacak. Bunların içinde Kanal D ile ortak hazırlanan sürprizler de var... 10 yılı geçen eleştirmenlik hayatımda hakkında en çok yazı yazdığım dizinin yeni yaşını kutlar, eleştirilerimle kırdıklarıma “pardon” der, tebessüm ettirdiklerime de “az bile yazmışım” notunu düşerim. Mutlu yıllar dileklerimle...

Mesut Yar - Posta
ecnebi aktördür kesin :)) bence atı alan çoktan üsküdarı geçti :) beyhude çabalara girmesinler :) o doldurdukları çukkalarını cahit ve avanesine dağıtsın necati bey :) he bir de goygoycu senarist grubuna :)))

Buyuk konusuyonuz umarim yanilacaksiniz
ben 2 senedir aynı konuşuyorum aynı çizgideyim :) hatırlarsın bu işin sonu hiç iyi değil derken senle @takas az üstüme çullanmadınız :))))) ve ben bunları konuşurken reytingler 12-14 arasında idi :))))şimdi gelinen nokta da ne kadar da haklı olduğum ortaya çıktı :) bu kadar işin içine etmişken dünyaları hatta uzaylıları getirsen ne çare :))) bu iş bitti kimse itibar etmiyor vadiye :) bu sefer o kadar kötü ettiler ki dizinin içine raci gelse bile nafile :(((( artık saçmalama sınırlarını aştılar

Gürkan Uygunun filminin fragmanini izliyeyim dedim yüz kaslarım bile oynamadan yarısında kapattım.İnsanların parasını hüpletmek için yapıpmış klişe küfürlü bir film işte onun yerine 3 saatlik şölen The Hateful Eight adlı fiome gidin daha iyi

Gürkan Uygunun filminin fragmanini izliyeyim dedim yüz kaslarım bile oynamadan yarısında kapattım.İnsanların parasını hüpletmek için yapıpmış klişe küfürlü bir film işte onun yerine 3 saatlik şölen The Hateful Eight adlı fiome gidin daha iyi
Çok sacma sapan film yapmislar Mematinin bu filmde yer almasi Memati karakterine hakarettir

Ustanın Turan Kaçgar'ı infaz ettiği sanhe geldi Beyaztvde vaktiniz varsa hemen izleyin Pusunun en efsane sahnelerinden bana göre.

Arkadaki Bu Aşk fonu da diyaloglarda tek kelimeyle efsane aga üstüne yok şu diyaloglardaki muntazamlığa bak bir de şimdikine arada uçurum var.
Eski ekip bile gelse kurtaramaz diyosunuz da aga eski ekip gelse boyle efsane sozleriyle bile Vadiyi hayata geri dondurur. Şu hayattaki en buyuk isteklerimden biri Racilerim Vadiye geri donmesi ama bakalim ne olacak

Vadinin son bölümünü işlerden dolayı anca izleyebildim. 2,5 saatim boşuna gitti diyebilirim. Senaryo adına hiç ama hiçbir gelişme yok üstüne üstün gereksiz sahneler ve kişiler artmış... Değer verdiğim bir oyuncu olan Abbas'tan bile soğudum. İnsan senaryo yazarken biraz gizem, heyecan yapar o olmadı aksiyon yapar 2,5 saatte beni etkileyen tek sahne giriş sahnesindeki Polat'ın gerçekleri öğrenmesiydi.

Valla izlerken üzülüyorum [emoji17] koskoca bir efsaneyi bu hale nasıl getirebiliriz diye kampanya yapsak kimse böyle yaratıcı düşünemez... Yazık hemde çok yazık... Bu kadar sadık seyirci ben ömrümde görmedim hangi seyirci bu kadar sadık olabilir ki? [emoji17]

Her şeye rağmen vadi final yapana kadar izleyeceğim ama iyi olur ama kötü olur hiç fark etmez...

Eski ekip bile gelse kurtaramaz diyosunuz da aga eski ekip gelse boyle efsane sozleriyle bile Vadiyi hayata geri dondurur. Şu hayattaki en buyuk isteklerimden biri Racilerim Vadiye geri donmesi ama bakalim ne olacak
Ben kurtarmaz demiyorum aga ne kadar bizleri ortada bırakıp gitselerde dünyanın en iyi senaristleri gelse Vadinin belini doğrultamaz sadece ve sadece Raciler doğrultur. Çünkü baba oğul ilişkisi gibi çocuğunu en iyi babası tanır Vadinin de babası Racidir dizinin yaratıcısıdır tabiri caizse. Her türlü dizi yeniden şaha kalkar ama eski kitle yeniden gelir mi orası meçhul..

Forum İstatistikleri

Konular
173,197
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil