Ah be ben akil edemedim keske indirseydim adamlar hemen kaldirdiSinegrafın bölümleri bende de mevcut.. @Polat Şaşmaz ile ortaklaşa yüklersek hızlı olur. Akşam erken gelebilirsem ilk yüklemeyi yaparız.
Ah be ben akil edemedim keske indirseydim adamlar hemen kaldirdiSinegrafın bölümleri bende de mevcut.. @Polat Şaşmaz ile ortaklaşa yüklersek hızlı olur. Akşam erken gelebilirsem ilk yüklemeyi yaparız.
İlk 27sini sen son 28ini ben yuklerim ama nasil yuklucez orasi onemliSinegrafın bölümleri bende de mevcut.. @Polat Şaşmaz ile ortaklaşa yüklersek hızlı olur. Akşam erken gelebilirsem ilk yüklemeyi yaparız.
ecnebi aktördür kesinİyi bir şey; Vadide 13 yıl!
Kurtlar Vadisi Pusu (Kanal D) 13 yaşına girdi. Yani hayatımızın 13 yılında iyi günde kötü günde izleme arkadaşımız oldu. O sayede hayatımıza Polat Alemdar diye bir gerçek girdi... Memati, Abdülhey, Halo Dayı, Güllü, İplikçi, Elif, Baron, Cerrahpaşalı, Kara, Ak hepsini onunla sevdik, onunla nefret ettik...
Kurtlar Vadisi Pusu 13’üncü yaşını bir dizi etkinlikle kutlayacak. Bunların içinde Kanal D ile ortak hazırlanan sürprizler de var... 10 yılı geçen eleştirmenlik hayatımda hakkında en çok yazı yazdığım dizinin yeni yaşını kutlar, eleştirilerimle kırdıklarıma “pardon” der, tebessüm ettirdiklerime de “az bile yazmışım” notunu düşerim. Mutlu yıllar dileklerimle...
Mesut Yar - Posta
Buyuk konusuyonuz umarim yanilacaksinizecnebi aktördür kesin) bence atı alan çoktan üsküdarı geçti
beyhude çabalara girmesinler
o doldurdukları çukkalarını cahit ve avanesine dağıtsın necati bey
he bir de goygoycu senarist grubuna
))
ben 2 senedir aynı konuşuyorum aynı çizgideyimBuyuk konusuyonuz umarim yanilacaksiniz
bence fazla seyredilmesi iyi değil ne kadar çok kişi izlerse bu rezilliğe tanıklık edecek kişi sayısı da aynı oranda artacakKanal Dnin kendi sitesinde 800.000i gecmis izlenme
Çok sacma sapan film yapmislar Mematinin bu filmde yer almasi Memati karakterine hakarettirGürkan Uygunun filminin fragmanini izliyeyim dedim yüz kaslarım bile oynamadan yarısında kapattım.İnsanların parasını hüpletmek için yapıpmış klişe küfürlü bir film işte onun yerine 3 saatlik şölen The Hateful Eight adlı fiome gidin daha iyi
Memati 2013 yılında öldü agaÇok sacma sapan film yapmislar Mematinin bu filmde yer almasi Memati karakterine hakarettir
Ş.ref.iz kendini Allah yerine koyuyorUstanın Turan Kaçgar'ı infaz ettiği sanhe geldi Beyaztvde vaktiniz varsa hemen izleyin Pusunun en efsane sahnelerinden bana göre.
Arkadaki Bu Aşk fonu da diyaloglarda tek kelimeyle efsane aga üstüne yok şu diyaloglardaki muntazamlığa bak bir de şimdikine arada uçurum var.Ş.ref.iz kendini Allah yerine koyuyor
Eski ekip bile gelse kurtaramaz diyosunuz da aga eski ekip gelse boyle efsane sozleriyle bile Vadiyi hayata geri dondurur. Şu hayattaki en buyuk isteklerimden biri Racilerim Vadiye geri donmesi ama bakalim ne olacakArkadaki Bu Aşk fonu da diyaloglarda tek kelimeyle efsane aga üstüne yok şu diyaloglardaki muntazamlığa bak bir de şimdikine arada uçurum var.
Ben kurtarmaz demiyorum aga ne kadar bizleri ortada bırakıp gitselerde dünyanın en iyi senaristleri gelse Vadinin belini doğrultamaz sadece ve sadece Raciler doğrultur. Çünkü baba oğul ilişkisi gibi çocuğunu en iyi babası tanır Vadinin de babası Racidir dizinin yaratıcısıdır tabiri caizse. Her türlü dizi yeniden şaha kalkar ama eski kitle yeniden gelir mi orası meçhul..Eski ekip bile gelse kurtaramaz diyosunuz da aga eski ekip gelse boyle efsane sozleriyle bile Vadiyi hayata geri dondurur. Şu hayattaki en buyuk isteklerimden biri Racilerim Vadiye geri donmesi ama bakalim ne olacak