Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

bunlara zerre itibar etmiyorum da hadi diyelim ki öyle oldu ulan sezon başından beri kendimizi yırtıyoruz daha yeni mi akıllarına gelmiş valla bu saatten sonra bir beklentim yok o kadar içine ettiler ki vadinin burdan kalkmak bu çapsızlarla çok zor bırakan bıraktı bırakmayanda bıraktı bırakacak bunlar hala haftaya haftaya diyor. haftayası kalmadı artık bu şin ne yapılacaksa hemen anında yapılacak ama herşey çok geç

neydi öyle aga ya dedem olmasa ayağa kalkacaktım ulan süper be süper eşsiz bölümlerdi :D
şimdiki bölümler o seviyede olsa takla atarak izlerim oturmak imkansız olurdu
Sanki bir ust akil vermis bunlara gidin efsaneyi yok edin diye. İnsan hic mi senaryo yazamaz ya akil alir gibi degil yuregimizden parcayi sokup aliyolar İnşallah kardesler barisir Raci ve Bahadirdan baskasi Vadiyi adam edemez

bunlara zerre itibar etmiyorum da hadi diyelim ki öyle oldu ulan sezon başından beri kendimizi yırtıyoruz daha yeni mi akıllarına gelmiş valla bu saatten sonra bir beklentim yok o kadar içine ettiler ki vadinin burdan kalkmak bu çapsızlarla çok zor bırakan bıraktı bırakmayanda bıraktı bırakacak bunlar hala haftaya haftaya diyor. haftayası kalmadı artık bu şin ne yapılacaksa hemen anında yapılacak ama herşey çok geç

neydi öyle aga ya dedem olmasa ayağa kalkacaktım ulan süper be süper eşsiz bölümlerdi :D
şimdiki bölümler o seviyede olsa takla atarak izlerim oturmak imkansız olurdu
Aga dünkü bölüm de efsaneydi. Babamla izledim adam hala hatırlıyor "bu bölümler pusunun en iyi bolumleriydi" dedi. Adama "Baba Cahit çapsızı diziyi ele geçirdi" desem kalpten gider hala aynı Vadiyi izler gibi izliyor garibim :D Ama şimdiki bölümleri beğenmediği arada gelen horlama sesinden belli. Velhasıl acilen müdahele edilmeli aga Vadi can çekişiyor..

Aga dünkü bölüm de efsaneydi. Babamla izledim adam hala hatırlıyor "bu bölümler pusunun en iyi bolumleriydi" dedi. Adama "Baba Cahit çapsızı diziyi ele geçirdi" desem kalpten gider hala aynı Vadiyi izler gibi izliyor garibim :D Ama şimdiki bölümleri beğenmediği arada gelen horlama sesinden belli. Velhasıl acilen müdahele edilmeli aga Vadi can çekişiyor..
kuşkusuz katılıyorum sana dedemde geçen hafta sıkıntıdan ölüyordu vadi artık insanın uykusunu getirmeye başladı zeyne yusuf falan bunlar kim aga ya of of

Aynen aga benim sulalem biliyosun Vadi manyagidir. Eskiden her Persembe bir araya gelir seyrederdik. Simdi etrafimdaki herkes birakti. Enistemle ben kaldik. Bizim evde Vadi izlerken ben Vadi izlerim icerde babam bilgisayarda gazete okur annem telefondan acar Bir Garip Ask seyreder. Vadiyi bu hale dusurenler utansin

kuşkusuz katılıyorum sana dedemde geçen hafta sıkıntıdan ölüyordu vadi artık insanın uykusunu getirmeye başladı zeyne yusuf falan bunlar kim aga ya of of
Aga her gün aynı tespitleri yapmaktan yorulmadınız mı? Şahsen ben yoruldum somut bişey yapalım ne biliyim mail atalım gerekirse mektup yazalım güvercin uçuralım falan filan titreyip kendimize gelelim artık :)

Aga her gün aynı tespitleri yapmaktan yorulmadınız mı? Şahsen ben yoruldum somut bişey yapalım ne biliyim mail atalım gerekirse mektup yazalım güvercin uçuralım falan filan titreyip kendimize gelelim artık :)
takan yok ki aga millet kendini yırtıyor her yerde takan yok

takan yok ki aga millet kendini yırtıyor her yerde takan yok
Aga ben yırtınan göremiyorum Vadi forumunda millet afedersin *aşak geçmeye giriyor. Diziyi izlemiyorlar dalga geçiyorlar yani ne yaptıkları belli değil. Fikir var eylem yok. Bi youtubeda üç beş kişi yazıyor facebookta da eleştirenleri blokluyorlar. Nasıl bişeyle sınanıyoruz anlamak mümkün değil aga bu Vadi seyircisi ne günah işledi ki bize bu çapsızları reva gördüler şaka gibi :(

Şu an 67 . Bölüm var kirve akrep Bekir halo dayı :)?hepsi birbirinden efsane

Şu an 67 . Bölüm var kirve akrep Bekir halo dayı :)?hepsi birbirinden efsane
of of of abi benim bi arkadaşta eski vadiyi izliyor bugün 67-68.ci bölümlerdeydi o nedir be abi insan mest oluyor
bende 5.bölümdeyim haftasonu tekrar devam ediyorum

Aga ben yırtınan göremiyorum Vadi forumunda millet afedersin *aşak geçmeye giriyor. Diziyi izlemiyorlar dalga geçiyorlar yani ne yaptıkları belli değil. Fikir var eylem yok. Bi youtubeda üç beş kişi yazıyor facebookta da eleştirenleri blokluyorlar. Nasıl bişeyle sınanıyoruz anlamak mümkün değil aga bu Vadi seyircisi ne günah işledi ki bize bu çapsızları reva gördüler şaka gibi :(
aga vadi forumundaki çakalları boşver onları adam yerine koymazlar tabi ama facede youtube da her türlü platformda aşağı yukarı isyan var hiç mi görmezler kör mü bunlar

Türk dizileri bi kaç bölüm iyi olarak başlar ondan sonra bozarlar televizyon sektöründe buna bir sürü örnek verilebilir. Ama kurtlar vadisi gibi 13 yillik bir yapim başladığı ilk günden 2011-2012 yılına kadar ne düzenini bozdu, ne seyircisini azalttı ne de sacmaladi. Ondan sonra konsept farklilasti 3-4 sene geçiş dönemi yaşadılar ama bu sene ki konsept ne vadiye yakışıyor ne bu denli kaliteli efsaneleşmiş yapıya ne de televizyon sektöründe çağ atlatmış pana film'e...

Seyirciler sizden ne Al Pacino ne Andy Garcia istiyor. Bu seyirci haftanin tek günü oturup 2-3 saatini heyecana, aksiyona, kafa rahatlığına adamak istiyor. Ama siz 13 yıldır yalniz birakmayan bu seyirciyi saçma konsept ve senaryoyla her hafta kaybediyorsunuz. Vadiyi izlemiyoruz desek de bırakmıyoruz sadece düzelsin istiyoruz. Konsept ve senaryoyu bir gününüzü bile ayırarak degistirecek kaliteye sahipmisiniz? Tabiki evet.

Bir yapımda en önemli şey oyuncunun diziye yansimasidir. Tilki Andrei gibi bi karakteri seyirci benimsemiş, seviyor, aksiyon kattığını hissediyor ama siz koymuyorsunuz.
Memati'nin yokluğu yillardir hissediliyor yeri dolmasa da Pusat karakterinin o boşluğu az da olsa doldurulacağını milyonlar görüyor siz kör kalıyorsunuz.
Tapinakcilar ve Majeste konusu amerikan dizilerini bile aşıcak konuyken siz koca sezona onu sığdırıyorsunuz. Böylesine detaylı bir konu ancak filmle açıklanır, filmle kalite kazanır degerlenir 5 sezonda koysan diziye sadece oyalarsin, hakaret yersin izleyenden.
Aşk konusuna gelirsek bu dizi de ki en büyük aşk Polat ve Elif askiydi artık olacak hic bi sey bunu tutmaz. Cahit karakteri iyi bir aksiyon oyuncusu ama aşkı oynayabilecek gösterecek oyuncu değil. Zeynep karakteri Polat'la asla olacak biri değil bunu da milyonlar görüyor siz kör kaliyorsunuz.
Geçmiş konulara gelirsek Aslan da öldü kaplan da bunu paketleyip seyirciye sunmak seyirciyi enayi yerine koydugunuzu gösterir. Ki Polat karakterinin çocuğunun bu denli saçma senaryoyla olması sacmaliktir. Bu dizi polatla yürüdü polatla yürür yerine kim gelirse gelsin gelecek senelerde bu yapim yürümez!
Ve esas asil konu senaryo konusu ; Tüm vadicilerin genel olarak talep ettiği şeyleri kisaca şöyle siralarsak;
1- Tilki karakteri dönecek ve kardeşinin intikamını Safiyeyi öldürmesiyle alicak böylece hem aktif karakter olup hem Safiye-Cahit aşkından dizi kurtaricak.
2- Karun vb karakterleri paketleyip önümüze koymanizi istemiyoruz. Koskoca tapinakcilarin tek amaci istanbul, turkiyeymis gibi göstermek nedir? İsleyecekseniz eğer Türkiye kolunu verin Fehmi karakterine aktif değer kazansin.
3- Gölge karakteri yillar sonra vadiye giren en iyi karakterdir bu karakterin daha aktif ve daha azıllı düşman olması en büyük arzumuz.
4- Armageddon ve Ozi'nin aktiflesmesi de lazim yazicak senaryonuz yoksa Siyah Sancak ve Yasin'i temizletebilirsiniz.
5- Polatin sağ kolu memati ve abdulheyden sonra eksik kaldı cahit ile dolacağını düşünmüyoruz sağlam bi psikopat tarzinda hem de seyirciye tebessüm ettirecek oyuncu şart.
6- ve en önemli konu
Yusufu Polatin oğlu olarak cikarmaniz rezalet ya bunun sadece oyun, plan yada yalan olduğunu ortaya çıkarın yada oğlu da olsa ne yanina yaklastirin ne de bir bölümü ona ayırın fehminin büyük oğlu olarak devam etsin,diğer ihtimallerde yine izleyici kaybediceksiniz.

Ben gerekenleri yazdığımı düşünüyorum, dakikalarimizi saatlerimizi ayırıp bize kazanç saglamiyoken bunları yapiyosak yediğiniz ekmeğin, çayın tuzu şekeri de görüşlerimiz olsun.

Tamamen katiliyorum

a94b5afbf7c733e2c13ca5d93f616927.jpg
Yoksa Yusuf mu ölüyor :D:D

Şu anda bölüm başı en yüksek parayı Muhteşem Yüzyıl Kösem (Star TV) isimli dizi kazanıyor. Kanaldan alınan para bölüm başı 1 milyon 500 bin lira...

İkinci sırada aynı kanalın bir başka dizisi Gecenin Kraliçesi var. Onun anlaşması da bölüm başı 1 milyon 200 bin TL...

Kurtlar Vadisi Pusu (Kanal D), Diriliş Ertuğrul ( TRT 1 ), Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (atv) gibi diziler milyon barajına en yakın olanlar...

Günlük dizilerde ise rakam 80 bin TL’den başlayıp 125 bin TL’ye kadar gidebiliyor.

En vasat haftalık dizinin aldığı ortalama rakam ise 450 bin TL olarak belirleniyor

Mesut Yar - Posta

Hadi kösemi anladıkda orta baya bir masraf felan var. Gk nası bu kadar para dönüyor onu anlamak zor tabi abartmışlar yani. :D