Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Geçtiğimiz haftanın finalinde Yusuf, Büyük Konsey’den aldığı talimat doğrultusunda Polat Alemdar’a pusu kurmuş ve tam tetiği çekmek üzereyken bölüm sona ermişti.
POLAT VE YUSUF KARŞI KARŞIYA
Hayatının en zor kararıyla karşı karşıya kalan Yusuf o anda hiç beklemediği bir olaya şahit olur ve amacını gerçekleştiremez. Şimdi hamle sırası Polat Alemdar’dadır.
Polat, “Vicdanını pusula yap kendine. Rehberini doğru seç, doğru yolda olduğuna inanıyorsan tereddüt etme” diyerek Yusuf’a unutulmaz bir ders verir…
ZEYNEP’TEN POLAT’A OYUN
Zeynep ise oğlu Yusuf’u korumak için Polat Alemdar’a Yusuf’a dokunmaması karşılığında Gölge’yi vermeyi teklif eder. Ancak Zeynep’in gerçek niyeti hiç de göründüğü gibi değildir…
GÖLGE, SIRLI KILICIN PEŞİNDE
Gölge, Karun’un bahsettiği Babil’in son kralı Belşezzar’ın Topkapı Sarayı’nda saklanan sırlı kılıcını ele geçirmek için harekete geçer. Gölge’nin planı bir sergi için nakledilen kılıcı taşınma sırasında çalmaktır. Ancak bu planı suya düşer. Serginin organizatörü ise Fehmi Kuzuzade’dir…
Kılıcın sergileneceği sergiye Hoca da davetlidir. Hoca, Cahit’le birlikte sergiye gider ancak Gölge, kılıcı çalmak için sergiyi basar. Bu esnada Cahit’le Gölge’nin adamları arasında heyecanlı bir kovalamaca başlar…

569e0bb14020117454458604.jpg

maşallah her şeyi anlatmışlar :) geriye ne kaldı ki :((((( bol bol yusuf zeynep zırvalıklarını izlettirecekler :((( gram ders alma yok :(((

"Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir. Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.''

maşallah her şeyi anlatmışlar :) geriye ne kaldı ki :((((( bol bol yusuf zeynep zırvalıklarını izlettirecekler :((( gram ders alma yok :(((

"Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir. Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.''
ayy özellikle yılbaşından önceki araya gitmeden önce verdiğimiz bölümle birlikte gölge dışında hiç aksiyon yok bölümlerde gölgeyi hep sahaya çıkmıyor diye eleştiriyorduk son 3 bölümdür falan çıkıyor güzel ama bu seferde gölge sahaya çıkınca kimse çıkmıyor ayol 3-4 haftadır son yılbaşından önceki haftadan itibaren gölge dısında aksiyon yapan yok geçen hafta gölgede aksiyon yapmadı sıkıntıdan ölüyorduk bu bölümde gölgenin fragmanda görünen aksiyonu dısında bölümde kimse birşey aramasın 🙂🙂🙂

ayy özellikle yılbaşından önceki araya gitmeden önce verdiğimiz bölümle birlikte gölge dışında hiç aksiyon yok bölümlerde gölgeyi hep sahaya çıkmıyor diye eleştiriyorduk son 3 bölümdür falan çıkıyor güzel ama bu seferde gölge sahaya çıkınca kimse çıkmıyor ayol 3-4 haftadır son yılbaşından önceki haftadan itibaren gölge dısında aksiyon yapan yok geçen hafta gölgede aksiyon yapmadı sıkıntıdan ölüyorduk bu bölümde gölgenin fragmanda görünen aksiyonu dısında bölümde kimse birşey aramasın 🙂🙂🙂
Aksiyonsuz vadi mi olurmuş :F :F

Oh be sonunda Pusat'ı gördük. Fotosu bile yetti adamın. Bu adamı niye oynatmazlar akıl alır gibi değil adam işin mutfağından Pana akademiden yetişmiş, niye böyle tohummuş kedi sevmeymiş gibi içi boş sahneler yerine Pusatın sahnelerini izletmezler anlam veremiyorum. Geçen sezon finalinde Beran Ağa diye bir karekter vardı sokun Pusatla kafa kafaya raconlar havada uçsun işte belki Çakır özlemimiz bir nebze olsun giderilir.

Oh be sonunda Pusat'ı gördük. Fotosu bile yetti adamın. Bu adamı niye oynatmazlar akıl alır gibi değil adam işin mutfağından Pana akademiden yetişmiş, niye böyle tohummuş kedi sevmeymiş gibi içi boş sahneler yerine Pusatın sahnelerini izletmezler anlam veremiyorum. Geçen sezon finalinde Beran Ağa diye bir karekter vardı sokun Pusatla kafa kafaya raconlar havada uçsun işte belki Çakır özlemimiz bir nebze olsun giderilir.
Yusufun yaninda ol falan dicek herhalde birsey beklemiyorum

Pusat konusunda karakterden değil oyuncudan dolayı sorun var. Pana her an Görkem Sevindik'i de kaybedebilir.

özel hayatından dolayı mı ?
Özel hayat olayını bilmiyorum ama sanırım kendisine yazılan sahnelerden çok sıkılmış. Pana'nın yetiştirdiği en sağlam isimlerden birisi eğer ayrılırsa çok yazık olacak. Gerçi geleceği sağlam oyunculardan kaybeden taraf az çok belli böyle birşey olursa.

Özel hayat olayını bilmiyorum ama sanırım kendisine yazılan sahnelerden çok sıkılmış. Pana'nın yetiştirdiği en sağlam isimlerden birisi eğer ayrılırsa çok yazık olacak. Gerçi geleceği sağlam oyunculardan kaybeden taraf az çok belli böyle birşey olursa.
Sıkılmakta haklı. Ben olsam ben de bırakırdım adama senaryo yazmıyorlar ki.. Gerçi önceden koskoca Süleyman Çakır'ın oğluna çay taşıtmışlardı :D

Bölümdeki aksiyonun heyecanın efsaneliğini kes be :) 10 numara dehşet dehşet.. :D

bunlara zerre itibar etmiyorum da hadi diyelim ki öyle oldu ulan sezon başından beri kendimizi yırtıyoruz daha yeni mi akıllarına gelmiş valla bu saatten sonra bir beklentim yok o kadar içine ettiler ki vadinin burdan kalkmak bu çapsızlarla çok zor bırakan bıraktı bırakmayanda bıraktı bırakacak bunlar hala haftaya haftaya diyor. haftayası kalmadı artık bu şin ne yapılacaksa hemen anında yapılacak ama herşey çok geç

Bölümdeki aksiyonun heyecanın efsaneliğini kes be :) 10 numara dehşet dehşet.. :D
neydi öyle aga ya dedem olmasa ayağa kalkacaktım ulan süper be süper eşsiz bölümlerdi :D
şimdiki bölümler o seviyede olsa takla atarak izlerim oturmak imkansız olurdu