Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Polat bir sahnede "Doğu Paşa" demişti. Ordan kaldı aklımda
vadiyle ilgili hep yanlış kalıplar vardır bunlardan biriside ölenlerin dirildiği falan vadide böyle birşey aslında hiç olmamıştır keşke Doğu Bey vadide süpriz bir şekilde yer alsa

vadiyle ilgili hep yanlış kalıplar vardır bunlardan biriside ölenlerin dirildiği falan vadide böyle birşey aslında hiç olmamıştır keşke Doğu Bey vadide süpriz bir şekilde yer alsa
Aynen böyle bir dezenformasyon var Vadiyle ilgili. Benim hatırladığıma göre de dirilen kimse yok. Dediğin gibi keşke dirilse ama kendisi çok yaşlandı.. Ayrıca siyasi görüşünden dolayı da diziye sıcak bakmayabilir. Kendisi şu an ne yapıyor bilmiyorum ama olursa efsane olur.

oda mı koyu solcu vay arkadaş bu sanatcılar arasında tıyniyeti doğru adam bulmakta epey zor

Ben bir şeyi çok merak ediyorum mesajı gören arkadaşlar yanıtlayabilir.

Başından beri şayet Yusuf'u oynayan kişi çok ünlü ve iyi bir oyuncu olsaydı, Cahitin akrabası falan olmasaydı dünkü senaryoya tepkiniz aynı mı olurdu? İnanın merak ettiğimden soruyorum..

Ben aynı tepkiyi verirdim.Yusufun oynayan adam kötü rol yapiyor

bir fark olacağı kesin senaryo asıl olan ise de oyuncu da önemli

reyting için bu hafta gerçek ölçü olmaz aga asıl etkisini haftaya görecez etkisini oradan vaziyet az çok belli olur

Son düzenleme:
oda mı koyu solcu vay arkadaş bu sanatcılar arasında tıyniyeti doğru adam bulmakta epey zor
Aga solcu olmazsan bu sektörde sana iş vermezler sektör ssolcuların elinde Ak Partili çıktı mi linç ediyorlar
agalar dediğiniz gibi ünlülerin alayı aynı içlerinde adamlar yok değil elbette var ama %90 ı bu tip devlet düşmanları kendini elit sanan zavallılardan oluşuyor
Necati Şaşmaz gibi bir adam bu alemde bir yıldız gibi parlıyor