çok güzel bir mesaj her türlüaga izlesin izlesin dizi izlenmeme rekoru kırıyor bari bi katkımız olsun devletin kanalında sonuçta![]()
çok güzel bir mesaj her türlüaga izlesin izlesin dizi izlenmeme rekoru kırıyor bari bi katkımız olsun devletin kanalında sonuçta![]()
keşke dediğin gibi olabilse de bizde izlesek ama adamların aksiyon anlayışı çok zayıf kalıyoraynen aga vadide hasret kaldığı aksiyona burada izleyerek gidersin.![]()
Aga soruma cevap vermedin Yusuf'u Kıvanç Tatlıtuğ falan oynasaydı tepkin ne olurdu veya senin çok sevdiğin bir oyuncu ?Perşembe günlerinin değişmeyen birincisi #KurtlarVadisiPusu
İzleyicilerimize Teşekkürler!
Kurtlar Vadisi resmi face hesaplarınnın hepsinden paylaşım yapılmış perşembelerin değişmeyen 1.si diye![]()
ee yalan da değil haniPerşembe günlerinin değişmeyen birincisi #KurtlarVadisiPusu
İzleyicilerimize Teşekkürler!
Kurtlar Vadisi resmi face hesaplarınnın hepsinden paylaşım yapılmış perşembelerin değişmeyen 1.si diye![]()
vadi evlat gibi atsan atılmaz satsan satılmaz@takas aga görüşüne saygı göstererek katılmadığımı beyan ediyorum 🙂 siz kızıyorsunuz ama bu adamlar cidden eski vadiyi döndürmeye çalışıyorlar eksik yönleri var yanlış tercihleri var kabul ama ümit veriyorlar ya bu ekibin başına sağlam bir üst akıl lazım ya da bu senaristlerin çok daha zaman ayırarak daha geniş zamanda yazmaları lazım bu iki şıkdan birisi gerçekleşince daha iyi olacağına eminim
aga duygusallığı bırakarak olayları geniş açıdan bakmanı söylüyorum bence ortaya konan niyet fikir çok iyi işte devamı nasıl gelecek emin değilim bak buradan sağlam bir işleyiş olsun iddia ediyorum vadide acayip bir hava değişimi olur ha o senaryo gelir mi işte orası meçhul umarım aklımda şu an dolaşan ve aklıma gelmeyen birçok olay güzel bir şekilde işlenir buradan çok ekmek çıkar
birde şunu söyleyeyim ben senaristlerin bu kadar ileriye gideceğini hiç beklemiyordum cidden baya riskli oldu umarım ters tepmez
(kanal d nin sitesinde de 600 bin izlenme aldı daha şimdiden)
@takas aga harbiden sakat bir durum ibretlik insanlar çılgınca eleştiriyor izlemektende geri kalamıyor orada da çılgınca işler oluyor burada bir mesaj var galiba hem döverim hem de severim denilmiş oluyor![]()
Eski Vadiyi döndürmek mi bu senaristler le çok zor@takas aga görüşüne saygı göstererek katılmadığımı beyan ediyorum 🙂 siz kızıyorsunuz ama bu adamlar cidden eski vadiyi döndürmeye çalışıyorlar eksik yönleri var yanlış tercihleri var kabul ama ümit veriyorlar ya bu ekibin başına sağlam bir üst akıl lazım ya da bu senaristlerin çok daha zaman ayırarak daha geniş zamanda yazmaları lazım bu iki şıkdan birisi gerçekleşince daha iyi olacağına eminim
aga duygusallığı bırakarak olayları geniş açıdan bakmanı söylüyorum bence ortaya konan niyet fikir çok iyi işte devamı nasıl gelecek emin değilim bak buradan sağlam bir işleyiş olsun iddia ediyorum vadide acayip bir hava değişimi olur ha o senaryo gelir mi işte orası meçhul umarım aklımda şu an dolaşan ve aklıma gelmeyen birçok olay güzel bir şekilde işlenir buradan çok ekmek çıkar
birde şunu söyleyeyim ben senaristlerin bu kadar ileriye gideceğini hiç beklemiyordum cidden baya riskli oldu umarım ters tepmez
(kanal d nin sitesinde de 600 bin izlenme aldı daha şimdiden)
@takas aga harbiden sakat bir durum ibretlik insanlar çılgınca eleştiriyor izlemektende geri kalamıyor orada da çılgınca işler oluyor burada bir mesaj var galiba hem döverim hem de severim denilmiş oluyor![]()
aga oyuncu farketmez senaryo kabul edilemez bi hale geldi polatın oğlu moğlu olamaz hiç kimse imkanı yok kabul edilemezAga soruma cevap vermedin Yusuf'u Kıvanç Tatlıtuğ falan oynasaydı tepkin ne olurdu veya senin çok sevdiğin bir oyuncu ?![]()
Böyle çok yorum var ah Pana ahvadi evlat gibi atsan atılmaz satsan satılmaz
aga bölümün ilk 45 dakkasını kimse bana izah edemez o sahneleri yazan adamlardan benim ümidim yok
böyle bir senaryoyu sevilen bir admaın üstüne yaparsın millet benimser yusufu seven bir Allah ın kulu yok yapılan iş iş değil rezilliktir
senaristlere dair çok ufak bir ümidim kalmıştı artık yerle bir oldu üst üste 5 bomba bölüm izledik mi yok hiçbir sahne sıkıcı olmamalı yoksa nasıl yükselecez biz sen bunları yapamadığın gibi herşeyin içine ediyorsun yusuf polatın oğlu oluyor ne güzel istanbul bee
bu arada youtube da bi yorum gördüm baya güldüm ahlaki açıdan sıkıntılı olabilir ama paylaşmak istiyorum
"Benim düsüncem böyle polatin yüzü ameliyat olurken aslan bey polata 31 cekti ve spermini ordan yürüttü"
döndürdü demedik herhalde öyle bir çabaları var 😡Eski Vadiyi döndürmek mi bu senaristler le çok zoraga güldürme beni adamlar zarf konusunu bile işliyemedi üstü kapatıldı
![]()
İllaki senaryo önce gelir ama ben oyunculuğun da dünkü kaosa etki ettiğini düşünüyorum. Mesela şöyle düşün Yusuf karekterini diziye ilk dahil olduğu günden beri kimse sevmiyor. Örneğin benim sevmeme nedenim berbat oyunculuğuyla ilgili. Yusufu adam gibi birisi canlandırsaydı ilk başta herkes severdi ve dün oğlu çıkmasına vereceği tepkinin dozajı düşük olurdu herkesin diye düşünüyorum. Hatta net eminim özellikle yakışıklı bir oyuncu canlandırsa bayan Vadiciler ayıla bayıla Polatın oğlu olmasını izlerdi..aga oyuncu farketmez senaryo kabul edilemez bi hale geldi polatın oğlu moğlu olamaz hiç kimse imkanı yok kabul edilemez
yav bu nasıl bi yorum okudukça gülüyorumBöyle çok yorum var ah Pana ah![]()
aynen öyle ama buda pana nın tercihi yine tercih onların ve malesef yanlış tercihİllaki senaryo önce gelir ama ben oyunculuğun da dünkü kaosa etki ettiğini düşünüyorum. Mesela şöyle düşün Yusuf karekterini diziye ilk dahil olduğu günden beri kimse sevmiyor. Örneğin benim sevmeme nedenim berbat oyunculuğuyla ilgili. Yusufu adam gibi birisi canlandırsaydı ilk başta herkes severdi ve dün oğlu çıkmasına vereceği tepkinin dozajı düşük olurdu herkesin diye düşünüyorum. Hatta net eminim özellikle yakışıklı bir oyuncu canlandırsa bayan Vadiciler ayıla bayıla Polatın oğlu olmasını izlerdi..
daha yeni mi haberin oldu 15 ocakta vizyona giriyor izlicem mutlaka@takas aga Mematinin filmi komediymişBizans filmi
Bir tane yorum vardıyav bu nasıl bi yorum okudukça gülüyorumne tipler var ya
![]()
Bir yorum vardı Polat Cn5 iizlerken uyuya kalmış Aslan Akbeyde o esnada spermleri yürütmüş diyeyav bu nasıl bi yorum okudukça gülüyorumne tipler var ya
![]()