Paşam şimdi yaşasa Öktem'in kafasına sıkar Aslanın mezarına tükürürdü...
sen doğu bey in asker olduğunumu düşünüyorsun agaPaşam şimdi yaşasa Öktem'in kafasına sıkar Aslanın mezarına tükürürdü...
Polat bir sahnede "Doğu Paşa" demişti. Ordan kaldı aklımdasen doğu bey in asker olduğunumu düşünüyorsun aga
Ayrıca asker kökenli istihbaratçılar var. Benim tanıdığım emekli istihbaratcı var kendisi asker kökenli.Polat bir sahnede "Doğu Paşa" demişti. Ordan kaldı aklımda
vadiyle ilgili hep yanlış kalıplar vardır bunlardan biriside ölenlerin dirildiği falan vadide böyle birşey aslında hiç olmamıştır keşke Doğu Bey vadide süpriz bir şekilde yer alsaPolat bir sahnede "Doğu Paşa" demişti. Ordan kaldı aklımda
Su durumda hic gelmesin daha iyi Dogu Beyin rezil edilmesini istememvadiyle ilgili hep yanlış kalıplar vardır bunlardan biriside ölenlerin dirildiği falan vadide böyle birşey aslında hiç olmamıştır keşke Doğu Bey vadide süpriz bir şekilde yer alsa
Aynen böyle bir dezenformasyon var Vadiyle ilgili. Benim hatırladığıma göre de dirilen kimse yok. Dediğin gibi keşke dirilse ama kendisi çok yaşlandı.. Ayrıca siyasi görüşünden dolayı da diziye sıcak bakmayabilir. Kendisi şu an ne yapıyor bilmiyorum ama olursa efsane olur.vadiyle ilgili hep yanlış kalıplar vardır bunlardan biriside ölenlerin dirildiği falan vadide böyle birşey aslında hiç olmamıştır keşke Doğu Bey vadide süpriz bir şekilde yer alsa
la size olan olmuş gelsin işte zaten sizin için değil benim gibiler içinSu durumda hic gelmesin daha iyi Dogu Beyin rezil edilmesini istemem
Vadinin kalitesi icin gelmemeli aga. Efsane olarak kalsin daha iyila size olan olmuş gelsin işte zaten sizin için değil benim gibiler için![]()
oda mı koyu solcu vay arkadaş bu sanatcılar arasında tıyniyeti doğru adam bulmakta epey zorAynen böyle bir dezenformasyon var Vadiyle ilgili. Benim hatırladığıma göre de dirilen kimse yok. Dediğin gibi keşke dirilse ama kendisi çok yaşlandı.. Ayrıca siyasi görüşünden dolayı da diziye sıcak bakmayabilir. Kendisi şu an ne yapıyor bilmiyorum ama olursa efsane olur.
Aga solcu olmazsan bu sektörde sana iş vermezler sektör ssolcuların elinde Ak Partili çıktı mi linç ediyorlaroda mı koyu solcu vay arkadaş bu sanatcılar arasında tıyniyeti doğru adam bulmakta epey zor
Ben aynı tepkiyi verirdim.Yusufun oynayan adam kötü rol yapiyorBen bir şeyi çok merak ediyorum mesajı gören arkadaşlar yanıtlayabilir.
Başından beri şayet Yusuf'u oynayan kişi çok ünlü ve iyi bir oyuncu olsaydı, Cahitin akrabası falan olmasaydı dünkü senaryoya tepkiniz aynı mı olurdu? İnanın merak ettiğimden soruyorum..
bir fark olacağı kesin senaryo asıl olan ise de oyuncu da önemliBen bir şeyi çok merak ediyorum mesajı gören arkadaşlar yanıtlayabilir.
Başından beri şayet Yusuf'u oynayan kişi çok ünlü ve iyi bir oyuncu olsaydı, Cahitin akrabası falan olmasaydı dünkü senaryoya tepkiniz aynı mı olurdu? İnanın merak ettiğimden soruyorum..
reyting için bu hafta gerçek ölçü olmaz aga asıl etkisini haftaya görecez etkisini oradan vaziyet az çok belli olurDaha yeni uyandım. Reytingler beni çok şaşırttı. Ben PanaFilm olsam utancımdan ne sosyal medyaya girerim ne sokağa çıkarım. Hani ilk Vadinin finalinin sonunda "kadirşinas izleyicilerimiz" diye bir tabir kullanmişlardı. İşte o izleyici aradan 10 yıl geçmesine rağmen hala aynı duyguları besliyor. Helal olsun ki o kadar iddiali yapım arasında yine birinciliği kazandırmışlar. Sözün bittiği yer. Bir taraf işinden gücünden, uykusundan feragat edip her Perşembesini Kurtlar Vadisi Pusu'ya ayırıyor öbür taraf ise bu rezil senaryoyu bize reva görüyorlar. Daha ne diyelim kelimeler kifayetsiz kaliyor bu babacan izleyici karşısında...
vay izliyosun demek.![]()
aga izlesin izlesin dizi izlenmeme rekoru kırıyor bari bi katkımız olsun devletin kanalında sonuçtavay izliyosun demek.![]()
aynen aga vadide hasret kaldığı aksiyona burada izleyerek gidersin.aga izlesin izlesin dizi izlenmeme rekoru kırıyor bari bi katkımız olsun devletin kanalında sonuçta![]()
oda mı koyu solcu vay arkadaş bu sanatcılar arasında tıyniyeti doğru adam bulmakta epey zor
agalar dediğiniz gibi ünlülerin alayı aynı içlerinde adamlar yok değil elbette var ama %90 ı bu tip devlet düşmanları kendini elit sanan zavallılardan oluşuyorAga solcu olmazsan bu sektörde sana iş vermezler sektör ssolcuların elinde Ak Partili çıktı mi linç ediyorlar