- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Ölüm Allah'ın emri şu ayrılık olmasaydı diye bir türkü var.. Keşke ayrılık olmasaydı..
Utanmasam gazeteye ilan verecektimTrajikomik
![]()
Bence bu kelamı 2 sene evvel demen gerekirdiKeşke. Aklıma Erhan'nın bir sahnesi geldi.. Abdülhey'e olü süsü verildiginde Erhan mezarlığında ağlayarak 'Abdül ölüm birşey değilde ayrılık zehir.. zehir.'
Son senarist transferinden sonra bu barışma işinde ümidim iyice düştü.. önceleri kendimizi diğer yapımlardan ayrı kılıyorduk ama bugün Vadi O 'diğerleri' dediğimiz kişilerin elinde..
güneş balçıkla sıvanmazHer hafta Ranini.tv köşe yazılarını paylaşan Pana bu hafta ağır eleştiri gelince paylaşmamış. İki yüzlülük bu kadar olur resmen gerçekleri gizliyorlar.
Arkasından çok sövüp saydık ama Ali Buhara iyi ki bunlardan kurtuldu babasının izinden gidiyor şimdi. Görkem Sevindik gibi oyuncular ve Orhan Edip Ertürk gibi tiyatrocular da saçma sapan senaryo yüzünden harcanıyorlar ben olsam restimi çekerdim, hikaye oluşturabilecekleri senaryo yerine ortalığı pembe diziye bağladılar.güneş balçıkla sıvanmaz))) ama vadi ciddi ciddi sıvadı
(( oda yetmezmiş gibi o sıvadığının üstüne tüy dikti ((((((
ayy cahitte safiyeyle kardeş çıksın bari tam evleniceklerken birisi ortaya çıkıp durun siz kardeşsiniz diye bağırsın karahanlının bir kayıp oğlu daha vardı oda sensin hem cahit efendi polata enşte olmaktansa abi olmayı daha çok ister galiba hatta bugüne kadar nasıl aklına gelmemiş gelse yazardı 🙂🙂🙂şu yusuf'un kardeşi kenan memati!nin oğlu olabilir mi???????))))) bu senarist grubundan her şey beklenir
)))) cem yılmazın gora filimindeki replik aklıma geldi
)))
"aşçı bahçıvana, bahçıvan şöföre, şöför uşağa sonra hepsi uşağa"))))) bu ne kardeşim kimin eli kimin cebinde belli değillllllll
))))
Hiç boşa laga luga yapmaya gerek yok sperm çalmakmiş döllendirmekmiş bbunlar o kadar basit değil resmen senarist grubu saçmalamis@-KADİR- bu yazı tam senlik olmuşben yerinde olsam bu yazıyı printerdan çıkarır duvarıma asardım
![]()
İkinci Kurtlar Vadisi Operasyonu asıl şimdi başlıyor...
Arkadaşlar ben bu sezonun ilk bölümü hariç bu sezonki bölümleri hiç beğenmiyordum ama bu bölümde konuyu öyle bir noktaya bağlayıp bıraktılar ki ben çoğu arkadaşımızın aksine senaristleri kutlamak isterim...Bunun sebeplerine gelecek olursak; Öncelikle Polat'ın yıllar önce öz babasının Mehmet Karahanlı olduğunu öğrenip Doğu Bey'i öldürmeye gittiğinde aralarında geçen konuşmayı hatırlayalım.
Kurtlar Vadisi(74.bölüm:8.38 dak)
Polat:Bana sadece şunu söyle.Neden ve nasıl beni ve operasyonu Karahanlıya feda edersin.
Doğu Bey:Kurtlar Vadisi operasyonu bitti aslanım.
Polat:Ne demek bitti?
Doğu Bey:Kurtlar Vadisi operasyonu bizzat benim projemdir.Devletin en önemli savunma refleksidir.Ancak Aslan Akbey operasyonu tek bir şahsa yani Mehmet Karahanlıya endekslemiş bu nedenden ötürü kaybetmiştir.Çünkü Karahanlının şahsı devlet için hiçbirşeydir. Karahanlı bir gölgedir.Devletin hesabıysa o gölgelerin sahipleriyledir.
Polat: Devletinizde sizin olsun, Karahanlınızda,gölgelerinizde. Ben bu oyunda yokum.
Daha o zamanlar Karahanlı ve onun gibi adamların birer gölge olduğu ve bu gölgelerin birer sahipleri(Hanedanlar) olduğunun sinyalleri verildi...
Kurtlar Vadisi'nin Final Bölümünde ise geçen hafta yeniden gündeme gelen malum zarf meselesi ilk kez gündeme gelmişti...Dolayısıyla Doğu Bey ve Aslan Bey Kurtlar Vadisi operasyonu başlamadan önce ismini ve detaylarını bilmeseler de dünyayı yöneten güçlü oluşumlar olduğunu ve baronların bunların gölgesi olduğunu biliyordu ve asıl mücadeleleri bu güçlerleydi...Bu yüzden Aslan Bey operasyonlarda Doğu Bey den gizli olarak bazı yöntem değişiklikleri yaptı ve Karahanlı Hanedanından sonra Kuzuzade Hanedanına da Yusuf ile operasyon yaptı... Üstelik Ali Candan’dan gizli olarak Ali Candan’ın spermiyle Zeynep in ondan çocuk doğurmasını sağlayarak… Hedefi belli ki Karahanlı Üzerinden Türkiyedeki tüm Hanedanları yok etmekti fakat aniden öldürülmesiyle iki operasyonununda sonucunu göremedi...Onun ardından 1. Kurtlar Vadisi Operasyonunu Polat Alemdar Doğu Bey'in de desteğiyle başarıyla noktalamıştı. İkinci Kurtlar Vadisi operasyonunun hazırlıklarını ise o zamandan beri belli ki Öktem Hoca sürdürmüş ve şimdi görünen o ki Yusuf'un Liderliğinde 2. Kurtlar Vadisi Operasyonu başlayacak
Senaristlerimiz de zarf meselesinin yıllar sonra ortaya çıkması ve bu akşam ortaya çıkan büyük sırlarla bence o dönemi bu döneme çok güzel bağlamış ve yeni operasyon için de oku yaydan çıkartmışlar...Ayrıca Yusuf rolü için hem tipi hem hareketleri Polat Alemdar'ı andıran bir oyuncu seçerek Polat'a veliaht geleceğinin sinyallerini de çok güzel şekilde vermişlerdi...
Eğer Zeynep karakteri Polat ile aşık edilmeden kısa süre içinde öldürülür ve Yusuf'un operasyonuna annesinin intikamı da dahil olup Polat'ın ekibine girerse Bir tarafta Karun, Tilki, Gölge, Ariel, John Smith, Mete Aymar, Fehmi ve Hanedanlar; Diğer tarafta da Polat, Cahit, Yasin, Erhan, Yusuf, Pusat arasında 2.Kurtlar Vadisi Operasyonu kıyasıya başlayıp sürecektir...
Şimdi bu güzelliği bozmadan daha güzel hale getirmek için Zeynep, Polat'ın düşmanlarından biri tarafından öldürülmeli; Yusuf hem vatanına hizmet hem de annesinin intikamı için Polat'ın tarafına geçmeli; Cahit - Safiye ve Yusuf - Azra sahneleri az ve öz olmalıdır...
Bu şekilde olursa yeniden efsanevi bölümler izleriz...
bunu kim yazmış neyin kafasını yaşıyor yusufu seven bir Allah ın kulu yok neyin operasyonu@-KADİR- bu yazı tam senlik olmuşben yerinde olsam bu yazıyı printerdan çıkarır duvarıma asardım
İkinci Kurtlar Vadisi Operasyonu asıl şimdi başlıyor...
Arkadaşlar ben bu sezonun ilk bölümü hariç bu sezonki bölümleri hiç beğenmiyordum ama bu bölümde konuyu öyle bir noktaya bağlayıp bıraktılar ki ben çoğu arkadaşımızın aksine senaristleri kutlamak isterim...Bunun sebeplerine gelecek olursak; Öncelikle Polat'ın yıllar önce öz babasının Mehmet Karahanlı olduğunu öğrenip Doğu Bey'i öldürmeye gittiğinde aralarında geçen konuşmayı hatırlayalım.
Kurtlar Vadisi(74.bölüm:8.38 dak)
Polat:Bana sadece şunu söyle.Neden ve nasıl beni ve operasyonu Karahanlıya feda edersin.
Doğu Bey:Kurtlar Vadisi operasyonu bitti aslanım.
Polat:Ne demek bitti?
Doğu Bey:Kurtlar Vadisi operasyonu bizzat benim projemdir.Devletin en önemli savunma refleksidir.Ancak Aslan Akbey operasyonu tek bir şahsa yani Mehmet Karahanlıya endekslemiş bu nedenden ötürü kaybetmiştir.Çünkü Karahanlının şahsı devlet için hiçbirşeydir. Karahanlı bir gölgedir.Devletin hesabıysa o gölgelerin sahipleriyledir.
Polat: Devletinizde sizin olsun, Karahanlınızda,gölgelerinizde. Ben bu oyunda yokum.
Daha o zamanlar Karahanlı ve onun gibi adamların birer gölge olduğu ve bu gölgelerin birer sahipleri(Hanedanlar) olduğunun sinyalleri verildi...
Kurtlar Vadisi'nin Final Bölümünde ise geçen hafta yeniden gündeme gelen malum zarf meselesi ilk kez gündeme gelmişti...Dolayısıyla Doğu Bey ve Aslan Bey Kurtlar Vadisi operasyonu başlamadan önce ismini ve detaylarını bilmeseler de dünyayı yöneten güçlü oluşumlar olduğunu ve baronların bunların gölgesi olduğunu biliyordu ve asıl mücadeleleri bu güçlerleydi...Bu yüzden Aslan Bey operasyonlarda Doğu Bey den gizli olarak bazı yöntem değişiklikleri yaptı ve Karahanlı Hanedanından sonra Kuzuzade Hanedanına da Yusuf ile operasyon yaptı... Üstelik Ali Candan’dan gizli olarak Ali Candan’ın spermiyle Zeynep in ondan çocuk doğurmasını sağlayarak… Hedefi belli ki Karahanlı Üzerinden Türkiyedeki tüm Hanedanları yok etmekti fakat aniden öldürülmesiyle iki operasyonununda sonucunu göremedi...Onun ardından 1. Kurtlar Vadisi Operasyonunu Polat Alemdar Doğu Bey'in de desteğiyle başarıyla noktalamıştı. İkinci Kurtlar Vadisi operasyonunun hazırlıklarını ise o zamandan beri belli ki Öktem Hoca sürdürmüş ve şimdi görünen o ki Yusuf'un Liderliğinde 2. Kurtlar Vadisi Operasyonu başlayacak
Senaristlerimiz de zarf meselesinin yıllar sonra ortaya çıkması ve bu akşam ortaya çıkan büyük sırlarla bence o dönemi bu döneme çok güzel bağlamış ve yeni operasyon için de oku yaydan çıkartmışlar...Ayrıca Yusuf rolü için hem tipi hem hareketleri Polat Alemdar'ı andıran bir oyuncu seçerek Polat'a veliaht geleceğinin sinyallerini de çok güzel şekilde vermişlerdi...
Eğer Zeynep karakteri Polat ile aşık edilmeden kısa süre içinde öldürülür ve Yusuf'un operasyonuna annesinin intikamı da dahil olup Polat'ın ekibine girerse Bir tarafta Karun, Tilki, Gölge, Ariel, John Smith, Mete Aymar, Fehmi ve Hanedanlar; Diğer tarafta da Polat, Cahit, Yasin, Erhan, Yusuf, Pusat arasında 2.Kurtlar Vadisi Operasyonu kıyasıya başlayıp sürecektir...
Şimdi bu güzelliği bozmadan daha güzel hale getirmek için Zeynep, Polat'ın düşmanlarından biri tarafından öldürülmeli; Yusuf hem vatanına hizmet hem de annesinin intikamı için Polat'ın tarafına geçmeli; Cahit - Safiye ve Yusuf - Azra sahneleri az ve öz olmalıdır...
Bu şekilde olursa yeniden efsanevi bölümler izleriz...
Aga sperm calip rahime ulastirmak bunlar cocuk oyuncagimı.Senaristler Polatın cocuğu yaparak velihat olarak dusunuyorlarbunu kim yazmış neyin kafasını yaşıyor yusufu seven bir Allah ın kulu yok neyin operasyonu
@Maskeli Fedai işin teknolojik kısmına girmeye gerek yok bu iş zaten saçma ama sanki 1850 lerdeymiş gibi de konuşmamak lazım 2003-5 te teknoloji mi yoktu
işin o kısmına gerek dahi yok rezilliği söylemek için
çocuk oyuncağı değilde bahsettikleri adam aslan akbey bunu yapmak onun için hiçbişeyAga sperm calip rahime ulastirmak bunlar cocuk oyuncagimı.Senaristler Polatın cocuğu yaparak velihat olarak dusunuyorlar