Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

İllaki senaryo önce gelir ama ben oyunculuğun da dünkü kaosa etki ettiğini düşünüyorum. Mesela şöyle düşün Yusuf karekterini diziye ilk dahil olduğu günden beri kimse sevmiyor. Örneğin benim sevmeme nedenim berbat oyunculuğuyla ilgili. Yusufu adam gibi birisi canlandırsaydı ilk başta herkes severdi ve dün oğlu çıkmasına vereceği tepkinin dozajı düşük olurdu herkesin diye düşünüyorum. Hatta net eminim özellikle yakışıklı bir oyuncu canlandırsa bayan Vadiciler ayıla bayıla Polatın oğlu olmasını izlerdi..
dediğin gibi ünlü se sevilen bir oyuncu olsaydı bu kadar tepki olmazdı ama kendi şahsım adına konuşuyorum polatın bir oğlu olması gibi bişey felakettir

Bence PanaFilm hala yorumları forumları ve sosyal medya postlarının altına gelen yorumları okuyor. Aksi taktirde zarf olayı gümbürtüye giderdi ki zaten nispeten gitti orası ayrı. Bence bu dünkü linç akıllarını başlarına getirecektir. Radikal kararlar alabilirler hatta Yusuf falan sezon sonunu göremez diye düşünüyorum.

la bu millet işi gücü boş iş tamam komik gibi görünüyor ama hepsi o kadar saçma ki :A
adamlar spermi nasıl yürüttüğünü tartışıyor düşündükleri şeye bak :D
@vadikızı hoşgeldin abla
@-KADİR- aga şuan bölümü tekrar izliyorum hızlı bi şekilde vakıf konusu var ya beni o kadar sıkıyor o kadar sıkıyor ki anlatamam yapmacık tamamen yapmacık bir konu ulan ne vakfı ya sahnenin gereksizliği anlatacak kelime bulamıyorum

Bence PanaFilm hala yorumları forumları ve sosyal medya postlarının altına gelen yorumları okuyor. Aksi taktirde zarf olayı gümbürtüye giderdi ki zaten nispeten gitti orası ayrı. Bence bu dünkü linç akıllarını başlarına getirecektir. Radikal kararlar alabilirler hatta Yusuf falan sezon sonunu göremez diye düşünüyorum.
aga zaten okumasına ne gerek var böyle birşey yapıyorsan tepki geleceğini zaten bilirsin demek ki göze almışlar hem artık yusuf un ölüsününde katkısı olur

hiç sanmıyorum seozn başından bu yana yusuf yusuf diyor herkes eğer akılları başlarına gelse bu senaryo yazılmazdı
tilki pusat raskoln gibi çok sevilen isimler ön palanda olurdu
malesef ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum tek emin olduğum şey şuan ki senaryoyu yazanların derhal postalanmasıdır vakıf çalışmasıymış uranyummuş ulan siz izlerken utanmıyormusunuz bu sahneleri yazıklar olsun

Öldürseler para verip saçma ddandik komedi iizlemem :D
bende izlemem de mematinin yeri ayrıdır :D

adamlar spermi nasıl yürüttüğünü tartışıyor düşündükleri şeye bak :D
@vadikızı hoşgeldin abla
@-KADİR- aga şuan bölümü tekrar izliyorum hızlı bi şekilde vakıf konusu var ya beni o kadar sıkıyor o kadar sıkıyor ki anlatamam yapmacık tamamen yapmacık bir konu ulan ne vakfı ya sahnenin gereksizliği anlatacak kelime bulamıyorum
aga zaten ilk 45 çok kötüydü yani çok kötü bir daha tekrarlanmaz inş belli sırf zaman dolsun diye çekilmiş ama vadiye yakışmadı o 45 dakikada pusat ı raskoln ü tilki yi izlesek bölüm resmen klasman atlamış olacak zaten şu mesele bir türlü çözülemedi

Anlamadığım Raskoln konusu aga gidip kendimi yakacağım vallaha Pana Filmin önünde nerde bu adam Allah peygamber aşkına niye busezon yok hiçbir mantıklı açıklaması olamaz.

aga zaten ilk 45 çok kötüydü yani çok kötü bir daha tekrarlanmaz inş belli sırf zaman dolsun diye çekilmiş ama vadiye yakışmadı o 45 dakikada pusat ı raskoln ü tilki yi izlesek bölüm resmen klasman atlamış olacak zaten şu mesele bir türlü çözülemedi
işte aga bunları çözmedikleri için ümidim bitti senaristler çapsız yeteneksiz vasıfsız açık ve net
ya nasıl sahneler onlar biri vakıf diyor diğeri uranyum diyor utandım izlerken raskoln yok tilki yok pusat yok
yav pusatla raskoln beraber takılsalar bile zevkle izleriz amaçları ne anlamıyorum bu adamlardan olmaz aga kaç bölüm şans verdik düzeltirler diye yok olmuyor