Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ses düzelecek kesin bilgi :D

yeni sezonda vadi son yılların en bomba sezonuyla geliyo hazırlıklar muazzam eminim ben buna
bu arada eski vadi 75.bölümü izliyorum dehşetül vahşet mantak üstü :D

safiye karakteri için Begüm Kütük bence çok daha iyi

Son düzenleme:
Hakan Boyav olayı umarım doğru değildir. Vadi için büyük bir kayıp olur. Ayrıca şu klasik 'izlemem' yorumları da artık baydı.. bari söyledikleri gibi de izlemeseler. En geç, yeni bir tanıtım çıktığı anda, herkez yeniden kitleniyor. Şuan için herkes Vadi ekibinin yeni dizileri Reaksiyona takılmış. Vadinin eski senaristlerin yer almasıyla, dizi iyi reklam yapabildi. Bahadır Özdener ve Raci Şaşmaz dışında senarist yoktur bana göre. Vadi kalbini kaybetmiştir. Vadide ayrılığın bir önemi yoktur.. bu seyirci bırakmadığı sürece ölüsü bile izlenecektir.

Taptalk 2

Eski Vadiye verdim kendimi banlandığım için ya herşey var yok böyle birşey.Komedi gizem aksiyon heyecan falan süper.Özellikle Çakır Polat Memati ve Seyfo Dayı sahneleri beni gülmekten öldürüyor.Birde Erhan geldi müthiş oldu müthiş :D

Eski Vadiye verdim kendimi banlandığım için ya herşey var yok böyle birşey.Komedi gizem aksiyon heyecan falan süper.Özellikle Çakır Polat Memati ve Seyfo Dayı sahneleri beni gülmekten öldürüyor.Birde Erhan geldi müthiş oldu müthiş :D
Sen de geldin ya karde§ buralar da super oldu hosgeldin sefalar getirdin

Isteseler onu da alırlardı ama onlarda müthiş bir isimi aldılar fahir atakoğlu

ben buraya takıldım adamlar pana dan daha fazla ücret mi öneriyor ki​
Rekabet ve kendini kanıtlama söz konusu onlar için herşey mübah

acaba vadiden ayrılanlar para için mi ayrılıyorlar yoksa taraflarını belli etmek için mi; tamam vadiden ayrılabilirsin ama niye vadinin çakmalarında rol alırsın ki eski yapımcının eski senaristin filmine gidersin üstelik ortada böyle bir kavga yaşanmışken

@takas güvendiğin face sayfasıda haberi doğruladı
ben inanmıyorum böyle bişey yok ama bakıcam şimdi

Tv8i açın Peygamber Efendimizin hayatı dizisi var mübarek tüm müzikleri Vadiden araklamışlar :D
hemen açtım aga :D

@china_shangai abi bari gökhan kırdar a sahip çıkalım onu bari kopartmasınlar vadiden 😀
aga kesinlikle olamaz alanının açık ara 1 numarası o giderse gerçekten sonumuz olur

@takas aga neyine inanmıyon ben sana dün sana zaten resmi twıtter hesabı olduğunu söyledim bugün de face sayfası haberi paylaştı mlsf haber doğru

ben inanmıyorum böyle bişey yok ama bakıcam şimdi

hemen açtım aga :D

aga kesinlikle olamaz alanının açık ara 1 numarası o giderse gerçekten sonumuz olur
bak buna bende katılırım gökhan kırdar vadinin en önemli mihenk taşlarından birisidir gerçi çoğu gitti bir polat ımız birde müziklerimiz kaldı

@takas aga neyine inanmıyon ben sana dün sana zaten resmi twıtter hesabı olduğunu söyledim bugün de face sayfası haberi paylaştı mlsf haber doğru

bak buna bende katılırım gökhan kırdar vadinin en önemli mihenk taşlarından birisidir gerçi çoğu gitti bir polat ımız birde müziklerimiz kaldı
aga onlarda bu haberleri görerek yazdı o hesap çakma ben inanmıyorum
bak abdülhey ölecek dendiğinde kaç ay önce hemen inanmıştım hissetmiştim zaten öleceğini sezon içinde ama karaya kesinlikle inanmıyorum benim son sözüm budur bu yorumları yapan herkes ters köşe olacaktır.