bak buna sevindim işte bu sevindirici haberses düzelecek kesin bilgi![]()
aga sen de hoşgeldinEski Vadiye verdim kendimi banlandığım için ya herşey var yok böyle birşey.Komedi gizem aksiyon heyecan falan süper.Özellikle Çakır Polat Memati ve Seyfo Dayı sahneleri beni gülmekten öldürüyor.Birde Erhan geldi müthiş oldu müthiş![]()
Sen de geldin ya karde§ buralar da super oldu hosgeldin sefalar getirdinEski Vadiye verdim kendimi banlandığım için ya herşey var yok böyle birşey.Komedi gizem aksiyon heyecan falan süper.Özellikle Çakır Polat Memati ve Seyfo Dayı sahneleri beni gülmekten öldürüyor.Birde Erhan geldi müthiş oldu müthiş![]()
Sen de geldin ya karde§ buralar da super oldu hosgeldin sefalar getirdin
Hoşbulduk abiaga sen de hoşgeldin
ben de ona takıldım belli mi olur sonuçta bir o kaldı yani@china_shangai abi bari gökhan kırdar a sahip çıkalım onu bari kopartmasınlar vadiden 😀
İşte onu vermeyiz reaksiyonu basarız
ben buraya takıldım adamlar pana dan daha fazla ücret mi öneriyor kiIsteseler onu da alırlardı ama onlarda müthiş bir isimi aldılar fahir atakoğlu
ben inanmıyorum böyle bişey yok ama bakıcam şimdi@takas güvendiğin face sayfasıda haberi doğruladı
hemen açtım agaTv8i açın Peygamber Efendimizin hayatı dizisi var mübarek tüm müzikleri Vadiden araklamışlar![]()
aga kesinlikle olamaz alanının açık ara 1 numarası o giderse gerçekten sonumuz olur@china_shangai abi bari gökhan kırdar a sahip çıkalım onu bari kopartmasınlar vadiden 😀
bak buna bende katılırım gökhan kırdar vadinin en önemli mihenk taşlarından birisidir gerçi çoğu gitti bir polat ımız birde müziklerimiz kaldıben inanmıyorum böyle bişey yok ama bakıcam şimdi
hemen açtım aga
aga kesinlikle olamaz alanının açık ara 1 numarası o giderse gerçekten sonumuz olur
aga onlarda bu haberleri görerek yazdı o hesap çakma ben inanmıyorum@takas aga neyine inanmıyon ben sana dün sana zaten resmi twıtter hesabı olduğunu söyledim bugün de face sayfası haberi paylaştı mlsf haber doğru
bak buna bende katılırım gökhan kırdar vadinin en önemli mihenk taşlarından birisidir gerçi çoğu gitti bir polat ımız birde müziklerimiz kaldı