- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Pis kopyaci seniVadi forumunda konusunu açtım![]()
Pis kopyaci seniVadi forumunda konusunu açtım![]()
aga bırak ya adam öldü hem dese ki geri dönecem bu sefer de necati beyin ona kapıyı göstermesi lazımBen daha Abdülheyin öldüğüne inanmıyom belki dizileri tutmazsa ikisi geri döner ama senaryoları iyi ayarlamaları lazım![]()
Orada kendim açardım da haxballdayımPis kopyaci seni))
Ooooo dön ba§a ölum ölüm dedigin nedir ki gulum ben senin icin yasamayi göze almisimBen daha Abdülheyin öldüğüne inanmıyom belki dizileri tutmazsa ikisi geri döner ama senaryoları iyi ayarlamaları lazım![]()
Alsa keşke bence de öyle olur gibi ama devamlılık açısından alıraga bırak ya adam öldü hem dese ki geri dönecem bu sefer de necati beyin ona kapıyı göstermesi lazım
hacı ne dedin snlsmsdım?Alsa keşke bence de öyle olur gibi ama devamlılık açısından alır
Kadroya alsa bence devamlılık açısından eğer öyle bir durum olursahacı ne dedin snlsmsdım?
katılmıyorum bu saaten sonra kesinlike geri dönememeli vadi nin bir ağırlığı vardır giden gitmiştir artık biz önümüze bakalımKadroya alsa bence devamlılık açısından eğer öyle bir durum olursa
Onlara bakma sen abiVadi forumunda herkes simdiden karalari baglamis durumda)))) dizi baslamadan bitti diyorlar
((
onların tavırları bu mesela ben ordan iyice soğudum haddinden fazla eleştirlerde bulunuyorlar artık yazmıyorum sadece yorumları okuyorum oda aradaVadi forumunda herkes simdiden karalari baglamis durumda)))) dizi baslamadan bitti diyorlar
((
Aga senin nickin neydionların tavırları bu mesela ben ordan iyice soğudum haddinden fazla eleştirlerde bulunuyorlar artık yazmıyorum sadece yorumları okuyorum oda arada
Onlar adama beyin tramvasi gecirttirirler hepsi ukala tipleronların tavırları bu mesela ben ordan iyice soğudum haddinden fazla eleştirlerde bulunuyorlar artık yazmıyorum sadece yorumları okuyorum oda arada
aga şu saçma ötesi yorumların beni var ya öldürüyor bitiriyor resmen yapma gözünü sevimBen daha Abdülheyin öldüğüne inanmıyom belki dizileri tutmazsa ikisi geri döner ama senaryoları iyi ayarlamaları lazım![]()
polat-03 agaAga senin nickin neydi
aynen katılıyorumOnlar adama beyin tramvasi gecirttirirler hepsi ukala tipler
tamam aga sen öyle düşünebilirsin ama ben o haber çıkmadan da söyledim o sayfa hakan boyav ın resmi twıtter sayfası gerisi sana kalmış ister inan ister inanma ileride zaten daha net bilgiler ortaya çıkaraga şu saçma ötesi yorumların beni var ya öldürüyor bitiriyor resmen yapma gözünü sevim
yav arkadaşlar agalar fake hesabın sallaması itibar etmeyin ne ayrılması böyle bişey olsa hakan boyav mı yazar bunu akıl var mantık var
@-KADİR- aga attığın linki bi okusana pana film imzalı diyo herifler daha neyin ne olduğunu bile bilmiyo baştan sona sallamışlar
kara vadide devam edecek gözünüzü sevim şöyle haberlere itibar etmeyin eğer gerçekten böyle bir ayrılık olsa tüyosunu çok daha önceden facebookta ki vadi sayfaları verirdi bu kadar çık ve net
aga ben kesinlikle inanmıyorum resmi sayfası olduğuna açık söylimtamam aga sen öyle düşünebilirsin ama ben o haber çıkmadan da söyledim o sayfa hakan boyav ın resmi twıtter sayfası gerisi sana kalmış ister inan ister inanma ileride zaten daha net bilgiler ortaya çıkar
onu yazdıklarından anladım aga 😀 ben iddialı olmayı sevmem hele de senle böyle bir tartışma içine de girmek istemem fikirlerimizi zaten söyledik ileride netleşir zaten o zaman sende inanmak zorunda kalıcaksın , biz şimdi ihtimalleri konuşalımaga ben kesinlikle inanmıyorum resmi sayfası olduğuna açık söylim