Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

223-225.Bölümleri izledim.. 225.Bölüm gerçekten muhteşem. Abdülhey'in operasyon sahnesi,
Margeret Elif yüzleşmesi, Mr. Key'in Vadiye inişi, Polat Erhan buluşması vs.

Margeret Vadinin efsane isimleri arasına girmiştir. Karakterini resmen yaşıyordu. Çiğdem Batur daha çok ekmek yemesi lazım.

Sezon finalinden sonra genel bir değerlendirme yaparım tekrar.

Timur karakteri harika bir karakter gerçekten. Polat'ın eli kolu oldu. Sessizliği, saygısı, Polat'a olan sadıklığı ve karizmasiyla Memati ve Abdülhey'den sonra Polat'ın yanına yakışan ve seyirciye de sıcak gelen isim oldu.

Taptalk 2

Vadi forumunda herkes simdiden karalari baglamis durumda:))))) dizi baslamadan bitti diyorlar:(((

Ben daha Abdülheyin öldüğüne inanmıyom belki dizileri tutmazsa ikisi geri döner ama senaryoları iyi ayarlamaları lazım :D
aga şu saçma ötesi yorumların beni var ya öldürüyor bitiriyor resmen yapma gözünü sevim

yav arkadaşlar agalar fake hesabın sallaması itibar etmeyin ne ayrılması böyle bişey olsa hakan boyav mı yazar bunu akıl var mantık var
@-KADİR- aga attığın linki bi okusana pana film imzalı diyo herifler daha neyin ne olduğunu bile bilmiyo baştan sona sallamışlar

kara vadide devam edecek gözünüzü sevim şöyle haberlere itibar etmeyin eğer gerçekten böyle bir ayrılık olsa tüyosunu çok daha önceden facebookta ki vadi sayfaları verirdi bu kadar çık ve net

al işte ya bi de konu açmışlar :D aga yapmayın şöyle şeyler

aga şu saçma ötesi yorumların beni var ya öldürüyor bitiriyor resmen yapma gözünü sevim

yav arkadaşlar agalar fake hesabın sallaması itibar etmeyin ne ayrılması böyle bişey olsa hakan boyav mı yazar bunu akıl var mantık var
@-KADİR- aga attığın linki bi okusana pana film imzalı diyo herifler daha neyin ne olduğunu bile bilmiyo baştan sona sallamışlar

kara vadide devam edecek gözünüzü sevim şöyle haberlere itibar etmeyin eğer gerçekten böyle bir ayrılık olsa tüyosunu çok daha önceden facebookta ki vadi sayfaları verirdi bu kadar çık ve net
tamam aga sen öyle düşünebilirsin ama ben o haber çıkmadan da söyledim o sayfa hakan boyav ın resmi twıtter sayfası gerisi sana kalmış ister inan ister inanma ileride zaten daha net bilgiler ortaya çıkar

tamam aga sen öyle düşünebilirsin ama ben o haber çıkmadan da söyledim o sayfa hakan boyav ın resmi twıtter sayfası gerisi sana kalmış ister inan ister inanma ileride zaten daha net bilgiler ortaya çıkar
aga ben kesinlikle inanmıyorum resmi sayfası olduğuna açık söylim

aga ben kesinlikle inanmıyorum resmi sayfası olduğuna açık söylim
onu yazdıklarından anladım aga 😀 ben iddialı olmayı sevmem hele de senle böyle bir tartışma içine de girmek istemem fikirlerimizi zaten söyledik ileride netleşir zaten o zaman sende inanmak zorunda kalıcaksın , biz şimdi ihtimalleri konuşalım

ustanın sesinin bu sezon eskisi gibi olmasını bekliyorum

Son düzenleme: