Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga onlarda bu haberleri görerek yazdı o hesap çakma ben inanmıyorum
bak abdülhey ölecek dendiğinde kaç ay önce hemen inanmıştım hissetmiştim zaten öleceğini sezon içinde ama karaya kesinlikle inanmıyorum benim son sözüm budur bu yorumları yapan herkes ters köşe olacaktır.
aga senin haklı çıkmanı isterim ama kara kesinlikle vadiden ayrıldı giden gitti bizim önümüze bakmamız lazım

yeni sezon beklentim hala yüksek ; sonuçta kamera arkası ekibi değişti bunların başında da serdar akar gibi usta bir isim var , efsane görüntü yönetmenimiz selahattin sancaklı geri döndü ve yıldızı parlamaya başlayan serdar akar ın yanında yetişmiş olan yeni yönetmenimiz doğan ümit karaca dahil oldu ve tabi kanal d ye transfer oluşumuz kanal d nin bu sezon ki en büyük projesi vadi. En büyük umut kaynağım ise vadiyi vadi yapan kişi nin Necati Şaşmaz ın hala vadide olması efsane bir sezon geçirmemizi bekliyorum ve bu şekilde her kişiye gereken cevabı vereceğimizi düşünüyorum

o zor hatta imkansız hele ki şu an iki başrolümüz daha diziden çıktı şu an ki duruma göre iki karakterin rolü artar ; akif ve pusat . mlsf akif i izlemeye devam edicez
Yeni sezonda Polat aktif olmalı mutlaka ama buna rağmen o koltukta oturur herşeyi Akifle yapmaya devam ederse bu sezondan farksız olmaz

aga artık polat aktif olacak onun kaçarı yok yine erhan da polat la beraber sahalara dönecektir
Sana söyle söylim Memati vurulmuştu ya sonra sezon finaline girmişti o sezon Vadinin süper olacağını biliyordum efsane bir sezon olacağını nitekim yanıltmadı senaryosuyla en iyi sezon ama efekt konusunda sınıfta kalmıştı.Şimdiyi kestiremiyorum ama.Efekt konuusnda en iyi sezon olacağından şüphemiz yok ama senaryo kısmı sıkıntılı.Sezon finalindeki gibi beklentiyi yükseltip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ben.Abdülhey öldü Polat sahalara iner diyoruz ya ama Abdülhey kaçıırlmıştı ama Polat gayet sakin görünüyordu Akif Abdülheyi arıyordu.İşte beni en çok korkutan nokta burası

Sana söyle söylim Memati vurulmuştu ya sonra sezon finaline girmişti o sezon Vadinin süper olacağını biliyordum efsane bir sezon olacağını nitekim yanıltmadı senaryosuyla en iyi sezon ama efekt konusunda sınıfta kalmıştı.Şimdiyi kestiremiyorum ama.Efekt konuusnda en iyi sezon olacağından şüphemiz yok ama senaryo kısmı sıkıntılı.Sezon finalindeki gibi beklentiyi yükseltip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ben.Abdülhey öldü Polat sahalara iner diyoruz ya ama Abdülhey kaçıırlmıştı ama Polat gayet sakin görünüyordu Akif Abdülheyi arıyordu.İşte beni en çok korkutan nokta burası
aga dediklerin çok doğru bende senin gibi düşünüyorum , ama kanal d deki tanıtımı görünce polat alemdar ın aktif olacağını düşündüm zaten olmalıda başka türlsünü düşünemiyorum bile

aga dediklerin çok doğru bende senin gibi düşünüyorum , ama kanal d deki tanıtımı görünce polat alemdar ın aktif olacağını düşündüm zaten olmalıda başka türlsünü düşünemiyorum bile
Diğer ihtimalde var ama Polat pasif olup Akif aktif olur.Diyebilirsin Abdülhey öldü Polat aktif olacak ama Abdülhey kaçırılmıştı Polat hiç oralı olmuyordu Akif arıyordu Abdülheyi

Diğer ihtimalde var ama Polat pasif olup Akif aktif olur.Diyebilirsin Abdülhey öldü Polat aktif olacak ama Abdülhey ölmüştü Polat hiç oralı olmuyordu Akif arıyordu Abdülheyi
hacı ama syirci biliyordu abdülhey in ölmediğini hem zaten iki bölümdede hemen ortaya çıktı eğer senin dediğin gibi yaparlarrsa çok çok büyük hata olmuş olur ama ben hiç zannetmiyorum

sen söylediklerinde haklısın sonuçta hepimiz ihtimaller üzerinden konuşuyoruz bildiğimiz birşey yok sonuçta koca sezon polat odadan çıkmadı
Benim bunları söylememdeki amaç sezon finalinin hayal kırıklığı yaratmasıdır.11 yıllık sezon finallerinin en kötü sezon finaliydi.Herşeye rağmen Polat Alemdar can dostunun intikamını almak için sahalara inecektir.Öyle yapmasını umuyoruz

Benim bunları söylememdeki amaç sezon finalinin hayal kırıklığı yaratmasıdır.11 yıllık sezon finallerinin en kötü sezon finaliydi.Herşeye rağmen Polat Alemdar can dostunun intikamını almak için sahalara inecektir.Öyle yapmasını umuyoruz
aynen, ama bu oyuncu kadrosuyla işimiz zor mutlaka yeni kaliteli takviyeler yapılmalı

aynen, ama bu oyuncu kadrosuyla işimiz zor mutlaka yeni kaliteli takviyeler yapılmalı
Birde şöyle birşey var Akifi Polat yapmaya çalışıyorlar ya belkide bu sezon Polatı iyice geriye çekecekler.Herşeyi Akif yapacak falan.Öyle yaparlarsa birçok vadici bu durumu kabullenmez ve reytingler iyice düşer.

Şu anda herşey Necati Şaşmazda.

Birde şöyle birşey var Akifi Polat yapmaya çalışıyorlar ya belkide bu sezon Polatı iyice geriye çekecekler.Herşeyi Akif yapacak falan.Öyle yaparlarsa birçok vadici bu durumu kabullenmez ve reytingler iyice düşer.

Şu anda herşey Necati Şaşmazda.
aman hacı ağzını hayır aç bu dediklerin olursa ciddi reyting kaybımız olur en baştan beri akif ten polat yaratma çabaları boşaydı bu satten sonra seyirci polat ın yerinde birisini görmek istemez heleki akif i