Maskeli Fedai
Favori Üye
Hoşbulduk aga bende özlemiştim sizleri.iyi düşünelim iyi olsun, @Maskeli Fedai aga sende tekrardan hoşgeldin dönüşüne gerçekten sevindim
@china_shangai abi yok bugün ortalarda
Hoşbulduk aga bende özlemiştim sizleri.iyi düşünelim iyi olsun, @Maskeli Fedai aga sende tekrardan hoşgeldin dönüşüne gerçekten sevindim
işi vardır yoksa gelirdi @china_shangai abi teraviyi uğurluyordur belki 🙂
Birde abim Çinden geliyor demişti belki onu uğurlamaya gitmiştir.Aga herkes bayram tatiline gidiyor sende gidecen mi tatile falan ?
Geldim geldim malum bayram ali§verisi
Bayram alışverişide tarih oalcak abi birkaçyıla kadar herkes tatile gidiyor bayram kültürü iyice unutulacak.Bizim burda çocuklar kapıya gelmiyor şeker almak için o derece kimse ziyaretimizede gelmiyoracaba vadiden ayrılanlar para için mi ayrılıyorlar yoksa taraflarını belli etmek için mi; tamam vadiden ayrılabilirsin ama niye vadinin çakmalarında rol alırsın ki eski yapımcının eski senaristin filmine gidersin üstelik ortada böyle bir kavga yaşanmışkenGeldim geldim malum bayram ali§verisi
Batı çoktan bayramları unuttu doğu da ise uzatmaları oynuyor.Mesela geçen bayramda bir kişi bile şeker almaya veya ne bileyim ziyarete gelmedi hepsi tatildeAynen artik insanlar bir ho§ oldu hep derler ya nerede kaldi o eskii bayramlar dikkat et o tatili gidenlerin coguda oruc tutmayanlardir ramazanin dunyevi nimetlerinden en ba§ta onlar faydalanirlar ama bizim gibiler oruclarini tutarlar ve o gelenekleri hayatta tutmaya calisirlar boyle bir paradox yasanir memleketimde
Bati bitmi§ doguda uzatmalari oynuyorBatı çoktan bayramları unuttu doğu da ise uzatmaları oynuyor.Mesela geçen bayramda bir kişi bile şeker almaya veya ne bileyim ziyarete gelmedi hepsi tatilde
İnsanın bayram kültürünü unutması ne acıBati bitmi§ doguda uzatmalari oynuyor)))
Onun için diyorlar ya ev alma komşu al konşu komşunun külüne muhtaçtırBayramlardan evvel kendi kulturunu unutmu§ spartman dairesinde kimse kimseyi tanimiyor ölsen kimse kapina gelmez yardimlasma sifir daha neler neler
yok hacı bayram tatile gitme zamanı değil en azından bizim için öyle işte eş dost ziyaretiyle geçer zaten perş cuma da çalışıcamBirde abim Çinden geliyor demişti belki onu uğurlamaya gitmiştir.Aga herkes bayram tatiline gidiyor sende gidecen mi tatile falan ?
Aynenyok hacı bayram tatile gitme zamanı değil en azından bizim için öyle işte eş dost ziyaretiyle geçer zaten perş cuma da çalışıcam
şu an onu izliyom hycana-la ama şifo ortaliığı dağıtıyor ve gol erdoğan 😀Basbakanin maci var kanal 24 canli veriyor ilgililere duyurulur