Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

acaba vadiden ayrılanlar para için mi ayrılıyorlar yoksa taraflarını belli etmek için mi; tamam vadiden ayrılabilirsin ama niye vadinin çakmalarında rol alırsın ki eski yapımcının eski senaristin filmine gidersin üstelik ortada böyle bir kavga yaşanmışken​
Hoşbulduk aga bende özlemiştim sizleri.

@china_shangai abi yok bugün ortalarda :D
Geldim geldim malum bayram ali§verisi

acaba vadiden ayrılanlar para için mi ayrılıyorlar yoksa taraflarını belli etmek için mi; tamam vadiden ayrılabilirsin ama niye vadinin çakmalarında rol alırsın ki eski yapımcının eski senaristin filmine gidersin üstelik ortada böyle bir kavga yaşanmışken​
Geldim geldim malum bayram ali§verisi
Bayram alışverişide tarih oalcak abi birkaçyıla kadar herkes tatile gidiyor bayram kültürü iyice unutulacak.Bizim burda çocuklar kapıya gelmiyor şeker almak için o derece kimse ziyaretimizede gelmiyor

Aynen artik insanlar bir ho§ oldu hep derler ya nerede kaldi o eskii bayramlar dikkat et o tatili gidenlerin coguda oruc tutmayanlardir ramazanin dunyevi nimetlerinden en ba§ta onlar faydalanirlar ama bizim gibiler oruclarini tutarlar ve o gelenekleri hayatta tutmaya calisirlar boyle bir paradox yasanir memleketimde

Aynen artik insanlar bir ho§ oldu hep derler ya nerede kaldi o eskii bayramlar dikkat et o tatili gidenlerin coguda oruc tutmayanlardir ramazanin dunyevi nimetlerinden en ba§ta onlar faydalanirlar ama bizim gibiler oruclarini tutarlar ve o gelenekleri hayatta tutmaya calisirlar boyle bir paradox yasanir memleketimde
Batı çoktan bayramları unuttu doğu da ise uzatmaları oynuyor.Mesela geçen bayramda bir kişi bile şeker almaya veya ne bileyim ziyarete gelmedi hepsi tatilde

Bayramlardan evvel kendi kulturunu unutmu§ spartman dairesinde kimse kimseyi tanimiyor ölsen kimse kapina gelmez yardimlasma sifir daha neler neler

artık zmanı geldi şu tansferleri bir duysak ya

BtO-Al7CUAE5HW6.jpg

Son düzenleme:
necati şaşmaz bu süreçte başbakanla hiç yan yana gelmedi ilginç