Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Amin karde§im artik bayramdan sonra da bol vadi haberleri cikar insaallah
abi haber çıksında olumlu yönde çıksın haber haber dedik zararlı çıktık 😀

agalar vadinin bölümlerini en kolay nasıl indirebilirim
96.bölümü indirip flasha atıp tv de izlicem
aga indirmeyle uğraşma int kafelerde bölümler var zaten ordan flasha kopyala yok kendin evde indircem diyosan idm ile indir

La olm vadiye biraz ara ver yarin bayram namaz da var milletle bayramla§irken milleti polat iskender muro olarak gorecen:))))
Abi ben Vadinin eski bölümlerini izliyordum günde 10 defa belli birşeyden sonra uyurken bile karakterlei sayıklıyordum :F

Vadide sadi paşayı fena patlattılar

@takas aga internetten mp4 olarak iniyor onu dvixe çevirmen lazım ben sana programı atarım
Ben ona nasıl indirmesi gerektiğini gösterdim.Çevirmeye gerek yok mp4 şeklind einit,yor ama kalitesi tavan

La olm vadiye biraz ara ver yarin bayram namaz da var milletle bayramla§irken milleti polat iskender muro olarak gorecen:))))
Yok abi ya bugün pek izlemedim şu an yaklaşık 1.5bölüm izkedim saat 7 e kadar 8-9 bölüm izlemiş olurum sonra namaza ordan mezarlığa oradan da eve gelip uyumaya :D

Butun yaz boyunca vadinin eski bolumlerini belleklerinize yüklüyorsunuz sezon baslayinca yeni bölumleri begenmiyorsunuz o eski bolumler nire yeni vadi nire

birazdan 96.bölümü izlicez tv ye taktım flashı obaaaa :d keyif :D

mp4 formatında mı @takas o basıl oluyo
flasha attım tv ye taktım oldu bu kadar basit aga :D
@Maskeli Fedai aga 720 p yi indircektim ama çok uzun sürüyo ben o kadar sabırlı biri değilim :D

Allah keyfini arttirsin fazla gec kalmayin istanbul bayram namazi 06:40
daha duş alacam abi :D bieşy olmaz her türlü yetişiriz Allah ın izniyle

bu arada şimdiden tüm kardeşlerimin abilerimin mübarek Ramazan bayramınızı kutlarım

Ben İskenderi Dümdüz Ederim Dümdüz..
Herkes Bedelini Ödedi Ben Ödedim Şimdi Ödetme Zamanı

Büyük Usta POLAT ALEMDAR
unutulmaz efsane :D

Oha ben dvd ye takıyom mp4 ü kabul etmiyo indirmekten çok dvix sürüyo :d Allahtan elimde stok var şu an 6.bölümdeyim daha 55.bölüme kadar yolum var :D

Aha Murodan çözümleme :F

flasha attım tv ye taktım oldu bu kadar basit aga :D
@Maskeli Fedai aga 720 p yi indircektim ama çok uzun sürüyo ben o kadar sabırlı biri değilim :D

daha duş alacam abi :D bieşy olmaz her türlü yetişiriz Allah ın izniyle

bu arada şimdiden tüm kardeşlerimin abilerimin mübarek Ramazan bayramınızı kutlarım

unutulmaz efsane :D
Poalt Şaşamzın yöntemini boşver aga 4 saat de onu çevirecende bilmem ne bu yöntem en iyisi.

Seninde Bayramın mübarek olsun

Amin butun karde§lerimin bayrami mübarek olsun sevdiklerinizle uzun yillar bayramlar ya§arsiniz in§aallah