amin yarinda 4-5 bölüm izlersiniz artikÇok Şükür çok iyi bir ailem var Allah tüm Müslümanlara böyle güzel bir aile nasip etsin
amin yarinda 4-5 bölüm izlersiniz artikÇok Şükür çok iyi bir ailem var Allah tüm Müslümanlara böyle güzel bir aile nasip etsin
Ne 4-5 i yaamin yarinda 4-5 bölüm izlersiniz artik![]()
kacinci bolumdesinizNe 4-5 i yaBu hızla gidersek İnşallah yarın 5 gibi bayram gezmesinden döneriz eve geliriz bir açarım akşam yatana kadar 7-8 bölüm olur artık
![]()
Üstte yazdım 52.kacinci bolumdesiniz![]()
bende savefrom dan indiriyorum dizileri youtubeden.Oyle daha kolayima geliyorElde stok bölüm kalmadı yalnız bu akşam 4 bölüm izledik çok Şükür 52.bölüme geçtim 55.bölüme kadar stok var şimdi 80.bölüme kadar indiririm sabah dvixe atarım hepsini bayram gezmesinden gelene kadar hepsi dvixten geçer İnşallah
Üstte yazdım 52.
Bende torch var en iyisi çok iyi bir tarayıcı her türlü video müzik falan her şeyi indiriyorbende savefrom dan indiriyorum dizileri youtubeden.Oyle daha kolayima geliyor![]()
AnladimBende torch var en iyisi çok iyi bir tarayıcı her türlü video müzik falan her şeyi indiriyor
+torrent da var
Hepsini topla bir Vadi etmez,mutlaka başla benceInsallah ama olmaz heralde baya dizim var bnm![]()
gelecek yaz baslayabilirimHepsini topla bir Vadi etmez,mutlaka başla bence
Sen bir Vadiye başla ben neden Vadiyi bu zamana kadar neden izlemedim diye bir başlarsın eski Vadinin 1.bölümünden yeni Vadinin 229.bölümüne kadar izlersin arada da o seyrettiğin dizileri bırakırsın. Sen Vadiye bir başla içinden bir daha çıkamazsın Dünyada eşi benzeri yok Dünyanın en iyi dizisi diye boşuna demiyoruzInsallah ama olmaz heralde baya dizim var bnm![]()
isteNeyse senin tercihin![]()
Ama olmazki oyle lo surekli ayni diziSen bir Vadiye başla ben neden Vadiyi bu zamana kadar neden izlemedim diye bir başlarsın eski Vadinin 1.bölümünden yeni Vadinin 229.bölümüne kadar izlersin arada da o seyrettiğin dizileri bırakırsın. Sen Vadiye bir başla içinden bir daha çıkamazsın Dünyada eşi benzeri yok Dünyanın en iyi dizisi diye boşuna demiyoruz
Hiç bekleme bir an önce başla bence o kadar müthiş ki doyamayacaksın sürekli izlemek isteyeceksin,güven sen bizeiste
Ama olmazki oyle lo surekli ayni dizi![]()
![]()
cok bolumu var acaba kvpnin bitmesinimi beklesem yerine baska dizi baslar ona baslarim
![]()
Ney Vadinin bitmesini mi beklicen şu kadar söylim bence bitmesini bekleme. Vadi 2023 yılına kadar devam edecekiste
![]()
cok bolumu var acaba kvpnin bitmesinimi beklesem yerine baska dizi baslar ona baslarim
![]()
Ezeli Karadayıyı falan bırak Vadiyi izle ben eski vadidem başladım şu an 36.bölümdeyim.Tüm dizileri toplasan bir Vadi etmeziste
![]()
![]()
Vadinin 51.bölümde Seyfo Dayı çıktı abi saat 1 dk 5 babam seyfo dayıyı görünce off dedi
@china_shangai abi
Bu Polatla Ebru iyicene sarmaş dolaş oldu![]()
bırakın aga izlemesin zorlama yok kendi kaybederEzeli Karadayıyı falan bırak Vadiyi izle ben eski vadidem başladım şu an 36.bölümdeyim.Tüm dizileri toplasan bir Vadi etmez