Ya bu ofisi Akife yaptıysalarvalla bende beğendim
aga dur ya heyecanımızı tırpanlama ne akif i ya , öyle birşey olursa o ofis başlarına yıkılabilir 🙂Ya bu ofisi Akife yaptıysalar![]()
eskisiyle ayını tarzda sadece revize edilmiş hali gibi tabi bu fotoğraftaki gibiyseyeni ofis güzel olmuş pek dğeişk elmedi bana ya
anladım nşala polatı burda örürüz yen szondaeskisiyle ayını tarzda sadece revize edilmiş hali gibi tabi bu fotoğraftaki gibiyse
görücez inş başka türlüsüne ihtimal vermiyorum zaten bu kadar başrol ayrıldı bu sene polat ın son yıllardaki en aktif haliyle karşımıza çıkmasını bekliyorumanladım nşala polatı burda örürüz yen szonda
müthiş olmuş klasik hali ofisin ve polat alemdarustanın yeni ofisinden
![]()
bu ney agakanal d den güzel bir hizmet
![]()
aga kanal d nin sitesinde gördüm haftalık 1 tl veriyorsun yeni bölüm frağmanı çıktığında mesaj geliyor haberdar oluyorsun 😀müthiş olmuş klasik hali ofisin ve polat alemdar
bu ney aga![]()
başladılar vadinin etinden sütünden derisinden yararlanmayaaga kanal d nin sitesinde gördüm haftalık 1 tl veriyorsun yeni bölüm frağmanı çıktığında mesaj geliyor haberdar oluyorsun 😀
Aklıma nedense Akif geliyor aga bu ofisi gördüğümdebakalım artık daha fazla yeni bilgiler gelmeye başlar herhalde şurda çekimlerin başlamasına 15 gün kaldı
aga dur ya heyecanımızı tırpanlama ne akif i ya , öyle birşey olursa o ofis başlarına yıkılabilir 🙂
🙂 hem sen korkma yeni sezonda usta meydana çıkıcak
bakalım neler olacak aga yeni sezonda , kimler ekibe dahil olacak ?başladılar vadinin etinden sütünden derisinden yararlanmayaee 2 milyon boru değil daha neler yapacaklar kim bilir
![]()
avatar olmamışbakalım neler olacak aga yeni sezonda , kimler ekibe dahil olacak ?
atv de oluyorBir şey soracağım Atv hariç diğer kanallarda yayınlandığı zamanlarda dizi ara verip, yerine KV Filistin veya Irak yayınlanıyor muydu yoksa bu sadece Atv'de mi oluyordu?
aga niye beğenmedin ya niye olmamış?avatar olmamış![]()