aga tamam atv ye kızıyoz hepimizde vadide bu aralar yıllardır hep vardı haa tabi atv deki gibi her arada aynı film verilmiyorduatv de oluyor
aga tamam atv ye kızıyoz hepimizde vadide bu aralar yıllardır hep vardı haa tabi atv deki gibi her arada aynı film verilmiyorduatv de oluyor
Haci avatarini yeni gördüm efsane olmu§209.bölüm gerçekten çok şahane pusu nun en iyi bölümlerinden birisi
kıl oldum aga herşeyine kıl oldum vadiyi haketmedileraga tamam atv ye kızıyoz hepimizde vadide bu aralar yıllardır hep vardı haa tabi atv deki gibi her arada aynı film verilmiyordu
@china_shangai abi o zaman bizde cimbomumuzun amblemini koyalım oooaga niye beğenmedin ya niye olmamış?
aynen aga kendi enayiliklerine doymasınlar şimdi 3.cü kanal durumuna düşecekler belki de dördüncü hiçbir gün 1.liği olan yapımı yokkıl oldum aga herşeyine kıl oldum vadiyi haketmediler
Aga avatarını bende beğenmedimaynen aga kendi enayiliklerine doymasınlar şimdi 3.cü kanal durumuna düşecekler belki de dördüncü hiçbir gün 1.liği olan yapımı yok
agalar tamam zaten bu avatar geçici avatrımızda tabiki vadi olucak 😀 işte 1-2 hafta sonra normale döneriz @Maskeli Fedai @takasAga avatarını bende beğenmedim![]()
Galatasarayımızın arması daha asaletliagalar tamam zaten bu avatar geçici avatrımızda tabiki vadi olucak 😀 işte 1-2 hafta sonra normale döneriz @Maskeli Fedai @takas
yalnız şunu da söylemeden geçmiyim arma dan asalet fışkırıyor resmen![]()
La olm sen ne anlarsin melunAga avatarını bende beğenmedim![]()
La olm sen ne anlarsin melunAga avatarını bende beğenmedim![]()
Anlarım abi anlarım.Galatasarayın arması daha güzelLa olm sen ne anlarsin melun
Asaletle gs hic yan yana bile gelmez gelebilemezGalatasarayımızın arması daha asaletli![]()
tabi ki aga usta kendisine ihanet edenlere gereken cevabı çok net bi şekilde verecek bizde her zaman olduğumuzdan daha fanatik daha vadiciyiz ve daha sabırsız bi şekilde bekliyoruz@takas biz bu kadar hırslıyız bakalım necati şaşmaz ne durumda bence oda bu yaşananlardan sonra hırs küpü olmuştur , var gücüyle bu sezona asılacaktır
fenerle mi gelir abi güldürme beniAsaletle gs hic yan yana bile gelmez gelebilemez
buna katılmam mümkün değil tabiki 😀 ama bunlar gönül işi saygı duymak lazım biz vadinin arkasında bir saf olalım bu armalardan gidersek biz zor anlaşırız hatta hiç anlaşamayız o yüzden vadinin etrafında bir olumaya devam 😀Galatasarayımızın arması daha asaletli![]()
Fb nin asaletli olduğunu 3 temmuz 2011 tarihinde gördükAsaletle gs hic yan yana bile gelmez gelebilemez
Ulan siz ne anlarsiniz guzellikten masonik tskimiAnlarım abi anlarım.Galatasarayın arması daha güzel![]()
bu tespitinde doğru bizim de yeni sezona olan motivasyonumuz bu haberleri duyunca daha da artıyor vadiye ve necati şaşmaz olan bağlılığımız artıyor öyle değilmi @china_shangai abi, @Maskeli Fedaitabi ki aga usta kendisine ihanet edenlere gereken cevabı çok net bi şekilde verecek bizde her zaman olduğumuzdan daha fanatik daha vadiciyiz ve daha sabırsız bi şekilde bekliyoruz
fenerle mi gelir abi güldürme beni![]()