Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@takas senin diğer kaynakların ne diyor
abi böyle bi haber yok kara vadide devam son gaz
hakan boyav ın katıldığı programları izlediyseniz çok iyi bilirsiniz adam aynı bizim gibi vadici diziye büyük sempati duyuyor ben ölmedikçe diziden çıkacağına inanmıyorum

burda kimseyi birşeye inandırmak gibi misyonum yok,
aga gözünü sevim dur biz inanmak istediğimize inanalım abdülden sonra karayı kaldıramayız :D

bence de fake bu hesap koca karanın 4 bin takipçisi mi var ve 3 seneden beri ilk defa yazıyor

aga 1 ay sonra fragmanlar çıkmaya başlar bence çünkü 11 eylülde sezonu açacaz gibi gözüküyor
öyle görünüyor aga ama işimiz zor bu sene bakalım napıcaz inş bizim istediğimiz sonuçları alrız Necati Şaşmaz a Allah cc. yardım etsin

Bu sexon bombs olacak bomba kimse merak etmesin usta olsun kim giderse gitsin biz bu ksdar hirslaniyoruz o nasildir acaba

Bu sexon bombs olacak bomba kimse merak etmesin usta olsun kim giderse gitsin biz bu ksdar hirslaniyoruz o nasildir acaba
inş hepimizin isteği arzusu bu ama kolay değil , baksana ekranda bir sürü çakma vadi olacak geçen sene kaçak la başladı reaksiyon, beyaz karanfil devam ediyor bakalım nasıl olacak?

Bu sezon kücük kücük vadicikler ekranlari süsleyecek bakalim ömürleri ne kadar sürecek kar§i taraf ya herru ya merru dedi butun atimliklarini biranda atmak istiyorlar bakalim bu kurtlu ve pusulu vadide nasil sonlanacaklar

Bu sezon kücük kücük vadicikler ekranlari süsleyecek bakalim ömürleri ne kadar sürecek kar§i taraf ya herru ya merru dedi butun atimliklarini biranda atmak istiyorlar bakalim bu kurtlu ve pusulu vadide nasil sonlanacaklar
eger necati şaşmaz bu savaştan galip ayrılırsa vadi reytinglerini yükseltirse diğerlerini görmek isterim egolarının kurbanları olucaklardır ümit ederim ki

Iste bu sexon cok ama cok onemli ustanin kendini kanitlama sezonu tabi birde o arkafadlara siz gittiniz vadi bitmedi kaldigi yerden yukselerek devam ediyor mesajinin verilmesi kendi kariyeri ve satilmisligin verdigi duygularla bu sezona cok asilacaktir necati bey belki dunya gorusleri olarak hicbir zaman yanyana gelmiyecegi insanlarla bile biraraya gelebilir mesela hic istemesrm de soner yalcin ve digerleri bunun en buyuk ornegi kanal d ve muhalif serdar akar ve umit dogan karacan bu yolda hersey mubahtir diye de bakabilir ben buna bile sonsuz saygi duyarim yeter ki bu sezon bizileri memnun etsin necati bey icin cok daha onemli abdul kim allah askina vafi sayesinda palszlandi ve arkasina bakmadan necati beye nankorlugun kralini yspti empati yapin beyler hayatinizdan kendi orneklerinizi cikarin ne hale dusersiniz nasil kimlenirsiniz iste sadece bu sebebten bile necati beyin bu sezona nasil hazirlandigini hayal bile edemiyorum muhtesem olacak allahin izniyle merak etmeyin