Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Iste bu sexon cok ama cok onemli ustanin kendini kanitlama sezonu tabi birde o arkafadlara siz gittiniz vadi bitmedi kaldigi yerden yukselerek devam ediyor mesajinin verilmesi kendi kariyeri ve satilmisligin verdigi duygularla bu sezona cok asilacaktir necati bey belki dunya gorusleri olarak hicbir zaman yanyana gelmiyecegi insanlarla bile biraraya gelebilir mesela hic istemesrm de soner yalcin ve digerleri bunun en buyuk ornegi kanal d ve muhalif serdar akar ve umit dogan karacan bu yolda hersey mubahtir diye de bakabilir ben buna bile sonsuz saygi duyarim yeter ki bu sezon bizileri memnun etsin necati bey icin cok daha onemli abdul kim allah askina vafi sayesinda palszlandi ve arkasina bakmadan necati beye nankorlugun kralini yspti empati yapin beyler hayatinizdan kendi orneklerinizi cikarin ne hale dusersiniz nasil kimlenirsiniz iste sadece bu sebebten bile necati beyin bu sezona nasil hazirlandigini hayal bile edemiyorum muhtesem olacak allahin izniyle merak etmeyin
abi her dediğine katılıyorum adama ihanetin kralını yaptılar inş dediğin gibi olur bu sezondan istediğimizi alırız bazılar diğer dizleirnde başarılı olmasını istiyorlar ben bunada katılmıyorum hiçbirinin açıkçası tutmasını istemiyorum

11 yıldır onları baş tacı ettik onlar bizi sattılar her ne olursa olsun vadiyi bıraktılar ve bizi sattılar

Vadinin bu sene bebeleri bir kenaa bırakıp müthiş oyuncular transfer etmesi lazım gürkan uygun ve kenan çobanın eski halleri gibi çömezleri yüzlerini hiç eskitmemiş isimleri bulsunlar ekibe onlar dahil olsun bebeler yerine.
Bir de eski Vadide ki gibi gizem,aksiyon,komedi bol olsun bak bakam Vadiyi tutabiliyorlar mı

Vadinin bu sene bebeleri bir kenaa bırakıp müthiş oyuncular transfer etmesi lazım gürkan uygun ve kenan çobanın eski halleri gibi çömezleri yüzlerini hiç eskitmemiş isimleri bulsunlar ekibe onlar dahil olsun bebeler yerine.
Bir de eski Vadide ki gibi gizem,aksiyon,komedi bol olsun bak bakam Vadiyi tutabiliyorlar mı
Oooo olm sende her§eyi istiyon geriye ne kaldi ki

ben size söyliyim hakan boyav dizden ayrıldı mlsf siz inansanızda inanmasanızda