Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

agalar son sahnedeki mekan ingilterede tarihi bi yermiş harbiden ingiltere mi orası yoksa benzetmişler mi
Stonehenge'yi mi diyorsun ? Bence ayrı bir platoda çekmişlerdir sanmıyorum İngiltere oldugunu. Çok masraflı olur öyle zaten

Orjinali bu. Bence de benzetmişler helal olsun uğraşmışlar baya.

Ekli dosyalar

• Stonehenge,_Condado_de_Wiltshire,_Inglaterra,_2014-08-12,_DD_02.JPG
    Stonehenge,_Condado_de_Wiltshire,_Inglaterra,_2014-08-12,_DD_02.JPG
    450.3 KB · Hit: 11
Aceba Raci ve Bahadır merak ediyormudur zarf konusunu nasıl işleyecekler diye? Çok merak ediyorum..

Bence de :D

Peki Necati abi EDHO izliyormudur sence?
aga bahadır kesin izliyodur bence vadisiz yapamaz o racide takip ediyodur. insan merak etmez mi 10 yıl önce yazdığın senaryoyu nasıl işleyecekler diye
ama Necati abinin o diziyi izlemeyi bırak bir fikir sahibi olduğunu bile sanmıyorum adam o kadar yoğun ki programlara bile katılamıyor oturup karı dırdırı mı izleyecek 2 saat

bu arada fragman 1 günde 400.000 izlenmiş baya yüksek aslında zarf olayı beklediğimden daha fazla etki yapabilir

Bizim vadi karekterleri eski sezonlarından beri karekterlerin dizide ki ömrü de belli dizide nasıl karekter yapısını yansıtacakları da belli şimdi bakıyorum yeni vadi karekterlerine sen Çaycıdan,Şoförden süper kahraman(Cahit) yaparsan millet o karekteri benimsemiyor.

Yusuf karekteride aynı Cahit gibi tam Cahitten kurtulduk,Akif karekteride öldü derken Yusuf çıktı karşımıza .Mesela şu an herkes Tilki karekterini benimsiyor benimsemesinin sebebide eski vadi karekteri olduğu için yoksa altyapısı olmasa yeni karekter olarak diziye katılsa kimse Tilki karekterini benimsemezdi.

Vadinin bu sorunu ufak olarak gözüksede büyük sorun olarak gördüğüm vadi karekterlerini kendi açımdan yazmak istedim.

Bizim vadi karekterleri eski sezonlarından beri karekterlerin dizide ki ömrü de belli dizide nasıl karekter yapısını yansıtacakları da belli şimdi bakıyorum yeni vadi karekterlerine sen Çaycıdan,Şoförden süper kahraman(Cahit) yaparsan millet o karekteri benimsemiyor.

Yusuf karekteride aynı Cahit gibi tam Cahitten kurtulduk,Akif karekteride öldü derken Yusuf çıktı karşımıza .Mesela şu an herkes Tilki karekterini benimsiyor benimsemesinin sebebide eski vadi karekteri olduğu için yoksa altyapısı olmasa yeni karekter olarak diziye katılsa kimse Tilki karekterini benimsemezdi.

Vadinin bu sorunu ufak olarak gözüksede büyük sorun olarak gördüğüm vadi karekterlerini kendi açımdan yazmak istedim.
aynen katılıyorum tepeden adam indirirsen kimse sevmez akif yusuf gibi
aslında cahit tepeden inme değil adam star tv sezonundan beri var 200 bölüm olmuştur belki ama bu adamı aşırı abartırsan tepkilere maruz kalırsın şuan da cahit tam ayarında bi sıkıntı yok severimde ama yusuf büyük bi sorun çok büyük bir sorun hemde

aynen katılıyorum tepeden adam indirirsen kimse sevmez akif yusuf gibi
aslında cahit tepeden inme değil adam star tv sezonundan beri var 200 bölüm olmuştur belki ama bu adamı aşırı abartırsan tepkilere maruz kalırsın şuan da cahit tam ayarında bi sıkıntı yok severimde ama yusuf büyük bi sorun çok büyük bir sorun hemde
Necati Şaşmaz eskiden hep söylerdi yorumları takip ediyorum ciddiye alıp değerlendiriyoruz diye ben bu sorunu eninde sonunda çözeceklerine inanıyorum lakin Akif gibi sorun geç çözüldüğünde iş işten geçmiş oluyor ,umarım bu sorunları en kısa sürede çözüm üretirler.PanaFilm yorumları takip etmese ciddiye almasa sezon başında vadi izleyicinin istemediği karekterleri hemen öldürmezdi.

1,5 senenin ardından avatarı değiştirdim sonunda:D

Son düzenleme:
Herkesin Kandili Mübarek Olsun bu arada

Edho sayfasında bir arkadaş ekmekle vurulan Şahin Ağa birini hhatırlattı yyazmış.Keşke kurban eti dağıtırken katledilen Yasin Börüyü konuşsaydiniz bizde ne kadar samimi olduğunuzu söylerdik :) @batuhankaralar

Son düzenleme:
Fragman 500bin'e yaklaştı. Bu bölüme "ekstra" bir ilgi var inşallah reytinglere yansır. :)

bir alıntı

Yusufun orda olması çoğu arkadaşa garip gelmiş bana da öyle geldi ancak durup düşününce mantıksız değil.
Yusufa dünkü bebe gözüyle bakmayalım.Bir geçmişi var yurt dışında okudu Aslan Akbeyin ekibinden Öktem Hoca Yusuf'un hocası.
Bütün bunların elbet bir amacı var göreceğiz.Sadece izleyelim.
Tabi Yusuf ile kontakt kuran sadece Öktem hoca değil.Tapınakçılar belkide bunu bildiği için Yusufun peşindeydiler.Zekası ve becerileri dolayısı ile özel olarak yetiştirilip tapınakçılar adına 2023'te ülkeyi yönetecek biri diye anlatıldı önceki bölümlerde bize.Polat bu yüzden uyarmadı mı Yusuf'u? İyi hatırlayalım.Sabredelim görelim.Polatta dünkü bebeydi mafyayı çökertti baron oldu tapınakçıların dediğini kabul edip itaat etseydi 33 yaşında Karahanlının koltuğunda Türkiye'yi yönetiyordu.O ne yaptı karşı çıkıp savaşmayı tercih etti.Yusuf'ta öyle yapacaktır.

bir alıntı

Yusufun orda olması çoğu arkadaşa garip gelmiş bana da öyle geldi ancak durup düşününce mantıksız değil.
Yusufa dünkü bebe gözüyle bakmayalım.Bir geçmişi var yurt dışında okudu Aslan Akbeyin ekibinden Öktem Hoca Yusuf'un hocası.
Bütün bunların elbet bir amacı var göreceğiz.Sadece izleyelim.
Tabi Yusuf ile kontakt kuran sadece Öktem hoca değil.Tapınakçılar belkide bunu bildiği için Yusufun peşindeydiler.Zekası ve becerileri dolayısı ile özel olarak yetiştirilip tapınakçılar adına 2023'te ülkeyi yönetecek biri diye anlatıldı önceki bölümlerde bize.Polat bu yüzden uyarmadı mı Yusuf'u? İyi hatırlayalım.Sabredelim görelim.Polatta dünkü bebeydi mafyayı çökertti baron oldu tapınakçıların dediğini kabul edip itaat etseydi 33 yaşında Karahanlının koltuğunda Türkiye'yi yönetiyordu.O ne yaptı karşı çıkıp savaşmayı tercih etti.Yusuf'ta öyle yapacaktır.
kıyaslama çok yanlış bu yorum polat'a hakarettir :( yusufu aklama çabalarıdır :((( sadece gülüyorum ama inan kahrımdan :))))))))))))))))))))))))))))