Stonehenge'yi mi diyorsun ? Bence ayrı bir platoda çekmişlerdir sanmıyorum İngiltere oldugunu. Çok masraflı olur öyle zatenagalar son sahnedeki mekan ingilterede tarihi bi yermiş harbiden ingiltere mi orası yoksa benzetmişler mi
Stonehenge'yi mi diyorsun ? Bence ayrı bir platoda çekmişlerdir sanmıyorum İngiltere oldugunu. Çok masraflı olur öyle zatenagalar son sahnedeki mekan ingilterede tarihi bi yermiş harbiden ingiltere mi orası yoksa benzetmişler mi
Onu bende cozemedim benzetmisler mi eger oyleyse helal olsun epey orjinal duruyor mekan secimi guzel olmusagalar son sahnedeki mekan ingilterede tarihi bi yermiş harbiden ingiltere mi orası yoksa benzetmişler mi
valla süper yapmışlar çoğu kişi orası sanmış ama değil tabiStonehenge'yi mi diyorsun ? Bence ayrı bir platoda çekmişlerdir sanmıyorum İngiltere oldugunu. Çok masraflı olur öyle zaten
Ama aslinda orasi toplanti ingiltere de gerceklesiyor 😀valla süper yapmışlar çoğu kişi orası sanmış ama değil tabi![]()
İnşallah batirirlar diye beddua ediyolardir hainlerAceba Raci ve Bahadır merak ediyormudur zarf konusunu nasıl işleyecekler diye? Çok merak ediyorum..
Aceba Raci ve Bahadır merak ediyormudur zarf konusunu nasıl işleyecekler diye? Çok merak ediyorum..
Bence deİnşallah batirirlar diye beddua ediyolardir hainler
Peki Necati abi EDHO izliyormudur sence?Takibte olduklarına eminim.. bölümleri izlemeseler bile fragmanlara bakıyorlardır.
Bence de
Peki Necati abi EDHO izliyormudur sence?
aga bahadır kesin izliyodur bence vadisiz yapamaz o racide takip ediyodur. insan merak etmez mi 10 yıl önce yazdığın senaryoyu nasıl işleyecekler diyeBence de
Peki Necati abi EDHO izliyormudur sence?
aynen katılıyorum tepeden adam indirirsen kimse sevmez akif yusuf gibiBizim vadi karekterleri eski sezonlarından beri karekterlerin dizide ki ömrü de belli dizide nasıl karekter yapısını yansıtacakları da belli şimdi bakıyorum yeni vadi karekterlerine sen Çaycıdan,Şoförden süper kahraman(Cahit) yaparsan millet o karekteri benimsemiyor.
Yusuf karekteride aynı Cahit gibi tam Cahitten kurtulduk,Akif karekteride öldü derken Yusuf çıktı karşımıza .Mesela şu an herkes Tilki karekterini benimsiyor benimsemesinin sebebide eski vadi karekteri olduğu için yoksa altyapısı olmasa yeni karekter olarak diziye katılsa kimse Tilki karekterini benimsemezdi.
Vadinin bu sorunu ufak olarak gözüksede büyük sorun olarak gördüğüm vadi karekterlerini kendi açımdan yazmak istedim.
Necati Şaşmaz eskiden hep söylerdi yorumları takip ediyorum ciddiye alıp değerlendiriyoruz diye ben bu sorunu eninde sonunda çözeceklerine inanıyorum lakin Akif gibi sorun geç çözüldüğünde iş işten geçmiş oluyor ,umarım bu sorunları en kısa sürede çözüm üretirler.PanaFilm yorumları takip etmese ciddiye almasa sezon başında vadi izleyicinin istemediği karekterleri hemen öldürmezdi.aynen katılıyorum tepeden adam indirirsen kimse sevmez akif yusuf gibi
aslında cahit tepeden inme değil adam star tv sezonundan beri var 200 bölüm olmuştur belki ama bu adamı aşırı abartırsan tepkilere maruz kalırsın şuan da cahit tam ayarında bi sıkıntı yok severimde ama yusuf büyük bi sorun çok büyük bir sorun hemde
kıyaslama çok yanlış bu yorum polat'a hakarettirbir alıntı
Yusufun orda olması çoğu arkadaşa garip gelmiş bana da öyle geldi ancak durup düşününce mantıksız değil.
Yusufa dünkü bebe gözüyle bakmayalım.Bir geçmişi var yurt dışında okudu Aslan Akbeyin ekibinden Öktem Hoca Yusuf'un hocası.
Bütün bunların elbet bir amacı var göreceğiz.Sadece izleyelim.
Tabi Yusuf ile kontakt kuran sadece Öktem hoca değil.Tapınakçılar belkide bunu bildiği için Yusufun peşindeydiler.Zekası ve becerileri dolayısı ile özel olarak yetiştirilip tapınakçılar adına 2023'te ülkeyi yönetecek biri diye anlatıldı önceki bölümlerde bize.Polat bu yüzden uyarmadı mı Yusuf'u? İyi hatırlayalım.Sabredelim görelim.Polatta dünkü bebeydi mafyayı çökertti baron oldu tapınakçıların dediğini kabul edip itaat etseydi 33 yaşında Karahanlının koltuğunda Türkiye'yi yönetiyordu.O ne yaptı karşı çıkıp savaşmayı tercih etti.Yusuf'ta öyle yapacaktır.
işte tutar bir yanı olsun diyekıyaslama çok yanlış bu yorum polat'a hakarettiryusufu aklama çabalarıdır
(( sadece gülüyorum ama inan kahrımdan
)))))))))))))))))))))))))))