Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

'155 Polis İmdat' a Yapılan İhbar: Kurtlar Vadisi Başladı mı ?
00cec9f2193ae2b82305a8903f9e0fe3.jpg

Bolu'da, İl Emniyet Müdürlüğü '155 Polis İmdat' hattını arayıp, 'Eşimle kavga ettik benden ayrı yatıyor', 'Facebook'a giremiyorum', 'İddia oynayacağım, bildiğin maç var mı?' diyerek yardım isteyenler güldürdü.

Bolu'da, İl Emniyet Müdürlüğü '155 Polis İmdat' hattını arayıp, 'Eşimle kavga ettik benden ayrı yatıyor', 'Facebook'a giremiyorum', 'İddia oynayacağım, bildiğin maç var mı?' diyerek yardım isteyenler güldürdü.

Emniyet Müdürlüğü Muhabere Şube Müdürlüğü ekipleri, '155 Polis İmdat' hattına yapılan asılsız ihbarlar kadar, gereksiz yere hattı arayıp meşgul edenlerden de dertli. Müdürlük yetkilileri, canı sıkıldığı için polisi arayıp görevlileri gereksiz yere meşgul edenlerin, gerçekten polise ihtiyacı olanların 155'e ulaşmasını geciktirdiklerini söyledi.

Emniyet Müdürlüğü Muhabere Şube Müdürlüğü kayıtlarına yansıyan ilginç ihbarlardan bazıları şöyle:

Bu akşam canım çok sıkılıyor.
Kurtlar Vadisi başladı mı?
Güvercinler balkonuma pisliyor, önlem alın.
Eşimle kavga ettik benden ayrı yatıyor, yardım edin.
İddia oynayacağım bildiğin maç var mı?
Banyo yaparken sular kesildi sabunlu kaldım yardım edin.
Facebook'a giremiyorum yardım eder misiniz?
Bugün benim doğum günüm, kimse aramadı, doğum günümü kutlar mısınız?
Alt katımızda oturan komşumuzun sobasından sızan duman evimize giriyor şikayetçiyim

aga gerçekten hayal kırıklığı ya onun yerine fehmi olsaydı bi sıkıntı çıkmazdı nedir bu yusuf aşkı arkadaş diplere vurcaz yakında bunlar hala sevilmeyen adamı ön plana çıkarmaya çalışıyo olmaz böyle ya o asya yıda hiç söylemiyorum öylesine bi toplantıda o karakter gerçekten saçma ama artık kızmıyorumda dizide senarist yok arkadaş Allaha emanet bölüm yazıyolar saldım çayıra mevlam kayıra mantığındalar
bana kalsa fehmi nin bile işi yoktu hanedanların temsilcilerinin toplantısında onun ne işi vardı diye itiraz edecektim beterin beteri varmış kuzuzadeleri temsil etmek için fehmi de değil oğlu yusuf geliyor nasıl işse artık cidden pes

yav aga ne yusufu büyük toplantı diyolar yusufun ne işi var böyle bişey olamaz
fragmanı izleyince yusuf yok diye sevindim adamı toplantıya koymuşlar olacak iş değil
malesef aga malesef bu sefer cidden sıvadılar

bana kalsa fehmi nin bile işi yoktu hanedanların temsilcilerinin toplantısında onun ne işi vardı diye itiraz edecektim beterin beteri varmış kuzuzadeleri temsil etmek için fehmi de değil oğlu yusuf geliyor nasıl işse artık cidden pes

malesef aga malesef bu sefer cidden sıvadılar
aynen öyle aga resmen cıvıttılar diyecek bişey yok ya biz bi taraflarımızı parçaladıkça onlar bize bitaraflarını dönüyolar

Bu arada bu Perşembe maç da yok galiba. Herkes 10 yıldır bu zarf olayını bekliyor. Bu hafta rekor reyting bekliyorum. Sezonun en iyi bölümü olacak. Ama şu Yusuf olmayaydı keşke :( (Sadece Beşiktaş maçı varmış o da 13.45'te AHaber'de :D)

Bu arada bu Perşembe maç da yok galiba. Herkes 10 yıldır bu zarf olayını bekliyor. Bu hafta rekor reyting bekliyorum. Sezonun en iyi bölümü olacak. Ama şu Yusuf olmayaydı keşke :( (Sadece Beşiktaş maçı varmış o da 13.45'te AHaber'de :D)
reytingin o mantıkla artması lazım yusuf olayının etkisi daha sonra çıkarda ben artış falan beklemiyorum her zaman ki oranlar gelir

aga ne önemli bölümler oldu etki etmedi bence düşmezsek şükredelim :D

ya arkadaş iyi güzel diyoruz da eşkiya dünyaya hükümdar olmaz da bi cacık yok ki acayip sıkıcı inanın vadinin şu hali dahi çok daha iyi
onur tan dan iyi kurtulmuşuz adam rezalet aksiyon sahnesi çekiyor :D

ya arkadaş iyi güzel diyoruz da eşkiya dünyaya hükümdar olmaz da bi cacık yok ki acayip sıkıcı inanın vadinin şu hali dahi çok daha iyi
onu diyenlere soracaksın aga benim öyle bir iddiam hiç olmadı :A zaten bizim kemikleşmiş vadicilerden sadece başkan ve benim adaş izliyor bu yeterli olmuştur herhalde

Bu bölümde de artmazsa artık bu kanalda işimiz yok. Zaten yok da :D Bu zarf olayını bekleyen eski kitleyi de çekebiliriz bu bölümle, çok kritik bir bölüm. Ondan dedim artabilir diye :)

10 yıllık beklenen gizem yazım grubu kurbanı olmuştur.. Yusuf senaryosunu buraya bağlamak ayrı bir başarıdır. Gönülçelen, Kızım Nerde gibi dizilerin senaristliğini yapmış Murat Koca'dan, senaristle uzaktan yakından ahlakası olmayan Selma ve yazdığı sahneleri ile mantık sınırlarını zorlayan Cahit'den başka birşey beklemek hata olurdu. Muhteşem üçlü destan yazmaya devam ediyor. Senaryoya disardan takviye 'olmaz' dediğimde neden buydu.. ortada Kurtlar Vadisi diye birşey kalmaz. Maden takviye yaptınız, neden bu kadar basite kaçılır anlamak mümkün değil. Eleştirmiyim diyorum, boşa kafa yormiyim olduğu gibi kabul etmek gerekir diyip konuyu kendimce artık sonlandırmak istiyorum ama adamlar her seferinde daha da büyük bir bomba patlatmaya başarabiliyorlar.. buda ayrı bir marifet olsa gerek.

Son düzenleme:
Edho'yu seyredin dizi Nasıl olurmuş görünnnn :))))) Onur tanı sevmem ama aksiyon sahnelerini eleştirmiş @takas sesli güldüm 😉))))) Ümit doğan Karaca efsaneler yaratıyor da biz mi körüz :))) ikisinin de birbirinden farkı yok 😉 ikisi de rezalet ötesi 😉 hatta mümkünse bizim yönetmen aksiyon sahnesi çekmesin ;(((((

öncelikle tüm herkesin kandilini kutlarım :bhr::bhr::bhr:
ayoll herife kapıyı açmıyoruz bacadan atlıyor fragmana almadık bu seferde özetlerden hortladı adam :F:F:F

ben fragman konusundada velirtmiştim tepki çekmemek için fragmana koymamışlar ama yine çaktırmadan bölüme yusufu serpirleştirip yusufulu bir bölüm izleriz yine diye ama toplantıda oalbiliceğini bende tahmin edemedim bu sefer gerçekten abarttılar çünkü fragmandan beni heyecanlandıran tek şey toplantı sahnesiydi yine son sahnede heyecan osla bile en azından yeni yıla ümit doğucaktı içimden acaba düzelirmi diye ama ümit etmemize bile senaristler izin vermiyor ayoll toplantı sahnesinide yusufla çekicekler:(

işin çok daha tehrikeli bir boyutu daha var bu yusuf toplantıda polata posta koyarsa buyrun cenaze namazına derim yanı malesef ihtimal daihilinde 😕😕😕

Edho'yu seyredin dizi Nasıl olurmuş görünnnn :))))) Onur tanı sevmem ama aksiyon sahnelerini eleştirmiş @takas sesli güldüm 😉))))) Ümit doğan Karaca efsaneler yaratıyor da biz mi körüz :))) ikisinin de birbirinden farkı yok 😉 ikisi de rezalet ötesi 😉 hatta mümkünse bizim yönetmen aksiyon sahnesi çekmesin ;(((((
abi 2 saattir izliyorum sıkıntıdan patladım dizi nasıl olur çok iyi gördüm harbiden :D vallahi billahi bizim aksiyon sahnelerimiz daha iyi bunu tüm içtenliğimle söylüyorum kumarhaneyi basıyor çakırın ekibi internetten bakayım dedim nasıl yapmışlar ilk izlediğimde şok oldum bu kadar kötü olabileceğini düşünememiştim resmen rezillik
sadullah şentürk bu konuda ayrı bir usta

agalar son sahnedeki mekan ingilterede tarihi bi yermiş harbiden ingiltere mi orası yoksa benzetmişler mi