Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

necati abi artık bizimle kafa buluyor. biz yusuftan kurtulmak istedikçe adam bir de hanedanlar toplantısına geliyor :)))) traji komik ne diyeceğimi bilemedim :)))))

necati abi artık bizimle kafa buluyor. biz yusuftan kurtulmak istedikçe adam bir de hanedanlar toplantısına geliyor :)))) traji komik ne diyeceğimi bilemedim :)))))
Eger boyle birsey bizim anladigimiz tarzda olacaksa yazik cidden yazik Polat Alemdar da bunca yil bosuna ugrasmis 25 yasinda vasifsiz bir insan bile bu toplantiya katilabiliyorsa

Eger boyle birsey bizim anladigimiz tarzda olacaksa yazik cidden yazik Polat Alemdar da bunca yil bosuna ugrasmis 25 yasinda vasifsiz bir insan bile bu toplantiya katilabiliyorsa
daha bizim anladığımız tarz mı var kadir :))) hala açık kapı bırakıyorsun eleştirinden çaymak için :))))) yusuf başlı başına fiyaskodur bunun aması yok :))))))))))))

daha bizim anladığımız tarz mı var kadir :))) hala açık kapı bırakıyorsun eleştirinden çaymak için :))))) yusuf başlı başına fiyaskodur bunun aması yok :))))))))))))
Ben hala olacagini dusunmuyorum dusunmek istemiyorum aceleye gerek yok 2 gun kaldi adamlarin hakkini yemek istemem

Ben hala olacagini dusunmuyorum dusunmek istemiyorum aceleye gerek yok 2 gun kaldi adamlarin hakkini yemek istemem
sen daha özette yazılana inanmıyorsun :))) valla enteresan bir yapın var :)

şu gereksizi büyütmek adına vadiyi ne kadar daha küçülteceksiniz acaba:((((( koskoca toplantının güvenliği asyanın umuduna kalmış.. nerede armageddon nerede lion timi...... büyük buluşma diye kendilerini komik duruma düşüyorlar hani nerede amon, nerede ra.... kendi içinde tutarsızlık barındıran bir bölüm daha bizleri bekliyor :(((((((

Son düzenleme:
herkese iyi kandiller
uzun bir zamandır yoktum bu sezonla ilgili kendi düşüncelerimi yazmak istiyorum

bu sezon istediğim bölümleri göremiyorum başta 15 dakika sonda 15 dakika kurtlar vadisi izliyoruz ortaları boş sahnelerle dolduruyorlar tam sağlam diyebileceğim tek bölüm sezonun ilk bölümüydü şu ana kadar beyaz tv'de ki tekrarlar bile daha çok zevk veriyor
bunun en önemli faktörü de yusuf, yani insanlar yusuf sahnelerini istemedikçe daha da arttırılıyor, hiç interneti açıp okumuyorlar mı yoksa önemsemiyorlar mı birde bölüm özetini okuyunca yusufun toplantıya katılacağını gördüm iyice sinirlendim.
bu bölüm güzel bir bölüm olacak gibi sezonun başından beri ilk defa bir fragmandan sonra bu kadar heyecanlandım inşallah yusuf gölge düşürmez bu bölüme
alemto çok güzel bir şey yazmış herkes eleştiriyor ama bırakmıyor diziyi gerçekten öyle biz sonuna kadar bu dizinin arkasındayız hep en iyi olmasını isteriz inşallah bu bölüm yeni bir başlangıç olur

Kurtlar Vadisi Pusu 277.Bölüm Özeti ve Fotoğrafları
ZARFTAN ÇIKAN 10 YIL SONRAKİ SIR NE?
Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarını bu hafta büyük bir sürpriz bekliyor. Polat Alemdar’ın 10 yıl önce yayınlanan Kurtlar Vadisi’nin 97. Bölümünde, 2015 yılında kendisine ulaştırılması için gönderdiği zarfın sırrı ortaya çıkıyor.
BÜYÜK BULUŞMA GERÇEKLEŞİYOR
Ve Büyük Konsey Stonehenge’de toplanıyor. Dünyayı yöneten büyük hanedanların katılımıyla gerçekleştirilen toplantının katılımcıları arasında Polat Alemdar ve Kuzuzade ailesini temsilen Yusuf da vardır.
Davetiyeleri dağıtma görevi verilen Zeynep, Polat’a konsey toplantısına katılmamasını tavsiye ederken, Polat Alemdar’ın ise bu fırsatı kaçırmaya hiç niyeti yoktur.
HOCA KAÇIRILIYOR
Karun’un talimatıyla harekete geçen John Smith ve Ariel, Irak’ta bulunan Hoca’yı düzenledikleri bir operasyonla kaçırırlar. Amaçları Hoca’yı etkisiz hale getirerek Türkiye’nin bölge üzerindeki etkisini kırmaktır.
Bu sırada Hoca’yı korumakla görevli Cahit ve Yasin tuzağa çekilir. Ancak Hoca’ya hiç ummadığı bir yerden, Gölge’den destek gelir ve Hoca kurtulur. Peki Polat Alemdar’ın kurşunlarının hedefi olan Gölge neyin peşindedir?
Polat Alemdar ise bu sayede hem Gölge’nin yaşadığını öğrenir, hem de can düşmanının Hoca’yı neden kurtardığını merak eder.

VE ALEYKÜMSELAM senin ve bütün forumda ki arkadaşların kandillerini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim :)
Ayy Yusufunuza s...

özet de fragman da on numaraydı yusuf un çıkması işi bozdu inş iyi bölüm olur güzelim sahnelere yazık olmaz

özet de fragman da on numaraydı yusuf un çıkması işi bozdu inş iyi bölüm olur güzelim sahnelere yazık olmaz
Yusufun olaya kafam gitti ya yemin ediyorum ben orada bomba efsane sahne beklerken Yusuf toplantiya katilacagini duyunca sinir kupu oldum bu senaristlere Allah akıl fikir versin ne diyim

CW1WprKWoAAR-gi.jpg

Ben özeti okumadan geçiyorum ama sayenizde iyi spoiler yedim :D Yusuf'un o toplantıda işi ne? Rezillik. Hem yaşı hem çapı yetmez almazlar belki içeriye :D

Ben özeti okumadan geçiyorum ama sayenizde iyi spoiler yedim :D Yusuf'un o toplantıda işi ne? Rezillik. Hem yaşı hem çapı yetmez almazlar belki içeriye :D
senin okumadığın kadar var açık açık yazıyorlar ne olacağını ; yusuf artık can sıkacak belli görmezden gelip sahnenin ahengini bozmasın diyecem de nasıl olacaksa artık