- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
kıyasladığı müziğe bak.Bursasporun acilisini izliyonuz muDirilisin muzigini adam etmisler
Keske Cendere efsanesi calsa 10 numara olurdu
Senin böyle gözün üstümüzdeyken biz Nasıl sağlıklı yorum yapalımtakiptesiniz abi ona göre yorumlarınıza dikkat edin.![]()
Cendere efsanesi ile dirilisin muzigini karsilastircak degilimkıyasladığı müziğe bak.![]()
buralardayım abi Allah izin verirse açacam tabi yine bıkmadan usanmadan sen napıyosun nasılsın@34rcp44 nerelerdesin kardeşim yılbaşı yaklaştı senden bu konu Hakkı'nda başlık açmanı bekliyoruz
eyvallah agaburalardayım abi Allah izin verirse açacam tabi yine bıkmadan usanmadan sen napıyosun nasılsın![]()
Çok şükür kardeşim Kadir'le uğraşıyorum oda sağolsun bana dayanmaya çalışıyor @-KADİR-buralardayım abi Allah izin verirse açacam tabi yine bıkmadan usanmadan sen napıyosun nasılsın![]()
işte senin yanında pişiyoz başkan ne güzel 🙂Çok şükür kardeşim Kadir'le uğraşıyorum oda sağolsun bana dayanmaya çalışıyor @-KADİR-
Aman abi aradan su sızdırmayın kaynaşın böyle malum havalar soğukÇok şükür kardeşim Kadir'le uğraşıyorum oda sağolsun bana dayanmaya çalışıyor @-KADİR-
he ya havalar fena öyle bir soğuk ki adamın içine işliyor burada yağış da olmadı havada yumuşamadı hiçAman abi aradan su sızdırmayın kaynaşın böyle malum havalar soğuk![]()
Safları sıklaştırıyoruz aramıza şeytan girmesin diyeAman abi aradan su sızdırmayın kaynaşın böyle malum havalar soğuk![]()
senin dediğin o iş olmaz kara yı örmek gösteriyosunda o iş olmazKara 2miz olacak İnşallah![]()
Neden ki ya keske Polatin yayinda saf tutsa patlar gider karakter Vallahasenin dediğin o iş olmaz kara yı örmek gösteriyosunda o iş olmaz